2M ei tea midagi aga 3M ja Minski küll ei saa võrrelda.Ainus, mis on Minski pluss on tema kaal ja see, et saab sõita A1 lubadega.Eks proovi sõita miskiga vastutullega- minna ta ei jõua.Hea Minsk läheb koos kerge sõitjaga max 100 välja.Voshod 120-130 (3M) Kui probleemiks pole load, siis võta Voshod kohe kindlasti.Kui kogu aega sidurit ei libista(kaape) siis peab käigukast ka ilusti vastu.
ma arvan et minsk..soovitan minski sest see on väga lollikindel masin ja peab hästi vastu. mul on ka minsk 2 aastat olnud ja ei ole midagi juhtunud..ma tahan minskit maha müüa väga heas korras 1991a 6000kr tingi..kui on soovi saatke aadressile [email protected]
voshood..ooblää..tank mis tank..roomab igast ****august välja..ja ülilollikindel minuarust...ple kuhugile teeäärde see jätnud mul sõbra.kuigi teistel on jätnud mitmeil korral ( cz 125 , jawa 634 ja 638 ja minsk)...niiet võid rahumeeli selle võsaga sõita :D
Ma sõidan autoga,tsiklit mul praegu pole,kunagi oli Jawa 350.
Võib-olla ütlesin pisut teravalt,aga samas ei suuda aru saada nende vendade vaidlustest,kes Minskit või Voshodi kiidavad.
Minu tagasihoidlik arvamus on,et tegu on kas penskarite või puberteetidega,kes oma vanaisade tagant nn.tsikli ära ajanud...
Minsk - oli kunagi selline motikas sai post uuena ostetud 1986.a. 430 rubla. Väga nõrk mootor, ei lähe eriti (karburaatoreid sai pidevalt vahetatud), kui sõita suure auto või bussi tuules siis jookseb....100 km/h. Väntvõllid ei pidanud üldse vastu (murdusid vahel koos süütesüsteemi rootoriga), kolvid ja rõngad läksid, vahel läks ka käigukastis üks hammasratas. Süütesüsteem ka niru. Käiguvahetuse ja käimalöömise vändad hakkavad koguaeg loksuma. Üks nigel pill on, aga kes pole kunagi motikaga sõitnud see võib õppesõiduks kasutada - kerge masin.
ilma hammasteta on kehva süüa. Las ma pakun mis auto sa ostad. Vastus on 325 pemm!!! Tegelikult kui mõlemaid tsikkleid(ma mõtlen Minski ja voshodi) korralikult hooldada käivad nad edasi küll ja kestavad ka.
see vossu gangi vend on küll tsipa puudega.Huvitav,kas ta ise ei saanud aru ,kui rumalat mõla ta välja ajas...iga tüüp,kes tsiklitest midagi teab peab seda juttu naeruväärseks.Vähemalt mina sain ikka päris hea kõhutäie naerda.Olge normid,oste jaff või mingi lääne tsikkel...minsk ja vossu on mõlemad sarad.Ärge saage kurjaks,see oli minu arvamus..
pigem on tunne, et jaffi ei saa normi raha eest kätte, kuna need kes müüvad odavalt on olnud siiani ****d jaffivennad. esimene koht kus käisime-89'638...väidetavalt täitsa korras ja ouha....läksime kohale (edasi tagasi u 300km:() tuli välja, et selline sara et käima ei lähe ja mis veel kõik:S
teine koht oli 91'638 ...jälle väidetavalt kõik korras....sõidul ilmnes et käigukast kulunud...müüja kommentaar 'ah see jah...see alles lähiajal ilmnes'. nii et ta ei pidanud seda märkimisväärsekski. arvamus jaffivendadest: jaffivennad on ****d! võibolla kunagi arvan teistmoodi, a praegu selline arusaam
Oman ka voshod 3m-i ja olen minskiga joonelt teinud, mõlemad olid hästi hoitud ja minski peal oli ~20 kilo kergem vend ka, aga ma venisin talt ikka eest ära ja kui 4 käigule läks siis vahe läks ikka kohe piikaks. Lihtsa ja lollikindla ehitusega on nad mõlemad ja kui hoolitseda selle eest, et õli ka sees oleks (tean paari lollakat rikkapojut, kes ilma selleta sõidavad ja nende masinad on ROMUD)peavad mõlemad hästi vastu. Kuigi nad mõlemad on ausaltöeldes lahjad, siis ~11-15 aastasele kõlbavad hästi ja ma mõtlen järgmisel aastal 125-se läänemaalase peale kolimisest(siis saab lube tegema hakata).
mul on olnud mitu v6sa aga s6ber ostis kord mensu mingi taadi k2es ja see oli ikka hull loom selle v6rrikohta v6sa luttis nii 2ra nii kiiruses kui ka kiirenduses isegi jupiterid j2id alla ja kytet v6ttis ka nagu s22rev2ristaja ainuke miinus oli see et selle k6va rebimisega ei pidand taga velg vastu kodaraid l2ks nagu leiba saiba.
jahh kuid v6sa lollikindel ja h2sti k6va kastiga ma s6itsin sellega ringi nii et lenksudel ainult gaas ja mootorist tuli yks juhe syytepooli ja oligi kogu video...
aa
tead tegin veel v6sale niimoodi et....
treisin kolvile yhe soone juurde....
treisin v2ntv6lli 6hemaks...(l2heb kiiremini p66rdesse)
silindrikaant lihvisin v2hemaks umbes 3mm....
ja peale seda oli kopress super ja minek oli ka hea
nii et proovi see lihtneja sa ei kahetse
pool millimeetrit on kriitiline piir, igaksjuhuks tasub jätta millimeeter alles, muidu võid sõiduajal märgata et järsku miskine silindripea sarnane asi lendab koos paagiga taevapoole.
*** sa oled ikka valus lont küll, krt muud sa siin foorumis ei tee kui ajad ainult lolli ila suust välja. Treisid 3mm maha-lubage naerda, selline asi ei ole lihtsalt võimalik. Ja see jutt, et su jawa läks 170 välja, see on ka sulaselge ****, mida sa ei suuda kuidagi tõestada.
tatt ****** kui midagi ei tea...
kui japil ylegamdeid kiirendada pole problem 170 saavutada....
lihtsalt pannakse v2ntv6lli otsa v2iksem hammikas....
tibiilik oled
Sa käi ***** krdi urood! Su 638 võib spido järgi jah 170 näidata, tegelik kiirus on 2/3 sellest. Vända otsa väiksem hammakas? Siis läheb su jahv heal juhul 90 välja, sest teatavasti teeb väiksem vedav hammakas ülekannet aeglasemaks.