Mootorratad

mida valida

Erkki
12:49 26.04.2005
selline plaan, et kuna a kategooriat ei ole siis see svui tuleks leppida rolleriga....olen vaadanud mitmeid ja silma on jäänud ka sellised asjad nagu yamaha tzr 50 ja gilera dna (mis välimuselt nagu bike'id) siinkohal tahangi teada kas tasub osta pigem klassikaline roller või on need pillid ka tegijad.
lisan ka lingid siis on olemas ülevaade:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/auto_php-id=121644-w
ww_auto24_ee.html

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/auto_php-id=84257-ww
w_auto24_ee.html

kui peaks valima...
12:55 26.04.2005
... siis isiklikult meeldiks rohkem see, mis on käigukastiga. Ikkagi rohkem kontrolli mootori ja ratta üle ja sõitta-kiirendada saad just nii, nagu enesel vaja, mitte nagu siduri-variaatori-reduktori seaded dikteerivad.
erkki2001
13:38 26.04.2005
Minu isiklik arvamus on see, et need nn bike koopiad on ikka suht õnnetu välimusega.
50 cm3 on 50 cm3 ja seda hoogsa aga "kleenukese" välimusega ei muuda.
Kui roller, siis roller (ka rollereid päris mõnusa kujustusega), aga mitte see "bike".
Aga nagu ütlesin, puhtalt minu arvamus.
Aga sa mine kohale ja vaata iga nurga alt ja proovi selga kah istuda, siis saadki otsustada.
U79
13:53 26.04.2005
Vali ikka käikudega asjandus.
harts
16:39 26.04.2005
minu arust on see nagu bike'id on lahedamad ega klassikaline roller ju võimsam ole,
Urmas S
19:25 26.04.2005
tead mis. Ma ka vahepeal mõtlesin et ostaks bike välimusega, kuid tänaval võib sind mõni vend välja naerda! Vaatad et oh lahe et mehel on bike kuid kui paned mootori tööle tundub see kuidagi hale et selise rollerihäälega põrin. ajasin segast aga seepärast ma ein tahagi.
Erkki
21:17 26.04.2005
no ütleme siis nii et esialgne plaan oli ikka asja osta sõitmiseks, mitte riistapikenduseks ja teiste ees eputamiseks. kuna viimati sõitsin sikliga pea 10 aastat tagasi siis kardan, et bike kohe oleks mulle ehk liialt ohtlik aparaat... aga igaljuhul komentaarid teretulnud
Speedfighter
22:59 26.04.2005
Vahepeal tahtsin kaa osta seda tzr50, kuid rahakott uut ei kannatand aga kasutatud siis veel polnd. Igastahes pidavat see piirajateta minema ~130Kmh, kui plänni veel on siis võib setupi lisada ka 70cm³ silinder ja sport õhufilter. Stockis on tzr-il Arrowi sportsumpa niiet sellega pole muretsemist. Mis on veel positiine et sellele pidavat sobima yamaha aeroxi jupid mida on ikka päris palju. Võibolla ma ajan kräppi, aga uuri asja.
kopraonu
12:46 27.04.2005
raudselt võta käikudega masin!!
M
13:20 27.04.2005
Kogukam täiskasvanu on selle pisikese, baikki imiteeriva gilera seljas üsna koomiline vaatamisväärsus. Yamaha on enam-vähem normaalsuurusega, kuid väidetavalt olevat tal jube hääl. Hullult palju pöördeid peenikese häälega... :(
muff
14:04 27.04.2005
Huvitav kui raske neid a-kati lube teha on?Kuigi mul õigeid tsikli lube pole ostsin ikkagi paigi endale.Ja enne seda mul pole üldse tsiklit olnud,mingi mini mopeed tatikana.Esimeseks ostsin kohe Ninja zx9r ja sellest lahjemat küll ei tahaks.Rolleriga linnas küll liigelda ei julgeks.
To: muff
14:22 27.04.2005
Suht arulage mõtteviis sul. Loodetavasti me liikluses ei kohtu...
.. vähemalt seni, kuni load "ära teed".
issi
16:05 27.04.2005
minu tagasihoidlik arvamus oleks, et vaata mõni kasutatud täisratas ikka esimeseks, see roller ei paku sulle kaukas pinget. sobib pigem teismelistele ning vahel kuskil väiksel saarel odava transpordi jaoks.
muff
16:35 27.04.2005
Huvitav mida need load küll annavad?Sõidan linnas praegu suhteliselt rahulikult ja korralikult.Et lubadega antakse mõistus ka kaasa seda kuulen küll esimest korda.Ja ega lubade olemasolu sind tsikliga sõitma ei õpeta,isegi kui ma oleks need kunagi ammu ära teinud.Lihtsalt et kui vanus ja rahakott lubavad pole küll mõtet rolleriga jamada,eriti siis kui tahaksid tsiklit.
Speedfighter
16:54 27.04.2005
Kui sul autoluba rahakotis siis pole mõtet nende 50cm³ asjadele üldse mõelda. Autolubadega saab sõita kuini 125cm³ nagu ma olen kuulnud.
!
17:00 27.04.2005
See ON kuulujutt ja tänased seadused seda EI võimalda.
Võib-olla kunagi hiljem... ehk...
...
20:44 27.04.2005
Täitsa vale jutt, et võib auto lubadega 125cc juhtida.
Ja miks võtta kindlalt käikudega ? Tuleb vaadata, kumb ikka paremini edasi läheb, mugavam, ilusam, töötab paremini.
Irw
09:28 28.04.2005
Mis on "paremini edasi läheb"!?
Kas paaniline start valgusfoori tagant ongi "parem"?

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte