Mootorratad

võrri tuunimine vol. 2

erkki2001
22:57 22.01.2006
Teema jätkub ....
http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php/v%C3%B5rri+tuunimine/
tid=25839

... siin.
Paluks ilma läbuta.
Edu tuunimisel.
ok
23:01 14.02.2007
???
12:10 15.02.2007
Ei saa aru, MIDA siin jätkata on?????
Ja MIKS peaks jätkama?????
martin2544
22:25 24.06.2008
Ma ostsin just suht-koht rondi delta. Saaksite mulle ütelda, kuidas saaks seda töökindlamaks, kiiremaks ja parema minekuga ja ma ei taha kuulda midagi forsseerimisest, sest siis võid juba uue mootori raha ka vaadata, kui haiglakuludelt yle jääb. Paluks mitte mõtetut möla ajada. Tahaks ka teada, kuidas saab seda eest ja tagant kõrgemaks, et oleks võimalik ka krossisõidu taolist asjandust teha :P
martin2544
22:26 24.06.2008
Kustkohast saab deltale koonusfiltrit ja midagi sportsumpa taolist?
me
23:05 24.06.2008
Deltal on kõige nõrgem koht sidur, juba ilma tuunimata kui on korraliku minekuga mootor, võtab siduri libisema. Enda vanal rondil on peale pandud 125 se sidur, aga see eeldab suht koht tööd. Deltat minu arust ei ole eriti mõtet pidada, jube kütuse röövel.
errre
17:09 05.07.2008
pane suuremad amordid alla vüi tee raam ringi mingit moodi
teadur omast arust
19:33 10.07.2008
esi hark pane minski oma ja taha ka nats pikemad amordid ja kui tahad asja kiiremaks teha muretse omale minski mootor mis on töö kindlam ja tunduvalt äkilisem. see koonus filter su teltal ei anna midagi juurde, ja sumpa kohapelt niipalju et sa võid sinna sport sumpsi isegi panna aga see asja kiiremaks ei tee kuna see on vene ime mis ei ole mõeldud sõitmiseks pikemat aega.
ja üks soovitus veel ära tuuni keset suve seda tehakse talvel
telta
00:05 21.04.2009
tee puuri ja mölla ja mida iganes, tiri see suts klapp välja ja pane otse nitrolahusti sinna voolama aga pane kraan vahele muidu jookseb täis, siis selle õhupuhasti kohta kuulsin et see pidi mingi mõtetu asi olema, võta maha saad parema tõmbe. Edasi lülita oma arvut välja ja tiri prose vent maha ning osta poest mõned koroonad ning areta see filtri asemele (omast käest tean et aitab retsilt), ning õhtul enne vihma lippab kõige paremini, tegin kõigile rolleritele lõdvalt ära.
võrri vana
23:38 02.07.2010
krt me kõik võiksime kuskil oma võrridega kokku saada, ma arvan et räigelt nalja saaks siis!
d8
21:33 24.10.2011
Äkki annaks keegi normaalset nõu et võrr oleks ikka kiirem, äkilisem ja ma ei tea veel midagi
IIIIIIIIII
11:35 04.11.2011
Mis vahe on forseerimisel ja tuunimisel ja kustotsast forseerimine mootori iga vähendab,ei pea ju punn lõppus koguaeg laskma.
mehaanik1
22:54 10.12.2011
Osta endale hiina roller.
juuni 2012
23:30 10.12.2011
kas võrri peab ka ARK-s arvele võtma ja kindlustuse talle tegema?
1234janar56789
10:57 18.02.2012
kui tahate kiiremaks ss laske võrri mootor kolm neli korda kokku ja peale seda hakkab minema päris võimsalt
...........
12:18 18.02.2012
Loe ja imesta...siinsete juttude põhjal teen järeluse, et enamus on võrri kaugelt näinud ainult.
Oli D-5 mootoriga punnvõrr, tehti niivõrd ära asi, et tippkiirus suure hammasrattaga !!! oli 70km/h. Asfaldi peal ajas ratta ringi, natukene aitasid sai tagaratasse aetud. Võrri on lihtsam teha ja saab kiiremaks kui mopeed.
Üks lammas soovitas siin õhufilti ära võtta ja teine lammas ütles, et forseerides ei lagune sul midagi rohkem. Normaalselt tehtu mootor vähendab eluiga 2x, viimase piirini aetud võrri eluiga on võibolla 50h.
Võta õhufilter ära, kiirendab konkreetsemalt, aga läheb kiiresti hõredaks.
Seda ma teile muidugi ei ütle, mida peab tegema, piisab silinriga "mängimisest", et suvaline võrr teeb rollerile silma ette. Uurige, lugege ja tehke käed mustaks, sest rollerile punnvõrriga kiirenduses ja kiiruses "ära teha" on seda väärt seda, et rolleri mehe nägu näha.
MJbike.
19:16 11.03.2012
võrr ei tee juba sestap ära et tal pole käigukasti. Rollerid igatpidi võimsamad.
jee.kim
20:06 11.03.2012
To: MJbike

Sa oled TÕESTI algaja( nagu ühes teises teemas kuulutasid)!
Et paneks nagu 2kW'ilisele mootorile ülbe käigukasti külge ja võimsust tuleb nigu muda..........
MJbike.
21:31 11.03.2012
nahka siis käigukasti teha kui see sittagi ei anna? r
targutaja
18:58 04.06.2012
ega rolleril ple ka käigukasti
kid-kild
23:04 30.07.2012
yo,ma lugesin terve juttu läbi 2004-2012a suht julm:D mul endal ka võrr käsil, panin sinna sae süüte pocketi membraani pocketi karbussi,tegin mootori veel igati täpsemaks,keevitasin väntvõlli sees selle stock augu kinni paremad tihendid,hakkan kohe surveastmega tegelema,eesmärk on saada masinast 70km/h ja tagarattal sõita ilma et vahepeal jalaga hoogu peaks lükkama :D stock mootoriga saanud juba mittu suve pullitud ,saand mini moppi raamiga skates ,ja ka dirtis hüppatud :D mentidega on ka ´lahkarvamusi´ tekkinud ,aga õnneks on alati kitsad metsarajad käepärast olnud :D aga vaatab mis sellest forseerimisest saab ja ju ma annan teada mis häält tegema hakkab :D

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte