Rollerid

Kymco 50 4T

Mariop
15:58 12.06.2008
Kuna sai oma vanem roller vanavanemale antud ja vanaisal A.kat. olemas siis oleks tal soov sõita vähe kiiremini kui 50km/h. Tuunima ei soovi hakata vaid tehase poolt seatud piirangud maha võtta.
Kuhu või kuidas need piirangud seatud on (täpselt sel mudelil) ????
Kymco Agility 50 4T
Mariop
16:04 12.06.2008
Ja ma palun ärge hakake näpuga rida ajama et reg.märk,ülevaatus,kindlustus ka siis vaja.
Seda ma tean ise ka.
Aga mida ei tea on kus asuvad piirajad.
4T
17:05 12.06.2008
teab siis keegi või ei?
keegi kes ei tea midagi
17:58 12.06.2008
sell mudelil on ajupiiraja ka..
4t
08:51 13.06.2008
aga kas aju saab ka kuidagi koduste vahenditega ära muuta?
N
10:41 13.06.2008
üldiselt mitte, aju võimekus määratakse DNA tasandil, aga õpetada ühtteist ikka annab
4t
11:31 13.06.2008
aga mida ma siis teha saan? olen kuulnud et mingi juhe kuskilt vaja läbi lõigata. Kas õige?
4t
14:10 13.06.2008
kõik vist oletavad et ajus midagi.Aga kui küsid et kas mõni juhe või mis tuleb sealt ära eemaldada siis ei oska keegi muud vastata kui et osta "tuuning aju".
On siin siis tõesti mõni inimene kes ikka tõsiselt seda "matsu" jagab?
N
15:24 13.06.2008
kasuta otsingut, piirajatest on siin väga pikki teemasid olnud
keegi kes ei tea midagi
10:50 14.06.2008
uusi ajusid on müügil.
kuid kui sa aju nii sama maha võtad siis ei lähe roller arvatavasti tööle.

Mu hiinakal aku sees CDI mul vaja sinine juhe läbi lõigata- aga sul mingi teine süsteem.
hlm
12:52 14.06.2008
Ää aja mula, aku sees ei ole sul küll mingit CDI-d. Mis ajudest te räägite ma ei saa aru. Süütemoodul(CDI) ei ole mingi aju.
N
00:10 19.06.2008
hlm jagab asja, ajujutt oli rohkem naljanurk.....
kle n
10:24 19.06.2008
uuematel mudelitel on aju peal , see on elektrooniline piiraja.
50cc RC
11:40 26.09.2008
mismoodi seepiiraja on? millise kiiruse pealt toppama jääb? kirjelda täpsemalt mida ta teeb tippkiirusel?
q peal
09:27 29.09.2008
Pinguta gaasitrossi.
Küsmovello
21:31 30.10.2008
Küsmol on cdi-s pöörete piiraja.Mulgimoto annab hinnaks 1600.- ja easyparts.nl mingi 60 euri.Küsmol on veel varios piiraja.Nimelt see vario puks ise ongi küsmo piiraja .Kui vaja helista ja ma müün sulle ;)Tlf:58296777
4t roller
02:34 23.06.2010
hmmm, mus v2rvi juhtmed seal cdi pesast v2lja tulevad? kui seal on roosa siis :Kui see juhe on teise juhtmega ühendatud siis ühendage need juhtmed lahti. Kõigepealt tehke kindlaks kas teil üldse on CDIs piiraja või kas need juhtmed ei ole juba lahti ühendatud. Selleks tõsta roller hargi peale ja lööge lapp põhja. Kui pöörded lähvad kõrgele siis pole piirajat kuid kui pöörded jäävad madalaks siis on piiraja.
jano68
21:08 24.06.2010
kymco agylitit 50 4t on väga raske tuunida. varjaatori puksi vahetus annab sulle ainult 5 kilti juurde.natuke raha alla laduda ja minu agyliti jookseb 80km.putitamist ja asja saab.

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte