Mootorratad

mootoratta load

kaido
22:31 23.05.2005
tahan teha a katekoorja lube olen 24 vana!kas see on võimalik teha nii et ma saaks teha lube millega võib sõitta ka üle25kw motorattaga?mul ei ole ei auto lube ja staas puudub täiesti!kas loeb staas või vanus?olen kuulnud et kui teha aint mootoratta lube siis saab nii et algul saab aastaks load millega võib sõitta 25kw sikliga ja siis alles üle 25kw!
sss
09:10 24.05.2005
kirjaoskuse järgi oled küll pigem 14!
Q
09:11 24.05.2005
Vaata ARK'i kodukal ringi. Sealt leiad vastused. Siin saad anonüümseid oletusi ainult. Isiklikult oletan, et nii vanalt peaksid juba täis A-kati loead saama...
Ah krt ma'i tea.. vaata www.ark.ee
max
09:19 24.05.2005
kui varem lube pole, saad A1 (või oli see A eritingimusega 4)
sõber (vanusega 27) teeb praegu ABC lube ja täis A lube ta küll ei saa. kui load olemas, siis saab alates 21a täis A
Q
10:12 24.05.2005
Õige jah... kui varem "B" kat juba olemas siis saan need täis "A" - d.
gsx
20:45 25.05.2005
tähendab see sss võib minna oma targutustega p.... aga kui saad load kätte ja tahad kohe kanget pilli siis mina soovitan ikkagi esialgu midagi lahjemat.endal praegu 20 kw p....all (bike) ja väga rahul alustuseks.
kaido
08:25 26.05.2005
mis bike sul on siis?
kaido
08:36 26.05.2005
ma ei sa sellest ru kui mingi *** rollerimehed sõidavad ilma lubadeta liikluses nii nagu jumal juhatab,ise nad ei tea liiklusest mitte halligi ja mina pean tegema mingeid lube ja õppesõite ja koolis käima et linnas liigelda!ei ole ju vahet ka sa sõidad rolleri või mõne muu kangema mootorattaga 50km on ika ju lubatudja ega rollerid ka enam nii lahjad pole et käest ära ei lähe.
sss
09:35 26.05.2005
sss ei lähe p....
"katekoorja" ja "sõitta" ja "motorattaga" vihjavad pigem mingile 14-aastasele kõvatajale. selles vanuses võiks ikka juba kirjutada osata.
sss
09:41 26.05.2005
aga muidu olen ma gsx-iga nõus. esialgu võiks valida midagi lahjemat. is plaanisin ka mõnd suuremat-võimsamat ratast, kuna ise olen suht suure kasvu/kaaluga. pärast lubade tegemist vaatan nüüd esmieseks rattaks just midagi lahjemat.
ja autokool ei ole niisama inimeste piinamiseks. paremates koolides õpetatakse ikka sõitma ja ohtusid vältima ka. sellest saavad ka varasema autostaazhiga sõitjad aru alles koolis.
aga see LE-d mittetundvate (ignoreerivate) rollude kamp linnavahel on veidi murettekitav küll. kurb on see, et lõpuks teeb looduslik valik oma töö. linn on niigi poolearulisi autojuhte täis. ja kui siis 2 sellist poolearulist kokku saavad, ei ole tulemust raske ette aimata.
kaido
12:00 26.05.2005
kle sss kui sul midagi vaevab siis sa ei pea lugema kuda ma kirjutan või vana ma olen kui sull ei meeldi siis ära komenteri siin mine vaaata midagi muud mida komenteerida
kaido
12:05 26.05.2005
kas kegi oskab soovitada ja teab mis on parim tsikel mis ei ulatu üle25kw ?ei pea nüüd olema kõige parem vaid mida ültse saada on

vatikan
13:25 26.05.2005
Tean mittut 600 sega sõitvat A1 lubadega vennikest kel tehn passis ilutseb kw kohapeal 25 kw,ei tea kas registris käpp sees või kuidas. tegelt peaks 600 uuemal bikel vähemalt 72 kw olema.
kuri
12:18 27.05.2005
krdi dysgraafikud
imelik
09:59 03.05.2006
Ja ime sii, et tsikli sõitjaid ei peeta rumalateks...kurb muidugi.
gti
19:52 10.05.2006
millised harjutused tuleb platsil eksamil reaalselt sooritada? ARK-i lehel on terve hunnik harjutusi üles loetud
max
14:38 11.05.2006
tõus, parempööre käega suuna näitamisega, slaalom, kaheksa ja kitsaste joonte vahel sõitmine.
juuli 2005, tallinna ark
asi
12:24 13.05.2006
pigem arvan et asjal piirajad peal

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte