Mees ostis tsikli. Eile helistas mu sõbranna, kes mainis, et nooh, tulge näidake tsiklit. Ja et siis saab ta mees ka proovida. Ütlesin, et mu mees ei anna proovida ega sõita, ainult ta parim sõber saab - kuigi ta on ka mitu korda mehe tsikli juures olnud, aga proovinud veel pole.
Siis arvas sõbranna, et no ega ta ei taha kuhugi teise linna sõita, aga proovida ju ikka võib. Ütlesin, et ei anna ta kellelegi proovida ega midagi.
Selle peale sõbranna mainis, et me ei taha siis üldse seda tsiklit näha.
Mida te tsiklimehed proovimisest ja sõitmisest arvate - seda teise mehe tsikliga?
Krt isegi hädas, vaja tsiklit millega teha eksam ja õppesõidud... a osta enne ei tahaks kui load käes ... no kuda siis saaks kui keegi sõita ei annaks? :D
Arusaadav, point lihtsalt selles et pole ratast millega krdi eksam ära teha ... teeks kohe ära kui leiaks mõne:P mitte ei õpiks sõitma, ja need õppesõidud on need kohustuslikud mis teha tuleb.. vähemalt mul case selline:D On kah ratas, aga pole teisel ei pabereid ega piisavalt (>33 kw) võimsust...
kuule Bljat, mismoodi sa kõrval kavatsed olla kui sõber su siklit proovib..??? see on küll teadupärast võimalik ainult korviga rattaga..
Ise saadan kõik (mõne üksiku erandiga) pikalt kes tahavad "proovida", mõtetu on riskida sellega et võhik kukub, - pärast mina remondin ratast ja vaatan pealt kuidas teised sõidavad. No thanks.
Kunagi aastaid tagasi ostsin endale kõigepealt Jawa ja siis tegin load, -ratas oli omastkäest võtta.
õige tsiklimees ei anna kunagi oma ratast teisele sõita. no mida sa siis mees teed kui oled oma pilli putitanud ja lakkunud ning sõber üle nipli või kondlid puruks keerab, no kust sa siis neid uusi juppe võtad. ega ennem sellest aru ei saa kui endal nii juhtub
normaalne kui sõbrale tiiru annad, ja õige sõber maxab remondi kinni kui ära lõhub. Kadekopsid sellised, proovida peaks ikka andma äkki tahab ise ka osta aga ei tea mida osta sest pole millegiga sõitnud, ega sa siis tsiklit osta siis proovida, ei meeeldi ostab teise jne kui leiab õige jne. Minu sõbrad ja tuttavad annavad küll kõik sõita. Krt kui ikka sõpra ei usalda ja tiiru ei anna siis pole õige sõber
kõigepealt õpi sõit selgeks, kõige sobivamad õppesõidurattad on 125m3. Ära kunagi küsi autot ega tsiklit, et sõita kui ei oska ja asjaväärtuse suurust raha tagataskus ei ole. Tean väga palju juhuseid, kus laenati sõbralt ühe väikese tiiru tegemiseks...! Kui omal ei ole, siis ära näpi teise asju. Jäta see endale meelde igaveseks. Kas said aru, tuhajuhan?
Kui ENDA tsikliga juhtub ise sõites, siis on täiesti oma asi, mida edasi teha ja süüdistan ka ainult iseennast...
Muidugi sõbrale andes ja siis juhtudes võin ka vaid iseennast süüdistada.
Mind teevad ettevaatlikuks minevikus juhtunud laenatud asjadega juhtumised:
1) 80'ndate alguses sain oma maki tagasi trööbatuna ja kassetikaas ei hoidnud enam kinni nii hästi
2) prantsuse keele õpiku sain tagasi märkmeid täis sodituna (küll hariliku pliiatsiga, aga siiski)
Sellised asjad panevad mõtlema, millisena oma tsikli või muu väärtuslikuma asja tagasi saan. Üldjuhul ei taha teistele laenata ega laena ka ise teistelt.
olen nõus mootomehega,kui ei usalda,ei ole õige sõber.endal oli nii sõber ostis honda cb500 kade poiss ei olnud andis proovida tipp topp,siis ise läks kuskile minema ja teine sõber arvas,et võiks ka veel ühe tiiru teha,aga seda ta ei arvestanud,et oli vahepeal vihma sadanud ja pani kärna.tsikkel puru(kondlid,tuled)ise terve. raske ta oli,aga maksis kõik jupid kinni -no broblem.
a ma tean juhust kui sõber kukkus sõbra siklit proovides ja peale seda selle lihtsalt ära ostis, sest oli varem kukkumata ratas. Omanik ütles et teda ei huvita remonditud ratas. Pean seda täiesti õigeks, kui ikka sikli väärtuse jagu pappi tagataskus pole, siis ei maksa klähvida "anna ma proovin.."
to pannonia: arvad tõesti et "no broblem", kui jupid kinni makstakse?? aga millega omanik vahepeal sõitis??? ma ei usu et ta hinges just rahul oli..
siin on praegu 2 leeri: sikliomanikud ja niisama klähvijad. esimesed ei annaks sõita. teised räägivad a`la "krdi kadedad,mina küll annaks.." mitte "mina küll annan.." Soetage omale ratas saage paar korda vastu näppe, ma tahaks näha mis juttu siis räägite!
õigus on sul jahh,egas tal nüüd muidugi hea meel ei olnud,aga õnneks on tal sihuke töö,et pole aega nädalasees sõita ja ratas läks peale seda müüki.peale seda ostis endale 1200 suzuki ja sõitis sellega ühe escordi maha kandmisele.nüüd seisab suzuki juba aasta- vot nüüd vaatan ,et tal süda kripeldab küll kindlasti rohkem,kui eelmine kord hondaga.
Pean vist uue ja parema nime siia Foorumisse vaatama(???), on kuidagi võõristav vaadata samade initsiaalidega kirju.
Teemast: Kas Sa tead midagi HIV`st ja muust taolisest? Olen kuulnud ütlemist et üks õige mees ei anna kolme asja isegi parimale sõbrale, need on piip,hobune ja naine.S.t. on igal mehel ikka mingid niivõrd isiklikud asjad(mis iganes need ka pole), mida ei anta isegi parimale sõbrale-ja tsikkel ühel tsiklimehel seda ka on.Vene aeg,kus motikas ei maksnud suurt midagi ja ka enamikel olid sama uimased riistad, polnud ehk asjad nii hullud-siis lubasin vabalt sõita oma vennal ja ise taga istudes ka sõbral. Praegu lasen sadulasse ainult venna.
Usun et HIV tuli tunduvalt hiljem kui see ütlus, pealegi pestakse habemenuga tavaliselt pärast kasutamist puhtaks :). Lisaks patenteeri kõik klaviatuuri sümbolid igaks juhuks ära.
Pole küll tsiklimees, kuid mõned autod seisavad õues, mõnda neist laenutan vahel ka hädalistele.
Saan auto tagasi, tuhatoos, kus muidu kaitsmeid ja pirne hoian, on tuhka täis, banaanikoor istme all (mitte prügikotis, mida lahkelt jagatakse), tulekustutil plomm kadunud jne jne. Pesemisest jms ei räägigi. No mida v...u ?
Peaks tõesti naise vastu küsima, annan tagasi kah samasugusena...?
****d sõbrad siis, tavaliselt see kes laenab toob puhta ja täis paagiga auto tagasi, aga jah see oleneb ka kokkuleppest. Aga mis puutub tsikli laenamisse, siis selge on see siililegi et kui laenad ja oma silma peal pole antakse kõvasti piitsa. Omal sõber sõidab krossi ja annab hea meelega proovida ja ise veel naerab kui üle nipli käid, aga jah kõik sõltub tsiklist, kui kallis on ja ka sõbrast. reegel tavaliselt ikka selline et kui ära lõhud ostad uue, parandad jne