Mootorratad

Võrr ja krossika raam

MrMaku223
21:38 02.07.2013
Tere,
minu mure on siis selline, et ma tahaks endale krossikat, kuid mul isa ei luba ning mul oli kunagi 50cc võrr, kuid see sai maha müüdud. Niiet ma mõtlesin, et ostaks endale 80cc hiina võrrimootori ja tahaks selle panna peale mingile väiksema krossika kerele. Nüüd siis tahaksingi teada kas võrri mootorit saabgi üldse krossika kerele peale panna ja kui saab siis kas 80cc mootor seda ültse veaks. Tahaks, et kui mootorit saab krossika kerele peale siis, et sellega saaks ikka rallida ka, kuid mitte krossi rajal vaid niisama metsas ja teede peal.
Kõikide vastused on teretulnud.
hlm
22:34 02.07.2013
Osta selline kompott. http://www.ebay.co.uk/itm/Motorised-Bicycle-Engine-kit-80cc-
2-stroke-/251269709762?pt=UK_Sporting_Goods_Scooters_LE&
hash=item3a80d77fc2

Paar tundi nokitsed ja oledki selle oma jalgrattale monteerinud. Ja edasi ainult tuld.
yuiop
00:13 03.07.2013
se ei saa sellega rallida, kui sul isa krossikat ei luba äkki lubab mingi mootorratta ja pane tollele kärnad alla, ongi krossikas valmis. ise tegin nii, sammuti seda mootorit ei soovita kuna sa aind remondid toda mu klassivend ostis endale taolise kitti ootas tükk aega et kohale jõuaks ja lõpuks ei saanud ikkagi midagi head endale.
hlm
00:23 03.07.2013
Tohohh, panen oma motikale kärnad alla ja ongi naksti krossikas valmis. Teeme nüüd nii, et ei aja lolli möla.
Kuidas ei saa sellisega rallida? Mägirattaga sõidetakse kah igal pool. Ja kui mootor enam ei suuda annad väntatega vut-vut hagu juurde.
Isa ei luba nii kui nii talle mootorratast.
llasl
01:02 03.07.2013
idioot, kas sa tahad endale tsikklit sellejaoks et sellega mäest üles vändata, ja kaua ta viitsib sõita mingi 40 kiltsa tunnis? tegelt ka sa ikka väga kõrgelt kukkunud vist
MrMaku223
07:44 03.07.2013
Aga ma tahaks ikka teada kas võrri mootorit saab mõnele väiksema krossika kerele peale panna. Mootori ost ei ole minule probleem tean ühte usladusväärset võrrimeest, kui mul oli 50cc siis ma ostsin kõik varuosad tema käest.

Muudetud 03.07.13 07:46

MrMaku223
08:00 03.07.2013
aga asi ongi selles, et kui mul 50cc oli siis ma koguaeg väntasingi mäest üles. Nüüd ma siis mõtlesin, et kui ostaks 80cc ja paneks selle mõnele väiksemale ja kergemale kerele peale siis seda väntamist ei ole.
MrMaku223
08:47 03.07.2013
ning selles videos on ka sellised masinad mida mina mõtlen http://www.youtube.com/watch?v=_e-podp6Hz4#at=129
nt 2:08
hlm
09:17 03.07.2013
Mis sa tahad vörriga krossi sõitma hakata või?:) Sellel minu pakutud lingil olev mootor ei ole kindlasti halvem, kui tavaline vene vörrimootor. Lisaks on see 50cm3 asemel 80cm3.
Väntamist suht vähe või mis? http://www.youtube.com/watch?v=5-SIIRo-qAo
MrMaku223
09:53 03.07.2013
Ma ei taha panna seda jalgratta raamile. Nagu eespool öeldis siis mu isa ei lubanud krossikat ja ma mõtlesin, et kui ma panen 80cc võrri mootori krossika kerele siis see näeb välja nagu krossikas. Ma ei mõtle küll sellega krossi sõitma hakkata aga ma tahaks ikka, et see oleks nagu krossikas.
MrMaku223
09:54 03.07.2013
aga kas keegi oskaks öelda kust nad need kered võtavad mis selles videos on sest need näevadki välja sellised nagu ma endale tahaks.
hlm
12:15 03.07.2013
Mis kered? Tavalised vene vörri raamid ja mootorid on mida oma tarbeks veidi moditud. Mõnele jalgratta esiamort ette kruvitud jne. Krossika raamidega seal küll tegemist ei ole. Miks sa arvad, et isa lubab sul üldse midagi ehitada? Küsisid või? Saad veel pärast perse viilikirja.
Missugusest 80cm3 vörri mootorist käib üldse jutt. Kas sellest, mis minu antud lingil?
MrMaku223
12:30 03.07.2013
jah mootor on küll sama ja sellest olen ma kohe alguses aru saanud, et need ei ole seal krossika kered aga vaata videot veel ja keri 2:33 peale. Kas see on seal ka ise tehtud kere ?
MrMaku223
14:29 03.07.2013
Ega ma mingi tatt ei ole, et peaksin perse viili kirja saama ja ta oleks pigem õnnelik kui ma hakkas ise ehitama.
hlm
16:55 03.07.2013
Ei ole seal ise tehtud raami. Vene vörride raamid on. Mõnel lihtsalt esivedrustust moditud. Pole sul mingit spets krossika raami vaja vaid tavalist vene vörri raami, rattaid jne.
..............
20:59 03.07.2013
50-80cm3 liiguva väga edukalt kui neid natukene järgi aidata(silinder).

Osta, osta, osta....miks peab ostma kõike kui inimesel on oskused ise teha ehk oma kätega !
hlm
22:07 03.07.2013
Teeb pesumasina trumlist ise selle 80cm3 mootori valmis või? Ole nüüd ikka, kui juba ei mõika, mis raam on mis, siis ei tee see oma kätega küll suurt midagi valmis. Niisugustel tegelastel on kõige õigem valmis asjad osta.
.............
06:58 04.07.2013
Jutt oli tõesti mootori ostmisest, ülejäänud siis ehk oma leiutis. Aega on siis las inimene mässab. Kõige lihtsam on osta komplektne punnvõrr, võrril raamilt eraldada kõik üleliigne, taha delta ratas ja suurem hammasratas, ning punnvõrri mootorit on võimalik teha nii ära, et õige ülekandega jookseb ca. 100 välja. Võrri mootori tegemine on lihtne ja hakkab paremini jooksma kui kõikugu mopeedid või rollerid. Oli omal ajal väikese raamiga ja D5 mootoriga võrr mille mootor sai niivõrd järgi aidata, et asfaldid ratta ringi saamine ei olnud mingi probleem, samuti metsavahel "paugutades" ja natukene ise aidates sai ka esiratta lendu....kuid sellises forsseeritud variandis ei kestnud väga kaua(jõudu jäi pikkamööda vähemaks)
hlm
09:31 04.07.2013
Vene vörri mootor hakkab paremini jooksma, kui lääne mopi oma? Nüüd läks küll vähe paljuks. Räägid siin 100km/h lõppkiirusest, aga tead sa üldse palju on välja pigistatud laialt moppidel levinud Minarelli AM6 mootorist? Võin saladuskatte all öelda, et see number on 139. Ei, mitte km/h vaid miili tunnis. Vene vörri mootoriga teed järgi? Tänapäevaste moppide-rolleritega ei ole 100km/h saavutamine mingi kunst, nii mõnigi saavutab selle kiiruse juba pelgalt piirajate eemaldamisega. Vene vörri mootorit sellise kiirusega käima panna on ikka paras ettevõtmine. Iga mats sellega hakkama ei saa.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte