ATV'd

Quadracer

macu11
00:40 14.11.2006
Terv. Mure järgmine tahaks osta ATVd (ei ole uusrikas vaid tavaline töölisklassi esindaja) hinnaga 30000-60000 (hea oleks järelmaksuga, sulas ei jõua köhida((kui mitte osta trendimpordist)) )tahaks 2 ratta veolist lahedat masinat millega mägedes ei mölla aga lumes ja siledal(liivas) oleks tegja. Mida soovitate?

Muudetud 22.12.06 11:58

kinquad
17:18 21.12.2006
mõtetu pill -metsas ei roni -sõltuv vedrustus taga-hooldus tihedam kui 4x4 tava atvdel-ja kallim-mäkke tõusul jääb kinni liival kaevab kinni -garantii 6 kuud kuini 1a- tava atv 2 kuni 3 a
tööd sa sellega ei tee

osta endale uuem 4x4 700 ne ja sellel saab lylitada samuti esisilla välja muide uued kaaluvad tegelt suht vähe 270 kilo -energiat jaääb ylegi

quadracer sobib 90% rajale -loomulikult on lahe niisama vahest tinistada aga kangemad pillid annavad mitmekordse fiilungi nii metsas kui liivamägedes-niiet mõtle läbi
king
17:31 21.12.2006
http://www.veltmotocenter.ee/index.php?show=products&par
entID=6,43,272&productID=275

kui oled ise kergekaaluline pole mõtet quadracerit osta

tyhikaal 234 kilo

entID=6,44,76&productID=77

tyhikaal 270

vahe 35 kilo

oletame kui 100 kilone vend sõidab quadraceriga ja 60 kilone vend kingquadiga siis
täismass on täpselt sama
ainuke vahe on see et hyppeid pole kasulik kingquadiga tega
inz
10:21 22.12.2006
selle atv-ga on juba pikalt sõitetud ka,mis sa tahad eluaegset garantiid.kõigepealt õpi atv-ga sõitma siis tule rääkima et metsas ei roni.ja liivas jääb kinni.metsas ma sõidan su 4x4 mõõda ni et sa näed ainult tagatulesi.ja tinistamisest on as kaugel.se masin on juba ümber ehitatud.
ax
17:54 22.12.2006
kinquad. Ma olen ka 200 cc krossikaga sõitnud ja sellega on palju ehtsam sõita kui mingi 4x4. See läheb ikka edasi ka mitte ei sussuta raja peal. 4x4 on täiesti mõtetu ja sellega võib ainult vaikselt loodust nautima minna.
to inz
13:05 24.12.2006
konkreetselt selle 200cc peldikuga näed sa tagatulesid igal pool
to inz osta endale korralik atv ja siis räägi edAsi r o t t . näiteks suzu kinguadiga kasvõi proovi sõita .metsas näed sa tagatulesid juba poole gaasiga .esisild el väljalylitatav el differ jne -teiseks oled sa selline võhik et oma hiina saastaga sul ei olegi korralikku ettekujutust metsas ronimisest ja nii edasi
Z
17:29 24.12.2006
Nagu lapsed liivakastis!
Mõned ostavad pille ainult teistele näitamiseks ja "ära tegemiseks" ning on nõus selle imeliku naudingu eest isegi 100T välja käima. Kurb kui ATV sõprade hulka selliseid teiste-masinate-mahategijaid hakkab siginema.

Proovige nautida ikka sõita kah, mitte ainult uhkustada, kelle riist on pikem!
TAN
10:32 04.01.2007
ei sessuhtes, et se 200cc hiina junn töristab algaja jaoks suhteliselt eduliselt ja isegi liivas, aga seda täpselt paar päeva, sest siis on asi ennast ammendanud (kui muidugi ise vedel vend pole),edasi on vaja midagi äkilisemat ja esimesed mutrid/jupid kadunud katki. See jutt on muidugi bs et 4x4 näitab quadile tagatulesid, aga jah, siin tõesti praegu räägitakse asjadest mida ei saa võrrelda - ma tahan seda meest näga kes yamu 450'le oma traktoriga tagatulesid näitama tuleb..ilusat ja krossirikast uut teile :)
to tan
12:42 05.01.2007
need "traktorid"on juba nii õhulised ,et sa ei teegi vahet enam -seda jõudu jääb 700-800 cc uuematel 4x4 jadel juba nimodi yle ,et sa ei saagi täisgaasiga fyysika seadustele vastu minna-

eestlased ei ole veel nii rikkad et ostavad endale nii quadraceri kui ka racerquadi 130 t +130 t + hooldused
seega ostetakse praktilisem ja minuarust 90% vajaduste jaoks 4x4 al700cc racerquad
normaalne
17:26 06.01.2007
mõistliku quad on E-Ton , Taiwani toode ja USA-s väga populaarne

entID=6,44,610

aku
21:32 03.02.2007
Kui E-Toni vastu huvi siis saab teda pakkuda tunduvalt soodsamalt kui Velt, jäta meil ja võtan ühendust. Garantiiga ja uued.
E-Toni kasuks räägib see, et kõik nende varuosad on Hollandis olemas, sealt nende juppide tulek võtab aega ca nädal-kaks.
viki
21:48 03.02.2007
mul samuti E-TON vastu huvi .Äkki aitad infoga,
viki
21:59 03.02.2007
võtaks ühendust e-tonide teemal
normaalne
00:00 04.02.2007
aku, jäta oma (firma) andmed, tahaks küsida pakkumist 70cc viperi peale
eoro
10:21 04.02.2007
aku
10:11 05.02.2007
kel huvi E-Tonite vastu siis [email protected]
aku2
12:48 02.03.2007
Kel huvi siis kohapeal olemas proovimiseks Viper 250St, Yukon 150ST, lastele Viper 90R ja ka üks Challenger. [email protected]
to intz
14:21 30.04.2007
Mida sa täpselmalt sellel pillil modinud oled, et endal ka plaan natuke kiiremaks masinat saada.

Tänades
Üllar

ollo-olle-polle
21:18 18.07.2007
loen teid ja imestan, jätke see hiina sitt rahule, pärast ise kahetsete.
Ja nyyd ärge hakake tatti pritsima, ma ei hakka teiega siin vaidlema...
Räägime 6 kuu pärast kudas pillid siis sõidavad... VOT TAK!!!
Antsla chris
02:31 22.07.2007
Mul on endal hiina Quadracer 150cm3 See on varsti aasta vana ja ma ei ytleks hytegi paha sõna nagu enamus räägivad et lagunevad kiiresti ja kõik l2heb ****** otsese sõnaga:D Mina kyll nii ei ytleks ma panen hyppeid ja rallin täiega ikka ise olen ka paar korda ära uppudanud.
Allu- puhh
17:11 14.08.2007
Soovitaks jamaha raptor 350cc 2wd väga hea on sõita jõudu ja kõike jätkub kiirust kah arendab 90 km/h .
Allu- puhh
17:16 14.08.2007
äkki oled huvitatud
njääh
21:28 22.10.2007
keenjus
20:46 01.11.2007
Kui ikka raha ja vaba aega pole siis pole mõtet atv/quad osta. Kui aga on siis pole mõtet oma elu nimetu **** remontimisega sisustada. Laste jaoks võid osta neid mõttetuid 150-200cc E-Ton vms. Kui siis juba asi mis on asi. Ise võtsin proovi pärast Yamu Raptor660 ja olen väga rahul kuigi olen pidanud ka seda remontima: hunnik plastikuid on kulunud kukkumiste-lollitamistega(mõnda vidinat 2-3* juba), klappide regullid, karpa regullid, rehvid uued, sidur hakkab saba andma ja tahab uusi kettaid, kette&hammakaid jms - aga kõik see on tulnud hirmsa ruunamise peale ja masin aastast 2003 - mootorit(ptüi-ptüi-ptüi) pole siiani remontinud(pole vajadust) aga palju need kolvirõngad siis ikka maksavad.. Mingi no-name aparaat oleks vist ammu juba mõne kukkumise/hüppe peale pooleks läinud... Samas pole ka raptor kaugeltki ideaalne ja läbivus ikka korralikuma 4*4 aparaadiga võrdlust ei kannata. Eriti kui mudas ja märjaga sõita siis lendab p.ska esirataste alt nii palju näkku, et suurem osa ajast kulub kaitseprillide puhastamiseks(plastikud ei püüa si.ta kinni) ja varsti lööd käega... ka on kliirents tagaosas nii madal et kui aeglaselt läbi p.samere pressida siis kaabib ennast lihtsalt sisse ja jääb tagumise reduktori peale kiikuma. Krossirajal ja maastikul aga pole sõnu - puhas lõbu ja see ühepütine neljataktine moto tirib kah väga hästi edasi. Kunagi proovin kindlasti mingit 4*4 suurekubatuurilist atv-d kah, praegu veel selle jaoks liiga noor.
rraaptor
09:38 02.11.2007
jutt õige, endal 700 raptor ja ei kahetse mitte ühtegi krooni mis ma sinna sisse pannud olen, raha läheb, hooldama peab aga nii kui sõitma hakkad unustad selle raha kohe ära, annad sõrme võtab terve, võtab mõlemad käed ;)

soovitan soojalt kui selline asi huvi pakub - suur eelis on see kui endal käed p+%&t ei kasva ja asju ise teha oskad, säästad palju raha - õlivahetused, klappide regull jne hooldamine, põhim kõik on ise suhteliselt kergesti ära tehtav.
sander # 91
20:17 11.12.2007
see sinu 200c oli männikul endurol . see ei saanud peale 500m sõitmist mäesti isegi ilesse . ise olin brp renegaidiga. 800cc
ravom
22:08 12.12.2007
Tere!
Vaata falmek.ee
Ja kui on huvi siis helista ja küsi 5068489 Raivo
aurinkokukk
21:42 21.04.2008
Yamaha omanikut küsiks teilt nõu.Ise olen ka yamaha fänn ja oman yamaha 600ccm thundercat(bike siis)aga oleks soov soetada yamaha raptor 660.
Mida head mida halba?Olen kuulnud ,et mingi aastamudel on läinud vettvedama pidi kergesti lagunema.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte