Mootorratad

Honda Shadow

sabat
10:46 03.11.2006
Plaanis osta Shadow600. Oleks hea kui keegi kirjeldaks selle ratta häid ja halbu omadusi.
möhh
14:30 06.11.2006
halb: ketivedu, lahja mootor
hea: see on honda ;)
sabat
16:29 06.11.2006
Nüüd jäi silma Suzuki Intruder 1000. On see parem variant?
sabat
16:32 06.11.2006
Hoopis Suzuki Intruder750, mitte 1000.
leo
00:12 07.11.2006
Muidugi Honda!.Ja ka neid on "kepiveoga".
vt600 on vähe lahja,aga kui ise pikka kasvu ega
kogukas pole,ajab asja ära.
sabat
21:06 07.11.2006
Tänan soovitajaid. Kuna vanust ka juba parajalt, siis arvan et rahulikuks sõiduks sobib 600 küll.
möhh
21:38 07.11.2006
jess, lahe! tippkiirus 120 km/h, käigukastis 4 käiku... peagi oled ise kastis, sest möödasõitudeks sellel tsiklil mootorit ei jätku. linnapiires saad poosetades poes piima järel käia küll.
vigurvant
21:50 07.11.2006
to mõhh : Sõita kannatab iga mootorrattaga. Enamasti ajavad sellist möla suust välja need kellele isa on sünnipäevaks baigi ost ja kellel pole õrna aimugi mida mootorratas ja sellega sõitmine endast kujutab. PS tavaliselt jõuavad kasti ennem ühel kui kahel rattal sõitjad.

Muudetud 07.11.06 21:55

möhh
21:02 08.11.2006
"Sõita kannatab iga mootorrattaga."
Tavaliselt ajavad sellist möla suust välja need, kes ei tee mootorrattal ja kolmerattalisel lastejalgrattal vahet.
intruder
10:13 09.11.2006
Üldiselt esimeseks rattaks osta see mis aravad õige olevat ja meeldivat. Ilmselt teed vale valiku ja suvel läheb ratas müüki - siis tead juba täpsemalt mida sa soovid.
Minule isiklikult läheb shadow miinusena kirja ainult kett, kuna olen laisk inimene ja ei viitsi seda õlitada. Muidu on tegu mõnusa väiksemat sorti rattaga millega on linnas super sõita, ridadevahel natuke...selline nn "tantsiv" ratas. Trassil ilmselt 100-110 km/h liigelda nii mõnus nagu 1000 või suurema isendiga antud rattaga ei ole.
Ning arvan, et kui oled 175 cm või pikem meesterahvas siis - vaata suurema raamiga (mis tähendab ka suuremat kubatuuri) ratast.
sabat
18:00 09.11.2006
Tänan intruder asjaliku kommentaari eest. Kuna viimati omasin mootorratast vene ajal siis oskused" roostes" Mõtlesin ratta osta niisama lõbusõiduks. Suuremad vahemaad tuleb ikka autoga sõita. Olen jah natuke üle 175 pikk. Eks peab seda raami suurust kaupluses proovima.
intruder
11:12 10.11.2006
Sabat seljuhul lihtne soovitus...
motodepoo, motokeskus - mine käi need poed läbi kysi luba roni rattale ja kui tunned et see ratas on Sinu siis oled leidnud selle õige.
Põhiline on see, et sul endale oleks mugav ja sadul tagumikule liiga ei teeks.
sabat
15:56 10.11.2006
Käisingi Tartu motodepoos. Seal ma seda vt 600 proovisingi. Väga asjalik noormees juhtus seal olema, aga kuna ta oli vist müügimees, siis teadagi nende juttu 100% ma ei usu ja sellepärast küsisingi siit arvamusi. Mind pani mõtlema veel üks küsimus, et kui rattad on 600 ,siis miks ühel on KW 20 aga teisel 29? Kas sõidul on see tuntav vahe?
Marguss
01:42 12.11.2006
Kui võimast chopperit otsid võta parem Honda "Magna"
750sel on 64kW ja vanemad mudelid (RC09,21 ja28) on
ka gardaani veoga.
1100 (oli vist sc12) jääb linnas sõites vähe kobakaks,
samas kW on 72 :)
kala
04:14 12.11.2006
jah, 20 vs 29 kw on täitsa tuntav vahe. aga kui sa sellist ratast soovid ja kogemusi just jalaga segada ei ole siis ei ole minek ju nagunii oluline.
ja ei ole ketil häda midagi - kui harki ei ole siis õlitada tüütum aga ei võta see iga paari tankimise järel suts õli peale pihustada küll tükki küljest ära. seda tüüpi ratastel on enamasti hark ka olemas nagunii;)

soovitaks valida sul ratas, mis tundub isteasendi, raskuse jms poolest sobivat ja üks hooaeg ära sõita, siis saad paremini aru mida tahad. tsiklid hoiavad ka päris hästi hinda niiet üldjuhul ei kaota palju kui aasta pärast ära müüd.
sabat
10:35 12.11.2006
Seda ma ise ka arvasin, et ostan ühe "lahjema "ära, lihvin sõiduoskusi ja siis vaatan mis edasi saab. Kahjuks praegu on Shadow- de valik väike. Tartu motodepoos üks 29 KW ainult ongi, ülejäänud pakutavad on 20 KW ringis. Äkki kevadel on suurem valik?
kala
22:02 12.11.2006
aga kevadel on hinnad oluliselt kallimad;)
moto pede
18:14 14.11.2006
VT600C mootor on kuulikindel, pole veel näinud ühtegi mootorivigast. aastaarv pole oluline, peaasi et ratas on hästi hoitud, võid leida vanema soodsa eksemplari, mis väga heas korras. tippkiirus ja kiirendus on väiksevõitu, võib tulla veidi hirm möödasõitudel.
sabat
21:01 14.11.2006
Kuna olen saanud väga asjalikke kommentaare, siis tahaks küsida veel, et kuidas suhtuda Motodepoo tsiklitesse? Kindlasti on mõnel kogemusi selle firmaga. Tänan.
moosivarras
15:50 16.11.2006
Motodepoo on vist ainuke, kes tsiklitele garantiid annab, vähemalt mingisugust. Sümpaatne, et düno peal ka mõõdetud rattad neil. Hooldusega on ka seni hakkama saanud. Oska küsida, küll nad seletavad.
leo
01:32 19.11.2006
mis vahet seal on kust pruugitud ratta ostad!
nagunii on sel puhul loterii. Õnne peab olema!
Ja loomulikut tuleb ikka enne ostu üle vaadata.
Ega ta põrsas pole, mis kotis müüakse :D
intruder
10:00 21.11.2006
ilmselt 20 ja 29 kw vahe on selles, et ühele pn piiraja peale pandud, et saaks a1 lubadega sõita ja teine on täisvõimsusel ratas.
Osadel ratastel on piirajat väga lihtne maha võtta, osadel mitte - shadow'i puhul kahjuks ei oska nõu anda.
Mis puudutab motodepood siis minu teada nemad ostavad rattaid saksas ja mingi osa minu teada tuleb ebay oksjonitelt. Üldiselt kui sa ise ebay oksjonilt ratast ostad siis ikka tahad leida sealt rida..heas korras, olen ka ise näinud oksjoneid kus motodepoo pakkumis teeb ja tähendanud ka ratta kirjelduses sõna..keskmises korras, vajab väikest remonti, samas on neil korralik töökada nii Tallinnas, kui Tartus mis võiks tähendada, et vajalik remont tehakse ka ära. Suurespiiris on kasutatud ratta ostmisega nii nagu on, et osaliselt vedamine või loterii.... Üldiselt on ka nii, et kui ostad ratta teiselt eraisikust mootorratturilt - siis siiani olen tähendanud inimeste ausust, räägitakse nn probleemis ausalt ära, mitte ei varjata. Isenesest on se ju loogiline - kuna kokkutulekutel soovime kõik rahulikult õlut nautida.
Samas soovitan sul ka vaadata äkki sellist ratast nagu seda on Suzuki intruder vs800 gl. Ka mõnus ratas algajale väga mõnusa raskuskesemega...lihtsalt juhitav mootoripoolest natulke võimsam..800 kuupi ja 37 kw ise sõitsin sellisega päris mitu aastat ja meeldis ja on ka natule hooldevabam kui shadow..nimelt suzukil on gardaan :P
accuna
22:19 22.11.2006
Soovin osta esimeseks rattaks MOTO GUZZI BREVA 750 ,kas keegi teab ka nendest midagi
N-nohuke
12:43 24.11.2006
No niipalju, kui mina lugeda oskan ja foorumi põhimõttest aru saan.... ja kui mõelda, siis Moto Guzzi pole Honda ja Breva pole Shadow...
1) Oled valesse teemasse oma postituse teinud.
2)....
3)...
....
99) Kas liiga suurt ei taha omale "esimeseks"?!
100) Kui vana sa oled?

sabat
16:18 26.11.2006
Proovisin ka intruderi ära. Polnud ikka see.Jään ikka Shadow-le esialgu pidama. Eks suvel on näha , kas oli see õige. Tänan veelkord kõiki asjalikke kommijaid.
ronrix
00:57 30.11.2006
ehh, ise ka shadow vt600c omanik, saksast toodud ja siin 2 aastat sõitnud.
pill 97 a ja läbisöidux mingi kui maei eksi siis u 13 tuh km. võibolla tiba rohkem. Väga mõnus sõiduasend ja milline super sound :D:D. Ise olen ülimalt rahul kuigi seda kui üxi söidan, järgmine aasta tahab naine kindalsti rohkem kaasa sõita niiet tuleb tiba suurema kubatuuriga pill soetada. ise olen minig 176cm ja 100 kilo ringis- Linnavahel pole mingit vahet kas söidad 750 või 600 olen mõlemaga sõitnud kuid maanteel tuleb juba vahe sisse kui jalgevahel kas vt600 või nt vtx1800 (eks numbrid kõnelevad enda eest :D) ja kui kahekesi sõita siis veel eriti . Oma viga et naisele sõidurõõmu pakkusin nüüd tahab kaasa tulla :D:D Niiet eks hakkan vaikselt vaatama, et oma 600 maha saaks ja raha koguma et järgmine kevad või üle järgmine juba 18oo kätte saax irw.
Kuid kui kaalud osta shadow siis eks ilu ja valu ole igaühe silmades, kuid minule väga meeldis just väljanägemine ja super saund ja ka erksus mida võllülekandega pillidel eriti pole tunda.
Kui on küs. siis kirjuta [email protected] eks katsun aidata küsimustes.
terv
Ronrix
karburaator24
01:14 10.01.2009
gardaaniga on erxust tunda väga hästi juba pool aastat möödas aga ikka annab tunda õige pill peab olema;)
palkmale
15:13 22.02.2009
trügin teie sekka 750e shadow spirit`ga. See "****ülekandega" pill tõi näkku kolgeidi ilme, st. naeratust segavad vaid kõrvad....
Väike komistuskivi on selles, et aksessuaare raske tellida. Tahtsin kotiraudu tellida aga kataloogides ei lähe mudel ja pilt kuidagi kokku, osa juppe sarnaneb c4-jale osa 1100 c2-le. Enda aparaat pärit aastast 2008 ja üks kataloogidiiler teadis surmtõsiselt rääkida, et minu tsikli passis trükiviga... lihtsalt ei usu.
Kellel veel sarnane massin. 2008a vt750c2!
slamber
14:48 01.12.2011
ei ole see 600 lahja midagi:) päris ergas ja tipp kiirus 140 kopikatega. Kiita võib vastupidavust ja mugavust. Panin just oma 600 vlx 94a müüki. Tuli tahtmine enduro järele:-):-) a üks viga kipub neil hondadel olema. Kui kasutad täissünt õli hakkab osadel sidur libisema:) 56397385
hlm
22:35 02.12.2011
Viga ei ole mitte Hondas vaid tegelases, kes valet õli mootorisse valab.
f8
22:40 03.12.2011
hlm-il on täiesti õigus, lihtsalt mõnedel täissüntidel puudub märgsidurile vastav manus. Peab ise jälgima, et sobib märgsiduritega masinas, küsi diilerilt täpsemat harakteristikut.
sabat
17:57 23.04.2012
Sellest nüüd kuus aastat möödas, kui teilt nõu küsisin Honda Shadow kohta. Mul vedas, toodi vist Austriast ilus punane ratas. Kaks aastat sõitsin ja siis hakkasin tundma , et lahjaks jääb. Panin müüki ja kohe ka osteti ära, aga sellel uuel rattaomanikul polnud õnne, ratas varastati ära.Vist siiani leidmata. Järgmiseks rattaks sai Drag Star 1100. Olen sellega väga rahul. Ise arvan, et esimeseks rattaks peab ikka veidi lahjem olema, aga tuleb selline ratas osta , millel ka järelturg olemas, et kahju oleks väiksem.

Muudetud 23.04.12 17:59

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte