Rollerid

Miks konkreetselt Hiina rollerid kehvemad on ,kui

Ferro
17:55 28.06.2006

Muudetud 12.11.06 15:30

rivo
18:28 28.06.2006
sest need on 4 taktilised, ja ehitus on nii alg staadiumis, võimsamaks ega midagi teha ei saa, solgivad ainult Euroopa turgu. Kõige rohkem saab selliste *****dega sõita 1 suve ja rollu on omadega õhtul. Kui midagi normaalsemat saada tahad osta Euroopa rollu, mis maksab 35 000-40 000 kr. Mul endal oli 1998 aasta Gilera Runner ja see aasta müüsin maha läbisõit oli 41 300 km. Mida hiina rollu eluseeski järgi teha ei suuda!!!
Kui ostate ostke Euroopa rollusid!!!!!!!
chriss
22:28 28.06.2006
Taiesti loll jutt
yks asi on see mis on toodetud hiinas ja on peale kirjutatud made in china ja tine see mis on tehtud kuskil lati kylas ja et miskit oleks kirjutada pannakse made in china,ega need hiina asjad nii ****d pole midagi,endal oli hiina roller s6itis 6 aastat ja siis laks variaatori mingi polt katki ja myysin maha nii et ara aja siin lolli juttu asi peab vaga hasti vastu mida ei tee ykski cpi,keeway ega need teised jurakad.
rivo
02:23 29.06.2006
sa ajad mingit jama siin, hiinakad on täiesti ****d rollud solgivad eesti turgu, loogilin et see peab 6 aastat vastu kui see sul garaazis seisab kogu aeg. Ja sellest seismisest läheb variaatori mingi polt puruks, siis see tundub isegi veel mädab rollu, kui ma arvasin.
Loll jutt rivol
09:36 29.06.2006
Terve kagu-Aasia sõidab massiliselt (ja neid on seal tõesti palju - nagu sipelgaid!) "kollaste" rollerite ja mopeedidega. Ja sõidab juba pool sajandit. Nad ei saaks järjepidevalt saasta toota.
Teiseks - vaata ise, kui palju kordi rohkem raha pead välja käima oma kiidetud eurokvaliteedi eest: 3-4 korda! Ja ära tule ****a puhuma siin, et see eurokräpp on 3-4 korda kvaliteetsem! Laguneb täpselt samuti. Loe erinevaid rollerifoorumeid erinevates keeltes ja saa sellest aru. Asjad arenevad ka meil. Need "hiinakad", mida toodi kaks aastat tagasi meile, ei ole enam samad, mida tuuakse täna. Hiinlased arenevad kiiresti ja raha on vaja teenida neilgi, ning taipavad väga hästi, et nendele debiilidest ida-eurooplastele ei saa lõpmatuseni ***** pähe määrida. Ja tegelikult - kas kõige taga ongi päris hiinlased. Munad peaks pihku võtma kõigil neil diileritel-vahendajatel-maaletoojatel, kes Hiinast sealsed ümbertöötlemist ootava väljaprakeeritid toodangu laod 1000% kasumiga konteinerite kaupa (ida)euroopasse parseldasid.
Hiina teeb alltöövõtu korras tööd väga paljude riikide paljudele firmadele. Sealhulgas ei saa enam keegi kindel olla, et tema jamaha või honda pole tegelikult hiinas koostatud mootoriga või mingi tippelektroonika pole hiinas tehtud (enamusel, kes siin foorumis istuvad, on suur osa arvuti sisustki "kollane"). Muide, on tegelik arengusuund, et mitmedki "eroopa" rolleritootjad on juba osaliselt oma tootmise hiinasse viinud, sealt hakanud komponente tellima või kolivad lähiajal koos "naha ja karvadega" hiinasse... Nemad saavad kasumi ja sina maksad rõõmaslt endiselt 3-4 korda oma "eurooplase" eest rohkem :p Ülisuur osa sellest sodist, mida müüakse tuuningu pähe rolleritele - toodetakse ka hiinas või kusagil aasias sealse odava tööjõuga, tuuakse siis tagasi euroopasse, pakitakse uhkete kirjadega karpidesse ja euroajudega rollerikutsikad ostavad kolmekümnekordse hinnaga nii mis tolmab...
Edu samal moel jätkamiseks..! :p
...
13:26 30.06.2006
euroopa masinatel toimub seline asi nagu KVALITEEDIKONTROLL. hiina rolleritel sellist asja pole.
Pets
13:37 30.06.2006
Enamus neid eurooplasi on pilusilmade töö. Tihti on katteplastikud nats meie silma ehitusele vastuvõetavamad ja kiri euroopa peal.
Muide Honda lamasilindriga monkey mopeedimootor on ligi viiekümne aastaga legendiks saanud ja selle koopiad on pooled mopeedimootorid täna. Arvestades tootmisarvu ei saa ükski automootor ligilähedalegi.
pang
13:47 30.06.2006
Kehvemad on seepärast, et nad on odavamad. ( Siit mõtle ise edasi ja loo järeldusi)
ja 4t mootorid on just pikaealisemad
mast
14:04 30.06.2006
jep, 4-stroke moototrid võivad küll lahjemad olla, aga samas säästliumad.
chriss
12:48 01.07.2006
Siin on taielik lolli panede koos,6nneks on ka m6ni mi6stlik inimene ara eksinud.
Enamus nendest kirjameestest on siin 10-15 aastased,kellel on nendest asjadest vaga vale arusaam.
okok ma ise ka 14 aga ma olen nende rollerite ja mootoratastega niipalju s6itnud ja neid ehitanud et hakkavad tekkima vaikased kogemused.
ss
13:19 01.07.2006
eks palju on seda saasta ikka seal aga eksivad ka normaalsemaid pille sealt siia mis on ikkagi honda, yamaha, kawasaki jne koopiad vähemalt mootori sisu osas .debiilidele siis need esitatud margid ei OLE EUROOPAST vaid hiinale 10 korda lähemal ehk jaapanist
aaa
21:55 10.09.2006
endal hiinakas ja peab juba 5 aastat vastu, l2bis6it 39 500km ja pole tal h2da midagi juppe vahetad ikka ega siis aprilial vahetad ka juppe ju ega siis aprilia ei s6ida tervet elu yhtede juppidega. ja hiinlast saab v2ga ilusasti tuunida nii mootori kui v2limuse poolest. @rivo.
Rollerimees
14:40 12.11.2006
Esimeseks rolleriks on hiinakad väga head, just oma hinna ja omaduste poolest, kuna Freedosi ja CPI-si müüakse Automaailmas siis ei ole ka varuosade saamisega raskusi. Minu esimene roller oli samuti hiinakas, CPI ja pidas ühe aasta väga tublilt vastu kuigi ma tegin taga krossi, jäärada ja igast muid lõbusaid asju, käima läks ta iga ilmaga ja iga korraga, ära kuula neid "eksperte" siin ja osta endale esimeseks rolleriks mõni tuntud hiinakas näiteks Freedo, CPI, Kymco, Keeway ja kui võimalik siis ära osta neid kloone vaid ikka mõni tuntud ja kallim hiinakas.
h
22:03 12.11.2006
olgem ausad Yamaha vastu ei saa üksgi hiinakas.
Olgu see siis kas kiirenduse, sõidumugavuse, vastupidavuse või mis iganes poole pealt :)
Tont.
02:39 16.11.2006
Aga Vjatka pidas ka vastu....
tarkade klubi
22:27 28.12.2006
teate kallid kaasmaalased...kogu rollerite mootorivärk on üks ja sama "hiinakas",ainult peugeot ei kuulu sellesse klubisse.kuidas see liikur kellelgi vastu peab sõltub ainult ja ainult kasutamisest.
XXX
22:50 28.12.2006
No ma arvan et ega niisama ei ole ühed rollerid teistest 3 või 4 korda kallimad.Või teiearust on???Järelikult peab seal midagi paremat ikka olema t ta nii palju kallim on.
Zark
12:21 06.01.2007
XXX:
Õigust räägid, on küll midagi paremat seal ;-) Kindel on vaid üks - selleks on firma kasum ja töötajate palgad. Kui üle jääb siis ehk kvaliteedikontroll ka.
täkk
16:12 10.02.2007
Sljapa
11:58 15.02.2007
Miks peaks Hiina toodang olema viletsam Eurost? Minu arust pannakse nad kokku suht samadest jubinatest, enamus juppe "kollased". Võibolla on ehk küsimus ainult kokkupanejate väljaõppes ja töökoha tehnoloogias... aga sellegipoolest ma ei usu iialgi, et eurokvaliteet oleks niipalju kordi kõrgem kui on vastava rolleri hind. Krt kunagi sõitsin Deltaga aastaid ringi ja alati leidus lolle, kes teadsid ütelda, et vaat kui sa kordki lääne masinat tunda saad, siis unustad selle vene **** laksupealt... Näidake mulle eurorollerit, mis 8 hooaega vastu peab.
Riivo
23:58 17.02.2007
kavatsen ka rollu osta ja siin sain kõvasti targemaks, millise kasuks otsustan. Üks asi veel: kas tuleb võmmidega probleeme, kui osta suurem kui 50 cc?
Võmm
11:46 19.02.2007
irw
13:36 22.02.2007
Minge käige ka korra hiina tehastes ära, siis te enam ei aja juttu, et euroopa stuff on üle kõige. Need teie "EUROOPA" stuff on väga suures osas ka pilukate juures tehtud :D

Naljatilgad ikka olete. Tavaliselt siin kommenteerivad just mingid pubekad, kes on kuskilt midagi kõrva taha pannud teiste jutust ja nüüd siin suure suuga pasundavad, nagu neil endal oleks see kogemus hiinakatega.

Ou VW vennad(euroopa mehed)...nägin teie autode osade tootmist hiinas..palju õnne :D
ktmrider
15:13 22.02.2007
enamus maailma asjadest toodetakse hiinas. küsimus on hoopis kvaliteedis ja selle kontrollis. tõsi ta on et paljud euroopa tootjad lasevad hiinas toota, aga nende nimi läheb ikkagi rolleri peale ja pika ajalooga firma ei saa lubada endale mingit räpsu müümist.
samas need hiina junnid näevad kõik samasugused välja ja erilist vastutust kellegil kliendi ees pole. õnneks on näha et ka need hiina rollerid on hakanud arenema ja aina paremaks muutuma võrreldes esimeste mudelitega. hetkel ma veel ei julge ja ei taha hiina tsikliga sõita aga küllap kunagi tuleb ka see aeg, kui hinna ja kvaliteedi suhe paika lokusb:)
fggfg
23:11 11.04.2007
ka freedo1l on ka hiina toode we?
kili
08:17 12.04.2007
to fggfg- loomulikult on!
VVV1
15:59 12.04.2007
Enamik rollerite juppe tehakse üle ilma ühtedes ja samades kohtades. Iseasi, kus need jupid rolleriks kokku pannakse.
don hulian
16:14 12.04.2007
No ega ühtegi keewayd,cpi ega ei tea mis freedosid ei saa ikka võrrelda selliste kaubamärkidega nagu Yamaha, Peugeot, Honda.selles peaks isegi iga loll aru saama.
Buntzik
21:06 12.04.2007
Hiinakad Suht vastupidavad!Endal kogemus olemas ,sain qinqi rolleriga pea 12000km vigadeta kuni siis kulusid väntvõlli laagrid ära see suht norm sellise aja peale nii,et Ikkagi Hiinas tööjõud euroopaga võrreldes 10-Rohkem kordi odavam ja eks Ka NImi maksab midagi!!!Soovitan hiinakaid samapalju kui Euroopa omasid?:)
mmmmmmm.
22:27 04.05.2007
Kas fada 6 rollerist teate midagi?:D:D:D
pannilabidas........ .. mitte
21:14 20.05.2007
muidugi hiinakas laguneb ühe suvega, kui koguaeg retsida ja vastu puud panna. Muidu kui korralikult hoiad siis peab ilusti vastu. mu sõbral on ka hiinakas, ta oli 12 000kilti ära sõitnud ja alles siis läks esimest korda mootoris jupp katki (karbuss). Ei ole see hiinakas midagi nii halb midagi kui ilusti hoida.
vok
01:53 21.05.2007
hiina rolleritel on kaa suure vahe, moned tootjad teevad odavad kraami , samas on olemas kvaliteet kaup , kui moned ostavad naiteks hondalt vana mudelit ara ja toodavad neid , nii et nendel kvaliteet on kindlasti suurem ja vastupidavam. aga utleks et nagu igal aril, hind maarab kvaliteedi, moned hiina rolerid maksavad 20 000 tuhhi (ja isegi rohkem) kanti samas on kvaliteet korge , aga kui ostad 8 000 siis on kvaliteet samal tasemel. ega hiinakad erilist P**ka ei tooda, koik soltud sinu rahakotist ja soovist, muidu teevat ka hasti kvaliteed kraami.
säästulikum????
07:16 21.05.2007
hiinakas pole võrragi säästulikum kui näiteks Aprilia sissepritse mis võtab heal juhul keskmiselt2,3l sajale,hiinakalt võtad piirajad maha ja roller võtab vähemalt 3,5 l sajale !!!!
To: "säästlikum????"
12:06 21.05.2007
Haige võrdlus sul! Võrdle võrdseid. Võta Aprilial ka piirajad maha või võrdle mõlemaid piiratud asendis. Ja veel! - võrdle sama hinnaklassi aparaate.
jah
19:00 21.05.2007
võtta aprilial piirajad maha ja saad kütte kulu 6-7l/100km peale.aga hiinakal võttad saad 3,5-4l/100km kohta.
toko
13:31 22.05.2007
Nägin hiljuti fixsuse autovaruosade poes rollerit hinnaga 16000 eeku.Välimus oli väga soliidne, kiivri boxiga jne. kindlasti vast mingi hiinakas (nime ei mäleta) sellisega põristaks küll suvel ringi.
jah
16:54 22.05.2007
arvatavasti mõni freedo oli,need jah täitsa ägeda välimusega.
fufik80
11:08 15.06.2007
Mull on Hiina oma, ja rohkem kui 45km ta ei soida,ragivad et midagi on korbussis, teised ragivad et mootoris kus seisab rihm, kes teab tapselt aidake palun.
jah
16:31 15.06.2007
hiinakatel siis tavaliselt piirajad karpas(karbuss),variaatoris,cdi(süüde,seda eriti ei soovita näppida) ja summutis (võibolla nii ,et sul ainult üheskohas neist või siis nii ,et ainult mõnes või hoopsi kõikkides kohtades)
marek0057
22:53 28.06.2007
noh jah

Muudetud 28.06.07 22:56

Hannes1234
15:45 13.04.2008
oleneb täiesti mismoodi hoiad.Mõni saab china rolleriga 10 000 km ilma vigadetta läbi sõita.aga noh kui hiina roller lagunema hakkab seda enam puttidada ei tasu.
Uustulnuk
21:04 16.04.2008
Ega need hiina rollerid pole midagi nii mõttetud. Kui sa ikka 10000.- kr eest saad kätte korraliku rolleri millega ikka 10000-12000km läbi sõita nagu räägitakse siis on see hea. Hiinakad lagunevadki ainult sellepärast et neid lihtsalt retsitakse ise ära. Kui sa seda korralikult hoiad ja ilusti sõidad siis see peab vastu ka.
Samamoodi miks on aprilia nii hea? maksab 25000-50000.- aga laguneb ikka samamoodi. Sõidumugavus on jah veidi parem ja kiirus ka aga mingeid rakette polegi vaja kõigile. mina ostan see suvi endale ka esimese rolleri ja selleks valin ma hiinaka, sest see on hea algus.
moksiman
13:48 30.04.2008
kui ma tahaks ka osta enduurokat 50cc hiinakat TMS-i
cikukiku
18:43 14.09.2008
tekelikult on vahe ka hiinakal ja jaapani rollerid viimased on küll vastubidavamad kui hiinakad.aga neil hiinakatel ka midagi viga ei ole liiguvad samamoodi kui teised !
jargs
18:20 05.11.2008
mul on freedo 5 ja peab vastu jumala hästi läbisõit 3080 ja tiptop aga sidur on läbi jargs..
marg092
19:50 05.11.2008
ei ole neil hiinakatel midagi viga mul on freedo 1 olen sõitnud kahe suvega 5500 km maha ja ainuke asi mis ei tööta on esi tuli nende ainuke viga on see et neil on sitt minek ja sitt tippkiirus
to marg092
20:28 05.11.2008
pöle ta nii sitt midagi

egas rollud pole 185km/h tunnis sõitma
ed12345
20:41 05.11.2008
no linnas võik 4t ikka 50 km/h vabalt välja võtta, ilma et see mootori mõne aja pärast põhja kärsataks. Aga kauaks teda? 2t-st muidugi kauakestvam, aga ikka?
nojahhh
20:48 06.11.2008
Eriline peajagu üle küll - märg unenägu vinnilistele pubekatele, ai ma nüüd kärtsutan pruta ees!
jollerdaja
19:26 09.11.2008
''Eriline peajagu üle küll'' täitsa õige ju , kuidas sa saad tsinsut võrrelda roxi või apga? Tahad õelda et tsinsu ja ap võrdsed?
Lugeja
21:43 23.11.2008
Kuulge ise sõidan juba 3 talve ja suve Freedo1l ja pole tal häda midagi. Kõik osad on siiamaale vahetamata ja läbisõit on 11 000 , nii et pole midagi vigagi neil hiinakatel.
Mida veel.
21:25 07.12.2008
No ei tea mull omal on Freedo 6 ja ei kurda midagi 4000 km on juba ees ja pole midagi puruks se ikka oleneb sellest kuidas sa sõidad ja mis moodi hoolitsed rolleri eest.

No ja ma arvan et mull l2heb mu roller 1 aasta veel.
Need euroopa rollerid on samad.No mina oleks saanud kah mingi 40000 krooniga rolleri osta aga sellel pole lihtsalt mõttet.Sest kui ma saan mingi 16000 krooniga normaalse masina siis pole paha.
volvofriik
11:23 10.12.2008
Enamus rollerite mootoreid on toodetud Hiinas.Ka.sellise legendi nagu seda on Honda Monkey mootor.
Lihtsalt teadmiseks...
volvofriik
11:30 10.12.2008
Loll lõhub ka tanki ära.Targa ja hoolsa käes peab isegi Bocketbike aastaid vastu.Sõbral on ja käib sellega lausa võistlemas...
to ed12345
17:30 16.12.2008
Rolleri lubatud tipp kiirus on 45 km/h kui üle selle siis registreeri ära tee kindlustus ja käi ARK-is A1 lube tegemas!!! Kui tahad kihutada ,siis mine vastavale rajale aga mitte ära kihuta tänaval.Hoiatuseks , et varsti hakkad nii või naa ülevaatlusel käima rollikuga. Seal hakatakse mõõtma tippkiirust ja võimsust.
hlm
22:48 16.12.2008
Varsti ja varsti...aastast 2005 on see varsti jutt käinud:)
volvofriik
11:56 17.12.2008
See varsti on ilmselt peagi käes.Eesti inimene-ka rolleristina ei suuda mõistust pähe võtta ja tubli ajugeeniusena mängib liikluses lolli.Vähe sellest,et iseendale ***** keearb,laseb terve tsunfti täis.
Vaadakem ise,miks on kohti,kus ei tohi jettidega sõita,mis on igal poole ATV sõidu keelud... Aga nimelt sel põhjusel,et eesti inimene peab ennast mingil põhjusel kõigist kõrgemakl olevaks kui endale mingi tehnika istumise alla saab.Suvel sai isegi irvitatud nende tsiklimeeste üle ja mõttes neid mõnitatud,kellel oli ilge vajadus ennast demonstreerida ja just liikluses.Kui ise sõitsin 90-100-ga siis oli raudselt neid,kellel oli vaja must mööda kupatada.Neid oli ka siis kui Pärnu maanteel peaaegu 120-ga lasin.Ikka jäin "jalgu".Kusjuures mina juba tegelikult rikkusin eeskirju, hoides küll enam-vähem lubatud ületamise piiridesse(ma lihtsalt ei viitsi politseiga jageleda ja riigikassat lolluste eest täita.See riik lihtsalt ei vääri seda).
Seega-kuni me ise aru pähe ei võta ja teatud indiviididele seda pähe ei peksa,niikaua saamegi lolle seadusi laviinina kaela.
hlm
23:14 18.12.2008
Oot, oot. Lolle seadusi? Uus liiklusseaduse eelnõu on eelmise täiustatud variant ja lollim eelmisest ta kindlasti ei tule. Kauaoodatud mopeedide registeeriminegi seal ilusti sees. Pooldan igati.
Mis sul sellest, et sinust mõõda sõidetakse? Mul küll pole sellest sooja ega külma. Las aga uhavad. Mind nad ei häiri.
volvofriik
01:07 19.12.2008
Mind nee uhajad ka ei häiri.Lasen oma kiirusega edasi.Muretult ja irvitan omaette.Eriti laiaks kisub naeratuse siis kui mõni kiire mees sinivalgekirju ääres(või juba sees) aega parajaks teeb ja allkirja andmist meelde tuletab.
Paraku on nende seadustega nagu on.Pahatihti jääb soovitud effekt saavutamata.Ja on küll,küll ja veel seadusi,mis oleks justkui sellest kohast imetud,mis tihtipeale paberiga pühkimist vajab.Minu hobi on seadused.
Paraku oleme aga riigis,kus paljud asjad kui ei vihasta,siis ajavad muigama või õlgu kehitama.
Võid ise arvata,mis näo teeb mees,kes 45 aastaselt igapäevaselt 50ccm mopeediga tööl käib.Juba 6 aastat.Lube tal pole,autot ka ja ei tahagi-liiga vaene.Saab oma 2 rattalisega kenasti hakkama.
Hea küll-kui asi piirduks vaid registreerimisnõudega.Aga meil hakatakse kohe ju mingeid lube ja kindlustusi nõudma.et aga jälle rahva rahakotti ronida.Vaesustatud rahva ruineerimise peale ollakse meil kanged...
ice1 (jälle ma ei viitsi reg..
12:30 19.12.2008
Volvofriigile repliigi korras: Asja sisuline, ehk liilkluskasvatuslik külg, jääb puutumata. See ei koti, lihtsalt riigile olgu numbrite eest makstud ja kogumoos. See, mida nimetatakse noorte liikluskasvatuseks, see ei ole teema, kuigi minu arvates tuleks just sellest alustadfa. Aga selle asemel tegeletakse seadusliku baasi loomisega rolleristide (nii 14 kui ka 70 a vanuste) kimbutamiseks kuni 10k trahvideni-vanglani. Paragrahv on ju sama mis autojuhil- numbriteta, ülevaatuseta, kindlustuseta sõit. Kui siia annab veel pookida juhtimisõigust omava dokumendi puudumine, siis vaadake ise kui ruttu vangimajjavõib jõuda.... Ja neile kes takka sellele kiidavad- ajast aega on mopide või rolludega sõidetud, (ja ka miilits ajas taga...) ja ikkagi on see liiklemisviisalles jäänud, ega muidu noored poisid tehnikaga hakkama saavaks meheks ju ei kasvagi. Aga selle asemel, et tegeleda noorte liikluskasvatuse-(õiguskuulekusega) öeldaks hoopis: maksa papp ära ja lase samamoodi edasi, tegelikult meil politseis nagunii inimesi pole kes teiesugustega jändama hakkaks, meil oleks autode kontrollimisekski inimesi juurde vaja, aga jälgi ikka et papp oleks makstud, sõida või suure venna lubadega...
ra
13:38 19.12.2008
ostan jah 40t eest rolleri... ma sõidan öko diisliga sama raha eest..
volvofriik
22:18 19.12.2008
...ice1 räägib erinevalt mõnest, lausa asjast.Täna just sain kuulda viimastest debiilsustest meie liiklusseaduses... Raisk! nii närvi ajas,et hakkasin jooma.Mis sest,et mind enam vanuseliselt ei puuduta.Lihtsalt enesetapumõtted ajab pähe see,milliste debiilikute luua on meie seadused antud.Millal ükskord lõpeb see rahva ruineerimine? Kas on jälle vaja,et keegi probleemile viitav silt kaelas,ennast Toompeal põlema paneks? Seda taotletakse või?
Kurat Aeg oleks need seaduseloojad rahva sekka tirida ja rahva elu maitsma panna! Siis ehk mõtleks ka enne kui midagi paberile panevad ja vastu võtavad.
Lisan veel sedagi,et ise olen igasuguste sõidukitega liikluses osalenud 26 aastat.Kõigega hakkama saanud.Load on taskus 23 aastat.Viimase tähe sain sisse 4a.tagasi...
Oli see kuradi kirutud vene aeg,mis ta oli aga selliste idiootsusteni siis küll ei langetud.(Sh. sõidueksamid).
Sorry emotsionaalsus! Aga lihtsalt enam ei kannata,mis lollusi rahvas taluma sunnitakse.
123111abc
15:59 22.12.2008
Teeks äkki nende seaduste kohta eraldi teema.

Foorumis on keelatud teemast mõõda rääkimine, aga see selleks.
volvofriik
00:01 23.12.2008
Minugipoolest.Pole üldse paha mõte.Igaüks saaks sõna sekka öelda ja lõpuks saaks ehk ka seaduseloojatele lingi saata.
hannes1324
23:21 09.05.2009
suht mõttetu jutt. ainus vahe on see et hiinakad on kõvasti odavamad ja noh vb nati ebakindlamad aga see oleneb ka kõik kuidas ise oma rollerit hooldad. minul on hiinas tehtud lifan see pole roller.See on 4käiguga krossika moodi mopeed aga t2iesti uskumatu on see et kõik mis temal vahetatud 4 aasta jooksul on õli, ühed hammasrattad ja õhufiltrit olen puhastanud.. ja veekors USKUMATU vastupidavus sellega võrreldes et sellega on sõidetud nii linnas maal kui põllul. niiet pole need hiinakad nii kehvemad midagi.
keevitaja19999
21:46 25.08.2009
kindel on see minumeelest et hiinakad on kvalikteedi poolest viletsamad kui euroopa rollerid, ise sõidan 3ndat suve 125se hiinakaga laguneb päris hoolega aga ta saab kõvasti tappa ka koguaeg kui mõni vanamuti sõidaks sõidaks vb 10 aastat vabalt:D
aga teemasse et miks on hiina Rollerid, Atvd, Bagid, ja Pit biked jne jne mida nad müüvad kehvemad kui euroopa pillid ntx mootorite materjal mida nad kasutavad ei ole puhas alumiinium see mingi silumiinium või ma täpselt ei teagi mis asi, aga no vahet pole point selles et see tunduvalt hapram kui puhas alumiinium ja teiseks nad hoiavad materjaliga jubedalt kokku ja nii tulevadki igasugused murdumised ja praod jne aga need ei teki ka niisama asja normaalsel kasutamisel tekivad siis kui kukud või vaklesti kasutad asja. Ntx hiina pit bikedel 110ccm ja ülespoole 1 pidev häda tean sest remondin neid, jama selline et süüte süsteemis olev andur murdub ära miks murdub murdub sest kett veab mingi kivi või asja hammasratta vahele ja siis lööb seal nii mõnegi asja veel katki;)
Hoidke sabad rõngas ja ärge katki sõitke:D

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte