Mootorratad

piitsale vastupidav vene mootorratas

uudu
22:48 11.11.2004
olen huvitatud mingi mootorratta soetamisest, kuid kysiks siin n6u. nimelt mis mootorratas oleks piisavalt vastupidav, et talda andes kohe ära ei laguneks. lääne mootorrataste hinnad käivad yle j6u. seega mis vene pill oleks norm rallimiseks. hinnaklass kuni 6000. äkki oskate n6u anda.
fs
00:19 12.11.2004
üldiselt kui tahad rallida siis mine arene veidi....osta selle raha eest jalgratas,saad vähemalt tõsiselt higiseks.Muidu, aga normaalsuse piires peab hea jawa vastu ja ural peaks kah ikka kannatama, ega ilma asjata miilits sellega ringi vuhanud.Aga viimast varianti ei tahaks mõttetute vendade käes näha, sest see vajab ikka veidi tundelisemat lähenemist.
teet
06:26 12.11.2004
175,ehk voshood,izhist ka ergem ja võimsam,võta see ,see maxab borsis 1500kuskil
To: uudu
13:08 12.11.2004
Oled vist ise liialt piitsa saanud, et nüüd oma komplekse tahad mootorratta peal välja elada...
Sinusuguse mõtteviisiga töllidest rullnokkasid isegi liikluses liiga palju...
>:O
uudu
12:24 14.11.2004
to: To: uudu sa mine OMA kompleksidega....

asi pole yldse liikluses rullnokluses. pill oleks harrastuseks kylavahel ja p6lluradadel.
sass
12:36 14.11.2004
IZ Planeta Sport on ainuke
aga sellel liiga kiired ülekanded, et põllul sõita
fs
17:05 14.11.2004
külavahel piisab punnast sulle kyll.
ähh
23:03 14.11.2004
*** inimene küsib ja jälle akkavad affid ilkuma...
külavahel rallimiseks sebi mõni rotikas dokkideta planets, mida niikuinii taastada poleks mõtet. mingi alla 2 kiloeeguga ppeaks sellise raudselt kätte saama. tee oma silmad lahti ja sirvi natuke kuulutuste ajalehti.
tõnn
15:51 15.11.2004
mina olen iz planeta 4 hooranud juba mitmendat aastat, kuid ega seegi masin igavene pole. mida rohkem hoorad seda rohkem parandad.
päris hästi kannatab retsi.
ähh
19:23 15.11.2004
no see on nagu loogiline, et ükski asi ei saagi igavene olla.
kui sa pidevalt retsid ja mingit hooldust ei tee siis pole erilist vahet kas see on planets või mõni lääne sikkel. viimane võib küll natuke rohkem vastu pidada aga mitte igavesti
roadkill
10:28 16.11.2004
saab kyll olla igavene.Võtad raudteerööpast 5cm pikkuse jupi ja hakkad seda põllupeal edasi tagasi loopima.....ma ei usu et ta selle aastatuhande sees katki läheb.
ähh
14:21 16.11.2004
aga see ei tee teda veel igaveseks;)kui sa loopimisest ära tüdined, siis jääb see tükk sinna lihtsalt roostetama ja võib ju minna aastasadu, aga lõpuks laguneb ta ikka ära
ja mis veel siis juhtub kui Päike ükskord ära kustub?
ristos
15:36 16.11.2004
ise olen karjääre kevanud ühe mütase 350 iz-iga. jätkus teist päris mitmeks sõiduks. asja point on ainult selles et alguses peab ta ikka korras olema.
tõnn
18:28 16.11.2004
oleneb kuda retsida.
ma arvan, et iz sõidaks kütteõliga palju kaugemale kui mõni lääne massin.
ainikari
21:30 16.11.2004
mis krdi planetade kari siin koos on??
endal jupiter4 ja teeb igas asendis teie ühe pütaste rontidele ära
sina teet pole õiget timmis iz-i näinudki ma vaatan,ise ka vasotiga ringi aelenud-see rohkem vanameeste rida,võta kahepütane see hea minekuga,ja kes akkab ajama et laguneb ja ei saa timmi siis sõida parem jalgrattaga ja vaata et ikka tee peal püsid.
Öäk!
11:27 17.11.2004
No küll mõni mees enesest ülbel arvamusel....

tõnn
18:09 21.11.2004
ma pooldan planetat, kuna seda on kergem parandada ja sööb igasugu solki.

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte