Mootorratad

Nõu küsimine

argo
23:25 30.12.2002
Ei ole mootrratta luba, teen (auto omad ammu). Ei taha mootorit - ratast putitad. Ei taha üle 120 ne sõita, ei ole kogemusi kaherattalistega, ei ole raha üle 40000. Tahan et kõrvalteel mahuks 4 aastane poeg ka kaasa kulgema.
Tahan turvalist kasutatud ratast, mis oleks suur, mugav (pikkus 195 kaal üle 120) suuremale isendile. Ei taha eputamiseks vaid kulgemiseks. Kus kohast peaks alustama (mootorratta turg üsna nigel). Olen proovinud 4 ratast. Üks sõitis küll 200 välja aga nad kõik olid sama mugavad kui puuhobused täiskasvanul kuskil vahel.
Või on kasulikum osta kabrio suveks.
sed
11:35 02.01.2003
Pole lube!? Kui saad, võid sõita ainult ( oli vist 11 kW) No ja nüüd suurt ja mugavat,mis kulgeks- kuidagi eriti ei lähe kokku.

Hullult raske on midagi soovitada. Peaksid ikka natuke eeltööd tegema, mida täpselt kas chopperit jne.

Kabrio on ka hea valik!
Martino
19:42 05.01.2003
Ei ole nii, et kui pole tsiklilubasid, siis saad kohe 11 KW ainult. Kui on pikalt olnud autoload, siis ilmselt oled ka üle 21 aasta vana ning peaksid saama täisload, piiranguteta, kui eksamiratas on vähemalt 35 KW

Bljat
14:28 06.01.2003
Mul sarnane mure, ainult et ma tean et tahaks midagi bike'i taolist. Ja ainult endale... peret ei oma:)
Eesmärk oleks rohkem nagu õppida sõitma, eputada saab ka hiljem... olen veidikene sõitnud, aga sellest on juba mõned aastad tagasi, kui teismelisena isa ratast ära sai aetud. Nii et suht koht algaja.
Ats
16:55 06.01.2003
Kui ostad esimest mootorratast:
- rasked tsiklid on ilusamad ja mugavamad aga nendega on valus ja kallis sõitma õppida. Võta alustuseks mõni raskem enduro, näiteks Yamaha TDM vms.
- sa ei saagi kohe alguses teada, mis tsikkel sulle sobib. Millist sa tegelikult vajad, sõltub sinu sõidustiilist. Osta mingi kergem ja odavam ära, sõida suvi otsa ja siis hakkad aru saama, millist sa tegelikult tahad.
- parim koht tsikit osta ja ka niisama vaadata on praegu motodepoo(.ee)

Bljat
16:38 07.01.2003
to Ats
Ära tahad tappa või?;) vaatasin TDM'e, krt 850 kuubikut suur ei ole alguseks või? Ja ma arvasin et endurod on veidi rohkem krossikate moodi ... Mul erilist hirmu ei ole, lihtsalt ei ole kindel millisega hakkama saaks korralikult:)

Ostaks hea meelega, kergema ja odavama ... mis on kerge? Näiteks aprilia rs250?

Ja motodepoo on talveks kinni pandud? või eksin?
Ats
20:20 07.01.2003
TDM ongi parajalt kerge 120kg mehele.
Päris endurode krossika moodi välimus paljudele inimestele ei meeldi.
TDM näeb ilus välja aga kõlbab ka auklikumal teel sõita.
Ostaks endalegi aga rahakott ei kannata.
Bljat
08:06 08.01.2003
:)
Aga kui ma kõigest 75kg olen? :) Argo oli 120:)))

Aga vaatasin et ta muidu päris kena kyll ...
Martino
13:20 08.01.2003
Kui kogemusi suurt pole, siis oleks nutikas vaadata ratas, mis esiteks poleks väga kallis ja teiseks millega kukkumine oleks odav. Kukud niikuinii :). TDM plastide hinnale on nende katkikukkumise korral õudne mõeldagi.

Minu esimene valik oleks mingi klassik. Honda CB750 on igati ilus ja vahva pill. Ei ole hullult raske, aga liigutab ka suuremat meest ja oma klassikalise joonega on ka aegumatu. Lisaboonus on see, et neid on toodetud juba pool igavikku. Enduroga on kukkuda muidugi veel odavam - uued küljeplastid maksavad sadade kroonide klassis, kuid sugugi mitte kõigile ei ole nii askeetlikud rattad vastuvõetavad.

Iseenesest, kui kukkumiste faas läbitud, oleks matkaenduro Eestis hea valik küll, ja 40000 eest saab Suzuki ja Kawasaki rattaid lausa valida.

- M -,
KTM Adventure ja 95 kilo hetkel
ppp
13:24 08.01.2003
cabrio ikka etem! võin soovitada. meili kui tahad rohkem inffi: [email protected]
Martino
00:02 10.01.2003
Ma tahaks juhtida tähelepanu tõsiasjale, et kabriolettmootorrattaid ei tehta :P

ppp
12:53 10.01.2003
to Martino. kle loe teema algataja jutt uuesti läbi!
Bljat
13:19 10.01.2003
Ja miks mitte nimetada pealt lahtiseid mootorrattaid cabriodeks:))))

Hehehehe, BMW ehitas ju yhe pealt kinnise juba! ;)

Martino
14:25 10.01.2003
Lugesin. Kabriolettauto on tsikliga tunnetatava emotsiooni ääretult hale vari. Ma olen ka autoteemaga üle keskmise kursis ja proovinud ääretult erinevaid autosid, ometi ei saa neid tsikliga võrrelda - täiesti erinevad þanrid.

Mis poega puudutab, siis minu 10-aastane sõidab ise - tsikkel on nakkav tõbi.

- M -
sed
12:27 13.01.2003
Yamaha DTM on hea ratas- ka algajale! Kuna ta pöördemoment on väga hea. On jõuline ka madalatel pööretel. Algajal parem sõita!

See, et 850 kuupi, pole näitaja , teine 600-ne on tunduvalt kiirem ja võimsam Kw järgi!!!!
tõnn
10:04 18.09.2003
zr7
17:54 19.09.2003
Osta omale naked bike. Mina soetasin omale esimese rattana kawasaki zr7. Sellega on väga hea lihtne sõita (erinevalt bikest saad suhteliselt normaalse asendiga seljas istuda) ja edasi liigub kah piisavalt (750 cm3). Suzul on Bandit, Yamul on Fazer samasugused naked biked. taha saad ka inimese üsna normaalsesse asendisse istutada. suvel sõitsin sellega isegi ülikonna ja kingadega nii, et polnud asigi.
john
11:12 26.10.2003
dworkin
21:16 26.10.2003
john on nüüd see ainus mees kes õiget juttu ajab. k750 või dnepr teevad ikka täiegaseal paned poja külgkorvi ja palju turvalisem temajaoks samas võid alati tsikkli ka sooloks teha. välimus on väga stiilne
Kato
00:36 27.10.2003
to dworkin: Teemaalgataja ju ütles et ei taha mootorit/ratast putitada.. ;)
Pealegi on külgkorv mootorratta küljes paras ussjätke (minu isiklik arvamus), rattaga peab ikka kallutada saama (mõlemale poole),sest kallutamine on ju fun! :)
dworkin
19:24 28.10.2003
nujah putitamisega on nagu on. ei vaidle tõesti vastu aga külgkorvi võib alati metsa visata. kuigi jah tuleb arkis veitsa pabereid määrida ja pappi välja köhida
motosportlan e
23:13 01.11.2003
külastage Motodepood Telliskivi tn. www.motodepoo.ee

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte