Mootorratad

võrri mähis

mõnus vend
10:40 19.11.2005
mul mähisel kõrgepinge osa ma pekstud (ülipeenike traat) kuidas tuleb yhendada süüte pool nyyd ja ülde mis juhtmed kuhu käivad mähisel
Zark
11:32 19.11.2005
Vaata automoto.ee võrride foorumit, sel teemal on piisavalt palju kirjutatud. Minu arust olid kusagil isegi joonised olemas vms. Enne teema postitamist võiks natuke omal käel otsida ka vahelduseks.
M
15:10 21.11.2005
Sorry, et OT, aga automoto.ee foorum on pikemat aega juba kättesaamatu... :( Või on ainult "valitud seltskonnale" .. ?
Zark
16:55 21.11.2005
Mismoodi kättesaamatu?! Täiesti eksisteerivad ja toimivad aadressid nagu:
http://www.automoto.ee/
http://forum.automoto.ee/
Vahetult enne postitamist kontrollisin.

Enamus foorumi teemasid on loetavad kõigile, postitamiseks peab regama.
M
08:51 22.11.2005
:(
seda tiitelehe lätakat ma näen, kuidu foorumi asemel näen seda:
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.

Ilmselt on "automotos" siis miskid sellised seaded-asjad, mida mu tööandja arvutivõrk ei tohi tunnistada.. :´(
Kahju, kuid et muu maailmaga suhtlemine õnnestub, siis ei hakka ma oma arvutit spetsiaalselt automoto jaoks ka ümber ehitama...
Sull7
21:03 25.11.2005
Jäme traat isoleeriga korralikult kinni,juhe ikka omale kohale kontaktide külge,kui sa selle ikka alles jätsid.6-v süütepooli + ka sinnasamasse kontaktide külge,- juhe massi,soovitav kuhugi mootorisse ja peaks käima.

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte