minu kogemustest on voshod suht vastupidav sest sai sõidetud ilma sidurita aastaläbi ja käigukasyi all oli auk ka all nii et õli jooksis välja ja kogu aeg andsin paaru sest see oli mul krossitamiseks tehtud.siiamaani pole ta mul isegi kokku jooksnud.sai sõidetud isegi ilma õlita a kokku ei jooksnud..siis sai isu täis selles tsiklist ja müüsin edasi....minu arvamus on selline et vasott on suht kõva tsikkel sest juppe kyll ei läinud.
okei mõned siduritrossid ja kummidning peale selle ei visand käikke ka välja...käigukast on suht vasyupidav.
Mina oma voshod 3m-i kohta küll ei sa õelda et ta tuim oli minul oli se väga äkiline igatahes yamaha endurole tegi kiirenduse pähe nigu naksti.Miinuseks oli et lagunes nagu mingi vana võrr! Kogu aeg olid näpud õlised. Peale kauba pole selle sikli käigukast õli minu käes näinudki se ei seisnud lihtsalt sees ja sõitnud niimodi kolm aastat.
Need kes laimavad Voshodi, et laguneb ja jõuetu, järelikult neil pole täielikult töökorras se Voshod, mootor hõredaks sõidetud, juppe pole vahetatud jne. Endal Voshodil ls. 4000km ja pole mingeid probleeme, käivitub ka suht hästi. Mina ütleks, et Voshod on hea pill.
Kui mootor korralikult ära teha,kestab aastakümneid.
Suht lollikindel aparat.Väga lihtsa ehitusega.
Kunagi ammu sõideti nendega krossigi.Ja kui sul pole varem mootoratast olnud siis alustuseks väga hea lahendus.
Ka vähese tehnilisetaibuga sellid saavad sllise tsikliga hakkama.
Muidugi ta ei ole mingi Honda või Kawa aga abiks ikka kui tahtmist tsikliga sõita.
Minu voshod vihkas käigukasti õli,nii kui normi sisse väänasid,kohe 4 käik kadus.Sõitis mopi poolelektroonse süütega ja minek oli kibe.Aga see oli vanemat tüüpi,mitte 3m.Käigukast väga vastupidav.Uuem 3m oli kuidas tehasest sattus,kas kvartali lõpp või algus.Võis sattuda selline mis vibreeris kõik jubinad sõidu ajal lahti.
Loomulikult saab remontida, kui eelmine oomanik eelviimase võttis, siis sulle jääbki viimane võtta ja remontima hakata.
Kestavad tegelikult ikka hullult, iga üle 10-11 aatane poiss saab remondiga hakkama, kui vähegi mõni suurem inimene aitab nõuga.
Varuosahinnad on ka mõistlikud, Tartust saab mitmest kohast juppe osta, arvan, et mujal eestis saab ikka ka.
Mul on voshod (4 käiguga) juba 18 aastat.Kui vana ta tegelt on,seda ma ei tea.Sõidan iga suvi umbes kolm korda kokku vast 20 km.Vahetanud olen selle aja jooksul siduritrossi ja tagalohvi.Üldiselt tundub ta olevat lollikindel ratas,sest remonti ta vajanud ei ole ja ega ma niiväga remontida teda ei igatse.Vahepeal oli see mure,et kippus aeg ajalt välja surema ja ma ei saanudki aru,milles viga.Viimastel aastatel enam ei sure välja.Eks ta selline nostalgiahõnguline asi ole.
Olen 30 aastat tagasi sõitnud ja liikus küll NB! Maei ole 35 aasta jooksul ühtegi kiiruse protokolli saanud ! Aga eks hull saab igas t rattast jagu.Kuigi tuled olid väga kehvad...
Käigukast ei ole nõrk. Kulunud kast hakkab muidugi käike välja pilduma (leivanumber on 4. käik). Tavalisteks hädadeks on võllide pikkilõtkud ja kahvlite loksud, aga need on lihtsalt kõrvaldatavad. (läheb vaja võrri kolvirõngaid ja 8mm seibe).
voshodi käigukast ON nõrk koht selle mootori juures. olen sõitnud voshodiga, mis oli 6k sõitnud ja ühe omaniku käes olnud ja esimest käiku loobib pidevalt välja, õnneks see sõitmist väga ei sega. kohapealt minnes tuleb lihtsalt käiguhooba all hoida.
muidu on mootor üsna rahuliku ja sujuva minekuga, hea niisama põristada:)
olen sõitnud uuelt kunagi 3M,kui soovi oli lasin tagarattase igal ajal,kiirus max110km üksinda,kui kahekesi ja tuul vastu tuli käiku maha vahetada
probleemid tulid käigukastiga (lollisti tehtud)käigud ei püsind sees!
siis käima panemisga (elektronsüüde) vändast ei läind ainult lükkates.
nii et mis sellest ajast jäänud praeguseks läbisõidetud!
Sellest selline suhtumine nendesse!
Mul on voshod ja väljalaskeaasta on 1962. Masin on igati hea ja käike välja ei loobi. Praegune viga on ainult see, et käimalöömisvända hammakad kulunud aga enne seda läks esimese või teisi löögiga käima.
Ma arvan ka ,et voshod on hea aparad . Jupe tal suurem osa vahetama ei pea . Kui teed ikka kõik korda nagu peab , võidki sõita sellega .
Mul ise ka praegu tegemist sellega . Kurta seda masinat ei saaks.
Mul väike mure, äkki keegi oskab aidata. Voshodil hakkas neljas käik üle andma (jõnksutas sõidu ajal), vahetasin kahvlid ära ja enda arust panin kõik ilusti kokku. Võllid ja hammasrattad paistsid kõik ok. Kuid nüüd on neljanda käigu asemel mingi imelik ragin. Mitte ei taipa milles asi on.
vot se on õige suhtumine mull on ka voshod ja 35000km läbisõit umebes ja olen vaid korra kolvirõngaid vahetanud muitu ikka kõva masin pole hada midagi sellel kui töökorras hoida mull k175
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.