hiljuti ma sain endale võrri ,mootoriga D4... Mure on nmelt selles et ma ei saa seda väikest hammasratast kätte mis on väntvõlli otsas... ja teine mure et ma ei saa kolbi kätte. õli on sinna kallatud nii et tapab aga ikka ei tule ei pekstes ega tõmmates välja. mida peaksin tegema. ainult asjalikke vastuseid paluks. see on mulle ysna oluline kuna see on mu esimene võrr ja see on kõige vanem võrr yldse(uunkum)
väntvõlli otsas on hammakas täitsa olemas ja saab kätte sama tõmmitsaga millega võttad ära ketti hammas ratast. Kui kolb on silindri sees kinni siis pole sellega enam suurt midagi teha järelikult on mootor kokkujooksnud.
Hammasratta saad tõesti otsast spets võrri tõmmitsaga(hammasratal on siseküljel vint,mille külge tõmmits keeratakse)ja kolvi lahti saamiseks oleks mõttekam õli asemel lasta mingit roostet lahustavat möginat,mida on bensukates või siis piduriõli,mis on ka väga hea imbumisvõimega.Parem oleks,kui peksmise asemel näitaksid asja mõnele tehnikat tundvale inimesele(mitte poisikestele,kes teavad kõike).Edu Sulle.
Väntvõllil on üks väike hammakas selle kaane all, kus on kaks hammasratast - üks suur teine väike (see mida lahti vaja saada). Ise olen küll sellel alati kruvikeerajaga kruvi maha keeranud ning siis ära võtnud. Sellel on vastupidine keere!
Enne kolvi eemaldamist võta ikka sõrm seest. :p
Tegelikult kui on kolb silindris sees kinni, siis proovi kuumutamisega. Või midagi roostesurma sarnast äkki.
Ma arvan et sa mõtlesid traktori magneetot mitte süütepooli sest traktoril selline asi puudub, aga muidu kui originaal süütemäng töötab korralikult siis ei ole mõtet seda peale panna.
asi selles et mul pole seda võrri magneetot. a kui ma trakatsi magneeto panen siis pole mul yldse võrri magneetot vaja otsima hakatagi. mul nimelt on trakatsi magneeto olemas
Mine viljandi turule laupäeval,saad ka võibolla originaal magneeto.d4 on vist see kõige vanem mootor ,mille süüte värk hästi pisi-pisi ja paak oli neil 1,8 liitrit
Terve kareripooltega D4 mootorile on kategooriliselt keelatud panna traktori magneetot! Miks? Sest traktori magneeto paigaldamiseks on tarvis saagida karterit siduri juurest ja austusest uunikumite vastu ei tohi seda teha!
mul on ka mure võrri mootori osandamisega, mitte kuidagi ei saa seda väikest hammakat väntvõlli otsast kätte,(kruvi poldi sellelt sain kätte) oleks vaja et traktori magneetole otsa keevitada. on seda võimalik koduste vahenditega kätte saada? lisaks huvitab mind mootori poolte eraldamine, nimelt seal sisselaset veidi paremaks teha
mul on mingi v6rr ka agfa sellie probleem on et s2det ei anna korralikult ja tööle ei l2he.mul on v6rri juhistega raamat mingi 45 lehte pikk l6pus tabelis on ka probleemid mis v6ivad olla ja kuidas neid parandada aga see raamat on vene keeles ja ma ei saa mitte midagi aru.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.