ATV'd

Mida arvata loncin 250cc?

mrln
22:41 17.02.2008
Tere, sooviksin osta loncin 250cc.
Küsimus siis,et kellel on see masin ja kuidas töötab?
250
07:04 18.02.2008
mul on ka loncin 250 olnud. Neid müüakse eestis päris paljudes kohtades, aga tegelikult ei ole nad kõik loncinid, mõned on lihtsalt nimetanud nad omal algatusel lonciniks. Niisama kärutamiseks on päris hea masin. Ega ta just maastikumasin ei ole, sest kaks ratast veavad ju ainult. Aga muidu jah päris ok minu arvates.
mrln
14:53 18.02.2008
Aga kas on väga lagunev masin?
See oleks mu esimene ATV, seepärast eriti ei usugi,et kuhugi rappa sõitma läheks sellega:)
barlanks
17:59 18.02.2008
Jah,ja ma ootaks infot loncin 110cc kohta,plaan lastele osta,tea kas peab vastu ka ja läheb käima kui vaja?
oravaonuke
18:16 18.02.2008
minu lapsel on 50 mootoriga ja sõidab hästi, küll ühe suve , kuid probleeme pole olnud.
kapote
18:45 18.02.2008
Kõigepealt läks see poolautomaat kast, siis mingi mystiline syytejama, nyyd on pidurid kaput, laguneb nii, et vähe ei ole.
Ja rabas pole käinud rääkimata mõnest muust karmimast kohast.
Paradoks!
19:48 18.02.2008
Erineva Hiina odavtehnikaga kokku puutunud ja näinud neid sadu.
Loncin, Kazuma, Qingqi, Branson, Spider, AGB -ükskõik mis nimi müüja neile parasjagu peale kleepinud... kõik ühe vitsaga löödud. Vaenlasele ehk soovitaks, aga sõbrale või võõrale inimesele mitte.
Esimesed tunnid ehk peab vastu, peale seda hakkad remontima enda raha ja/või aja eest, olenevalt kas vead ise mööda Eestit remondikohti mööda (sest iga koht ei tee) või muudkui parandad ise.
Paradoks on see et kui uutele ATV-dele ei eelda et oleks varuosi, siis Hiina Rahvavabariigi imelise ATV puhul ei leia varuosi mida just sul vaja ükskõik mis müüjalt, tellida saad, ootad nii kuu kaks kui mitte kauemgi, ning tellimise puhul on see sinu kulul, see jutt et sul garantii kehtib, selle jutuga võid jõuluvana juurde minna. Hiina rahvavabariigi Zonghua provintsi vabakaubandustsoonist tellida tagavõlli, enamus tehaseid alustavad juttu kui tellimus on merekonteineri täis kaupa.

Sorry, aga s*** keeb üle teades seda kuidas ilus müügijutt, klanitud pildid ja lubadused garantiist ning töökindlusest muutuvad hiljem probleemide tekkides 180 kraadi teises suunas ning uppuja päästmine on uppuja asi.

Kettülekandega ATV-del on probleemne tagakiige, eriti väiksematel, maastikul liikudes loksuvad poldid-mutrid lahti ja kett võib tulla maha, puruks või käia vastu raami torusid. Kardaanülekandega asi on kahtlane, Hiina alla 400cc masinad on tagasihoidliku kiirendusega, differ laguneb kui hooletult aeglustit kasutada või ATV-d ruunata maastikul. Tagaveoline ei lähe juba keskmisest mäest üles. Lihtsalt pole jõudu. Tihti on hammasratastest tükid väljas, piisab mõni kord valest lülitamisest ja asi on juba untsus. Garantii alla ei käi. Ostja viga et Hiinas kvaliteetset terast seekord ei jätkunud, alumiiniumist rääkimata...

Variaatorülekandega masin ei kannata asjade vedamist ega saha jms kasutamist. Kuumenemine ja sellest tulenev deformatsioon ei ole just odav lõbu remontida. Garantii?! Oh ei! Oma viga et meie poest ostetud ja paigaldatud lumesahaga ringi sõitsite. Te olete meist valesti aru saanud...irw.
Käikudega masinat ei soovita, kuna käigukast leiab otsa min 20 või maks. 80 töötunni järel. Jällegi, garantii alla ei käi.
Aku on enamasti Hiina toodang, siseturu tarbeks toodetud odav pliiaku mille tööaeg on kõikuv, võib pidada vastu aasta hooldamata kasutamist ja võib üles ütelda ka 3-4 kuuga kuigi on laetud täis ning pole lastud täielikult tühjeneda.
Süütepoolid, CDI-d, igasugu pistikud, lülitid ja juhtmed on kuluosa.

Käima läheb Hiina ATV nii nagu juhtub, peamine vaenlane on külm ilm. Nimelt ei lähe siis ATV käima.
Aku nõrk, tooreklapist pole kasu, eriti kui on käiatud ja karburaator täis lastud bensiini. Siis pole mõtet ka vändast taguda või nöörist sikutada, kui ei lähe siis ei lähe. Ja nii ongi, küttesegu paigast ära ja igasugu bensiinikraani kruttimised ja siis veel vaba asendis karpa täis laskmine ei tee asja paremaks (sest suure vihaga unustatakse see ära, enamasti jäetakse ka süüde sisse nii et aku tühjeneb ning peale seda rikneb).

Aga jah, kes tahab õppida oma vigadest, sellele on vabad käed antud. Aga ärgu tulgu siia halama et miks keegi ei hoiatanud et see selline saast on.
Ülaltoodud tekst on kohati emotsionaalne, kuid lihtsalt ei talu kuidas inimesed ikka ja ainult hinda vaatavad ja loodavad 1/3 kvaliteettoote hinna eest samaväärset riistapuud saada kui mõni Suzuki, Yamaha.
karm jutt
20:35 18.02.2008
eelneval mehel päris karm jutt peaks mainima. Õnneks minul nii hullusti ei ole läinud. ma võiks lausa öelda, et jään rahule oma kahe aastase hiinaka kogemusega :) ja jupid olen mina küll kõik ilusti saanud mis olen tahtnud.
sabaotstegilipalopa
20:59 18.02.2008
ma vist ka ostan endale hiinaka ja siis hakkan seda kiruma siin nii et vähe pole
muhe nali
22:03 18.02.2008
päris hea nali. Aga hoia siis ikka kursis kui ostetud ja kiru siis ikka nii et nalja ka saaks. Kõige naljakam kiruja mees oli minu arust you tubis. Ostis mitu erinevat hiinakat ja tegi siis lõkke nendest. Järgmine päev viis firmasse garantiisse :D:D:D
elvaa
20:39 10.08.2008
paradoks. SA vist TRENDIMPORDIST RÄÄGID
loncini kasutaja
11:40 12.08.2008
Mul juba 2 aastat-ega rallida ei kannata, aga niisama kulgeda küll.Kui kinni jääb tõstad käsitsi välja , vintsi pole tööle pannudki.Jõudu on,aga tagasild veab - raskes olukorras kaabib ennast lihtsalt maasse.Autokäru veab vägevalt, kruusateel on ka tonn kärus olnud.Lastel hea sõita -paned 2.käigu näiteks sisse ja gaasi vajutamise vaev ainult, ei saa liiga kiiresti kimada.
Jupid peaks talle minema mingi firmamasina omad, ei mäleta millise.Ainus viga et spidokas jamab , õigemini pistikud.Vahel spidokas lihtsalt ei näidanud või näitas imenumbreid.Võtsin pistiku hoopis vahelt ära.Sõitnud ca 2000km.Muidugi kui oled mingi 700kuubisega sõitnud siis selle kõrval ikka täielik võrr.
coold1000
15:00 13.09.2008
No kui remontida ei viitsi siis ple jh asjal eriti mõtet... Aga kui aega ja viitsimist on remontimisega tegeleda on hiinakad ka head...Endal kh mingi 150cc hiinakas vahel on vaja polte üle keerata aga muidu püsib küll päris hästi koos ega raha sinna ka eriti ei lähe kui just mootor või tagavõll puruks ei lähe ...Ostad keevituse raami keevitad ise kinni kui vaja ja vahetad vahel mõne poldi ära :)
soovitaja
15:33 16.10.2008
ma kiman aasta, ainult rooli otsasid olen pidanud vahetama. see masin tahab algu kõva õlitamist ja tavottitamist. siis väga hea.järgmise ostan ka loncin-i , ainult võimsama.
Soovitaja 2
20:06 06.11.2008
Ei Soovita! Lihtsalt hiina toodang ja kogemused omastkäest teada. Oman hiina rollerit mis pidevalt laguneb... ATVga sai õnneks kohe tehtud õige valik et seda hiina junni ei osta. (Atvks siis grizzly)
allan013
21:54 13.11.2008
ei ytleks et sitt pill oleks,ma olen samuti 2aastat rallinud,ja kannatab mis jube.nii metsas põllul ja kus iganes.kord sai võidu põllul aetud kahe 600kawaga ja yks kazuma oli samuti.ja kusjuures ei jäänud palju maha sirgel muidugi kadus kawa kui tuul kuid kurvides oli uuesti järgi.nii et tip-top.
mis toimub
18:53 15.11.2008
''kusjuures ei jäänud palju maha sirgel muidugi kadus kawa kui tuul kuid kurvides oli uuesti järgi.nii et tip-top.''

keda sa siin lollitada üritad. See et sa sirgel maha jääd see on enam kui loogiline ju, mida sa oma 250 pilliga 600 vastu tahadki saada...
See et sa järgi kurvides jõudsid oleneb küll sõitjast ju.
Sõiduoskuste järgi küll ei maksa masinaid võrrelda.

Isiklikult ma omale küll hiinlast ei ostaks, oleneb muidugi rahakoti paksusest.
loncin 250
19:47 25.11.2008
kas loncin 250 atv mingi 14-aastasele sobib
linhai 260
16:18 22.12.2008
mul on ka olnud mingi hiina yamaha mootoriga linhai alates 2008 kevadest. algul ostsin ja kirusin ennast segaseks.. igasugu elektri vead, käima ei läinud korralikult sai liiga palju õhku mutrid poldid tulid lahti jne jne. nüüdseks olen põhimõtteliselt pool atv-st ümber ehitanud ja tiksub kenasti. mootor ja vahekast peavad ka üldiselt hästi vastu kui mitte käike sisse rammida hoopealt. kokkuvõtteks võib öelda et olen temaga nüüdseks rahul ja viimased 1300km muretult sõitnud aga teist korda enam ei viitsiks jamama hakata. need kes käsi ise määrida ei viitsi ja asjast nagu kõige paremini ei jaga soovitan veidi raha juurde panna ja korralik osta aga kui viitsid tehase lohakat tööd parandada siis kärab küll. Esimene asi mis soovitan teha on vahetada tosool õli ja aku sest need ikka väga kehvad.
ps
09:11 23.12.2008
minu loncin on sõitnud u700 km ja muresid on olnud juba küll. Eile hakkasin õli vahetama,kuna mootor tegi imelikku häält ja punni lahti keerates tuli sealt seest ainult mingit tihendi puru,õli mitte üks tilk.Aga polnud hullu ,keerasin kaane maha sain õli kätte,puhusin mootori puhtaks uus õli sisse ja töötab jälle.Mis tihend otsad andis ei tea põhiline et töötab.
selenenora
11:24 12.02.2009
Mul on mingi tundmatu hiinlase eesnahast tehtud ATV.
Olen saanud päris hullult remonti teha, aga sõidurõõmu on pakkunud mulle, naisele, lastele ja veel poolele suguvõsale ning sõpradele.
Uue Varta akuga läks äärepealt hullusti - esimese sõiduga läks aku kinnitus katki ja aku peksis tükk aega juhtmete otsas rippudes vastu tagasilda!
Viskasin kõik üleliigsed vidinad küljest ja nüüd jaksab minna küll.
Mudast läbi peab sõitma hooga ja enne 4x4 masinaid, nuidu jääb nende rööbastesse kinni, samas olen igast mudaaugust ise välja saanud, kui vaja saab mülkas välja tõsta, kaalu peaks olema alla 150 kg.
selenenora
11:27 12.02.2009
Mina olen remontida lasknud kõik esiotsa liigendid, keevitanud tagasilda ja reversülekannet - ongi suurtest asjadest kõik.
Õli lekkimine käib närvidele, aga ei viitsi mootorit lahti ka võtta.
Plastikute lappimine, klappide ja karpa regull on paari kuu tagant.
Toomas Sepp
15:54 12.10.2009
Mul on Loncin 200cc. Algul tundus nutuse leluna aga nüüd nii rahul. Vean käruga puid, plaadiga lohistan kive, käin metsas seenel ja siin seal rapikus ka hullamas. Päris karmidesse kohtadesse ei tüki kuna vintsimine võtab kaua aega. Tagavedu ju :( . Lapsele paras, ei tapa ära. Soovitan Loncinit kuna selle kvaliteet on üle keskmise ja need jupid millest olen jagu saanud on ka Tallinnas saadaval olnud. Õli vahetan 2 x aastas ja muu on ok.
Janarolenn1
20:48 10.05.2014
Tere!
Endal on hetkel loncin 250cc ja ei kiida väga.Asi selles et on väga lagunev ja varuosi ka eiole.
Vead:spidomeeter katki, karp tõmbab koguaeg täis,käigukast jookseb kokku ja palju muid vigu. ei soovitaks osta!

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte