ATV'd

probleem ATV ga

zelim
18:55 24.01.2008
ostsin ka selle kalli pilli.... kuna ma teadsin et atv d saab väiketraktoriks registreerida ja traktori lubadega ka sõita siis ostsingi... registreerimisel aga tekkis jama... ei saa ei traktoriks võtta ega ka sõita... kuna mul autojuhi lube ei ole olen kimpus.... kas keegi teab midagi sellest.....
w
19:23 24.01.2008
kui atv jõudsid osta jõuad ka autojuhiload teha.
Siin on juba räägitud, et arvele võtmine juba paljudes ark-ides raskendatud. Kuid proovi teistes ark-ides vb õnnestub.
saxtf
19:28 24.01.2008
Ega siis atv-l probleeme ole.Sinul on probleem,et sul autolubasid ei ole.
vot nii
20:01 24.01.2008
ostke atv juba täis paketina... müüjale annad raha ja müüja annab juba ragistreeritud masina...ei mingeid jamasid.
Küsimus teema algatajale
21:34 24.01.2008
Millena su ATV siis registreeriti?
zelim
20:46 25.01.2008
einohh.. nagu alati... inimesel on mure... eriti kui ta asjas ei jaga.. kõik on targad.... aga kui ma võin inglismaal tanki juhtida ja eestis ma ei saa ATV ga sõita samade lubadega siis ikka ajab keema.... ma ju palusin abi.. juhtnööre ... mitte targutamist.... ju ma siis ei saa....
to zelim
21:00 25.01.2008
millena su ATV siis arvele võeti, et sa seda B kategooriaga juhtida ei saa? Või öeldi hoopis, et ei saa üldse arvele võtta?
w
21:13 25.01.2008
probleemi püstitamisest ei saa päris hästi aru, mis täpsemalt probleemi tekitas
Eino9
21:15 25.01.2008
Arvele PEAB saama võtta, kui sul puudub juhimisõigus siis sõita sa ei või aga registreerima nad peavad. Äkki oli sul ikka mingi muu jama, täpsusta üle.
to eino 9
21:29 25.01.2008
ei pea tegelikult kõike registreerima. Kui masinal puuduvad sertifikaadid ja masin ei vasta kategooria nõuetele, siis ei võta keegi su masinat arvele. Ümberehituste ja kogu krempli eest küsitakse aga ca. 5 tuhhi.
eino9
21:38 25.01.2008
siin ongi alguses arusaamatuks jäänud, et mis põhjusel ei registreeritud.
einuts
18:32 28.01.2008
mis siis sai selle registreerimisega?
zelim
18:27 30.01.2008
registreerimisega hetkel tegeleb tuttav politsei... eks näis... sellega läheb veel aega.... ajan praegu masinal seda rida et ta oleks 2 kohaline.. sest seda ei tahetud ka tunnistada et ta on 2 kohaline tänavaliikluses.... läheb aega ühesõnaga....
marcost
21:24 30.01.2008
loomulikult ei ole load registreerimisel takistuseks,osta või lennuk olgugi et lube pole,kui vaid masin vastab nõuetele.
K.
21:46 30.01.2008
Traktori load on siis sõida põllul ja ei olegi vaja arvele võtta.
atttvvv
22:00 30.01.2008
masinal peavad olema tuled, suunatuled, ja muud asjad mida ark-paketi all müüakse. traktoriga ei tohi sõita üle 40km/h
prof
18:48 02.02.2008
zelim, kas sa siis sealt firmast ei ole nõu küsinud, kust sa selle ATV ostsid? Las nad paigaldavad ise need tuled ja vajalikud vidinad. Maksab küll 5000 aga asi korras vähemalt.
zelim
10:17 14.02.2008
masin on ise täiskomplektis... tuled ja viled kõik küljes... aga ark nssib.... ei taha 2 kohalisena registreerida sest vend ütles et kuhu ta istub.... et iste on lühike ühesõnaga... kuigi tehnilises passis on ta 2 kohaline... praegu pole ka aega uuesti minna sebima aga kui lähen siis nõuan 2kohaliseks või lähen teise arki.... aluseks on ju tehniline pass...muidugi on jama et traktori lubadega ei saa sõita sest muid mul ei ole aga enne sai ja nüüd ei saa... ju siis naine sõidab teedel mna põllul...
nipper
18:53 19.02.2008
1 põhiasi 2kohaliseks tegemisel on tagaistuja jalakohad eraldi ja teine käepidemed ja seljatugi (ei ole 100% kindel kas peab)
omal
11:19 08.03.2008
oli just paar päeva tagasi kah probl, et tahtsin ümber registreerida väiketraktoriks...ark-s küsiti, et kas mul tr load on? pisin siis neile selgitama, et mida te küsite, kas ise ei teagi, et ratastraktorile polegi peale autolubade vajagi...ja ümber reg-ks on vaja tehn osak otsus tallinnast, see võtab aega, tuled vaja viia nõuetega vastavusse( 2 tagumist pidurituld, gabariidid)+200EEk kah ikka

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte