ATV'd

honda rincon

kall5
21:08 28.03.2008
mida arvate honda rinconist?
trax-max
23:08 30.03.2008
mul on honda 500-ne aga teema hoopis selline. öelgu kust ma saaksin odava hinnaga käigukasti juppe - käigukast jooksis kokku. neid üsna vähe liikvel ka nii et pole kasutatud masinalt ka neid võtta.
rincon
10:54 27.09.2008
Minul on honda rincon.
olen suht rahul gaa kuna olen extreemne inimene ja tahan koguaeg tagarattal paugutatda ja atvga hüpata jne, siis seda eriti rinconiga teha ei saa, rincon lihtsalt ei lähe tagarattase ja kõik, samal ajal kui kinquad ja kawasaki lähevad. see oleks siis nagu miinus, aga honda on nagu traktor, rahulik pill, aga käib edasi küll, hind on minuarvates liiga kopsakas, ta on nagu S-klassi mercedes, kallis ja ilus, aga rallit sõita ei saa:) . metsas o nsuht hea läbivus minu arvates, ilma vintsita muidugi on atv mõtetu. Nii et kui tahad mugavust ja töökindlust siis võta rincon, kui tahad räigelt paugutada jne siis kingad ja kawqa on suht head, grixxlyng on ka tore pill, arctic cat on suur kole ja nõme:)
-
11:54 28.09.2008
praegu üx rincon müügil ka, ei tea ainult mix nii odavalt, uus maxam 150 000 ju! http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/238/auto_php-id=5452
38-www_auto24_ee.html
see
23:01 30.09.2008
1.) lahja, alla 30 kw-ti
2. varuosadkirved
3 raipeks aetud
rincon
16:58 04.10.2008
mis mõttes see on raipeks aeutud?
ülehinnatud raibe
21:35 04.10.2008
lahja. uputatud raibe tõenäoliselt ja pole see hind midagi hea selle käsna kohta. 99 990 saad uue suzuki kq 700

lisaks laguneb kui vana raibe ja jupid hirmus kallid. mina seda ei ostaks
suzu uputaja
08:41 06.10.2008
olen ka uputanud, kuid 4000km ees ja pole mingeid probleeme.
...234
16:36 07.10.2008
mina ei saa aru mis hinnad on Eestis ATVdel. Toon näite: hetkel on Helsingis Honda Rinconil ja muudel Honda mudelitel aga samuti ka Polaris enamus mudelitel soodukas, mis tähendab keskmiselt 1900.- eurist alet. Rincon enne koos vintsiga 6990.- nüüd 5200.- koos vintsi või sahaga.Polarisel on ale 6900.- enne ja nüüd 5199.-. CF moto Explorer hind on alla 5000.- euri!!!! Flint ja muud Motopoed müüvad vist oli kõige odavam 79000 Explorer (muidu Exploreri hinnad üle 80 000.-) mudel koos mõningate mitte oluliste lisadega
mart323
19:43 07.10.2008
Ütle mulle kus Soomes on Rinkon 5200 euriga saadaval ja kas ikka 680cm3???
mitte mingi hinna eest honda v
21:52 07.10.2008
**** 20% odavamalt saab suzuki. võimsam, töökindlam ja jupid odavamad. nooooo ma ei tea. maksta 25 000 kr enam ja saada 25% võimsust vähem. ****d
minu oma
22:29 09.10.2008
No see mida siin reklaamis keegi, see on minu atv ja nendele kes ei tea atvedest midagi ja räägivad et lagnuvad ja mida kõike veel, võiks oma suu kinni hoida.
See on umbes sama et lada ja mesa on ju mõlemad autod, miks on mersu kallim... umbes sama loogika.
Hullud tarkpead on siin foorumites koos ikka, naera ja imesta!
Ja muide, atvde uputamisest rääkides, selleks nad mõeldud ongi, ****. Kui sina oma suzuki ära upud siis kahju küll, mina igastahes ei upu. Mine süida korra offroudi ka, vaata mis tunde tekitab:)"!
kle viimane
12:10 10.10.2008
suxuki maksab 99 990 kr ja on 25% võimsam. kui ehitada snorklid ei upu ta kuskile. s.t variaatorisse ei pääse vesi.

honda miinused
kallis
laguneb
varuoasd kallid
lahja mootor

ja odavamal need vead kõik puuduvad. suzul siis
-
14:32 10.10.2008
Eks ta kallis ole jah aga pigem on nii, et eks ikka iga üks ise teab mis atvd ta tahab ja milleks ta seda tahab.
honda on jah kallis ja suzuki on jah odav, aga sellega jälle nii et suzuki ongi üx odav mass toodang. nagu ka autode puhul.
foorumites suruvad kõik neid samu atvesid peale mis nendel endal on, nii et suhtuks siin kohal ikkagi mõistvalt ja ega kõik atvd peale enda oma ka mingid ****d ei ole!
mhm
14:48 11.10.2008
Honda rincon on väga hea atv.
Rincon nagu Mercedes, Kingquad nagu Suzuki:D
omanik kah
16:43 16.10.2008
oman honda rinconi ja jutt lahjast mootorist on möga...suzuki kq sõidab ta kylg kylje kõrval ja oluliselt paraem juhitavusega ja vedrustusega...turbaselmaastikul jääb ntx kq maha isegi.

Honda plussid
Käigukast aga suzukil rihmülekandega
lagunemisest on jutt möga
väiksemad kabariidid ja pehmed ääred nii et ei aja palastikut katki
neid plusse veel aga kõik eui tule meelde
ainuke pluss mis ma suzukil näen on diffri lukustamis võiamlus ülejäänud on möga
tillae
17:11 16.10.2008
... kuhu Te pagan ronite oma võimsate atv-dega. Mul laps lasteaias räägib ka targemat juttu kui nokatsid siin foorumis.Et ära seda osta see ei kiirenda kui joonele panna,ära seda ka osta sellel pole mingit tõmmet. ****d
kq
20:40 16.10.2008
on see siis väärt 40 000 eeku mis see honda kallim on
no jah
21:24 16.10.2008
Kuule tillae, ma arvan, et sul polegi veel lapsi, sa oled ise üks lasteaialaps.
Kui sul midagi tarka pole öelda peale selle, et kõik ****d on siis ära kommenteeri!
On ju vaja teada kas atv kiirendab või mitte ja kas ronib või mitte, selleks see foorum ju ongi! dropp
reformiärimees
22:41 29.10.2008
ärimees ärikas eesti moodi. kuna keegi ei taha tõstis 85 pealt 90 peale oma käsna hinda
hõbevalge
01:32 01.11.2008
kui võõra maa peale ronite, siis ei päästa teid ei kingquad ega rincon puude vahele tõmmatud terastraatide eest.
terastraadid
19:57 07.11.2008
Nii haiget juttu terastraatide tõmbamisest pole kuulnudki!See jutt ple kopikatki väärt ja mõistusevaba!Tahad kellegi surma või invaliidiksjäämist ja raskeid vigastusi oma hingele!ELUHAIGE INIMENE OLED kui sa neid ise tõmbad-kui ei tõmba siis õigus nende vä.... te eest ei päästa miski!
chr71
14:29 12.11.2008
ma olen ise ka külavahel jutte, kus erametsaomanikud ja jahimehed, või tont teab kes, veavad puude vahele peeneid trosse ja okastraati. Olen ka kuulnud jutte, kus erametsaomanikud kurdavad et on hädas lõhutud metsaalusega. See on tõsiselt haige lõbu. Samas olen ise poole kohaga maakas ja oma maadel küll mingeid atv mehi näha ei taha. Aga maal polegi kusagil mujal nendega sõita kui erametsas
keeran selle traadi
22:22 12.11.2008
isehakanud maakast härrasmehele ümber vända. *** on ikka raiskadel mõistud
Leedu
18:57 02.01.2009
küsimus selline, et internetis leidub Leedu ATV turul kasutatud Honda Rincone 680 4x4 (2005-2006) hinnaga ca 3000.-euri, mis siis Eestis on ca 45 000.-eeki Samuti mitu firmat Leedus pakub kasutatud Polariseid USAst hinnaga ca 3000-5000 euri. Arctic Cat hinnaga ca 4000.- euri. Need pole export hinnad, kõik maksud on sees. Tekibki selline küsimus, et kas pole Eestis hinnad ülehinnatud? Transport Leetu et asi ära tuua ei maksa selliste hindade juures essugi ja samuti siin arvele - kui vaja. Avastasin selle otsingu täiesti juhuslikult kuna otsisin oma Jeep usakale varujuppe. Nüüd juba mõtlen sellele, et silm jäänud pidama vanemale Wrangler Jeepile, et isegi need mida mina tahan on ca 20 000 - 30 000 eeki Leedus odavamad kui siin Eestis ja isegi Saksas!
susmees mart
00:35 03.01.2009
mõtetu lahja käi on see Rincon 25kw ja maksab sellist raha ?????
osta LTA700 ja sa oled õnnelik.
susumees mardile
10:16 03.01.2009
ma väidaks vastupidist - honda on väga hea ja suzu ei valiks ma küll mingi hinna eest. honda manuaalkäigukast on väga hea. suzuki on selline eputamise pill rohkem.
suzumees mart
00:54 04.01.2009
ma räägin powerist mitte käigukastist.
suzumees mardile
19:43 04.01.2009
25kw on täitsa normaalne..... miks sa arvad et rohkem kw peaks olema? Olen teinud katse kus panime kaks ATV-d kõrvuti vedama kehvema pinnase peal järelkäru ja mõlemale ATV-le pandi alla samasugused rehvid - et asi aus oleks. Lisasime järjest raskusi ja vaatasime mis masin paremini raskust veab. Raskust lisasime 50 kg kaupa. Üks masin oli Honda Rincon oma 25 kw mootoriga ja teine oli Suzuki Kingquad 750 (vist oli 37 kw)... Katse tulemus oli see et lisakilovatid ei andnud Suzukile mitte mingisugust eelist. Suzuki oma suure võimsuse eelisega suutis reaalselt vaid 50 kg raskemat koormat vedada. Meie järeldus oli see et võid koormat vedama panna ka 50kw masina - aga see ei oma mitte mingit tähtsust. Palju olulisem on masina omakaal. Kui masin on kerge aga kW palju -siis veavad rattad lihtsalt tühja.....
to Honda Rincon
22:41 05.01.2009
ilmselt efektiivse tööloomana tänu oma käigukastile ta hea ongi, lõbusõiduks ja töötegemiseks on Suzu oma kubatuuri, kw ja hinnasuhtega 109000kr parim valik. Pole mõtet kallimat Hondat 135000kr eest soetada, siis juba selle raha eest valiks midagi toekamat. Nii on.
Paraku on Hondal hädad ka tagurpidi käigu sisse lülitamisega, ei fikseeri käiku ära...
Aga mis siin ikka jahuda. kes tahab enda ATV, siis soovitan ikkagi hinda ja KW ja kubatuuri vaadata. Sõidavad nad kõik väga hästi kui on hea kasutaja juhiks.
vajab ATV-d
17:04 07.01.2009
Pole eriti hindadel silma peal hoidnud, aga kas sellel aastal on ka hinnalangust märgata? Ja mis markidel kui palju. Kas on mõttekam vaadata Ida-Virust, või peab ikka Tallinna minema? Honda? Suzuki?
Puude väljaveoks, lohistades?
Seelikukandja ;)
prygikala
00:42 12.01.2009
Mis rahvas arvab,kas honda rincon 680 2007a. tutikas,st.laos seisnud,hinnaga 75000eeku oleks norm või mitte?
w
10:29 12.01.2009
arvan küll, kuid täpsemat vastust teada saades, külasta seda http://foorum.atv.pri.ee/
pej1cfjep
23:33 12.01.2009
75 000 eegu eest on seal atv-d rohkem kui 2-s cf-is. igatahes väga hea hind ja kui endal oleks hetkel atv-d vaja ei kõhkleks silmapilkugi selle hinna eest.

on see ainuke või .......?
prygikala
20:36 14.01.2009
Ei tea kas on neid rohkem,ex katsun ära uurida,kas üldse neid veel on? :)

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte