siin on palju jawadest juttu ning oleks sobilik lisada väikseid õpetussõnu tuunijatele, olen ise jawat tuuninud mitu aastat ja siiani on hästi välja tulnud.
Alustada tuleb sellest et pill hästi kergeks teha, kuid samas tuleb säilitada jawale omane ilus ja ajatu disain.
Paak tuleb teha alumiiniumist. Samuti küljekaaned ja porilauad, kuid need oleks soovitav teha karboonist, samuti istmepõhi suunatulede hoidjad, esitule ja spidode kinnitused jne muud pisividinad.
Tuleb vahetada amordid, väga hästi sobivad Suzuki GSX600 amordid mis tuleks analoogid tellida Öhlinsist, samuti tagaamordid Öhlinsist, mõõda pikkus ja telli vastav mudel sealt.
Esi ja tagaratas tuleb vahetada kergmetallist OZ veljede vastu niing paigalda ketaspidurid mis võiks olla Tokico radiaalid ees kaks 360mm ketas ja taga üks 220mm. Ees loomulikult ujuva kettaga ja karboon sisuga ultralight. Kettad saab Brakingust.
Rattavõllid tuleb teha titaanist ja kui juba korraga titaan asju teed siis tuleb ka kõik poldid ja mutrid mis tsikli juures on titaanist teha, sellega säästab ca 7-8 kilo jawa juures.
Raam oleks hea alumiiniumist teha aga 6063-T6 on maru raske saada kuid see oleks ainuõige lahendus, siis saab raami jäigaks ja kaalu heaks.
Samuti tuleb tagakiige alumiiniumist teha.
Nii kui seeon valmis siis on teil jawa mis kaalub tühjalt olenevalt kui palju karbooniga viitsisite mässata ca 75-85kg.
Nüüd mootori kallale.
Kuna teete kiirenduspilli 0-100 siis pole teil vaja lõppkiirust üle 120 km/h. Käigukasti jätke alles ainult esimene-teine käik, teised hammakad visake minema, sest ballasti pole vaja kaasa tassida.
Sidur tuleb asendada ja sinna soovitaks krossi honda CR500 sidurit, väikese tööga saab paika, käigukastivõllid ja hammakad võtke ka sealt ainult esimeseks käiguks läheb teine ja kolmandaks ikka kolmas. Kui asjast õieti aru saate siis on käigud nüüd nii, et vaba kõige all ja esimene teine mõlemad üles mis kiirendab 0,2 seki kiirenduse aega.
Kui sidur paigas ja käigukast siis järgmine asi on süüde, originaal visake hästi kaugele. Soovitaks paigalda sellesama cr500 süüte.
Väntvõll ja muu
Silindrid tuleb korraga lööma panna ehk põhimõtteliselt muuta kahe kolviga ühesilindriliseks, nii saab kõvasti väänet juurde mis kiirendamisel oluline.Silindritele tuleb veidi viili anda mida aga siin õpetada ei saa ja selle töö teen ma ise kui soovite sest olen jawa spetsialist. Kolbideks olen ise kasutanud keraamilisi isetehtud kolbe. Aga materjali pole enam võtta kuna venemaa lennukitehases olnud tuttav suri ära. Peab kasutama Vertexit mis pole ka paha kuid nende juures ei kasutada L rõngast mis mulle väga meeldis.
Surveaste tuleb ka paika
ajada, kui soovite niisama ka ringi kärutada siis selline et 98 bensu saaks kasutada, kui aga tõelist 3 seki raketti siis vähe muu asja jaoks.
originaalkarpa tuleb anda mõne tuttava lapsele, las keerab kruvisid juba noorelt. Ise pidasin sobivaks kahte 36mm Keihini, kuid nüüd kui uue süütemappimise programmi tööle saan kavatsen kasutada koos uue süütega kahte 36mm Mikuni TPS karpat, nendega saab algust veidi juurde ja momendikõvera tunduvalt ühtlasemaks.Õhufilter peab olema aga olen need ise teinud sest sobivaid mis raami sobiks pole olemas.
Väntvõll tahab ka tuunimist saada, kepsud tuleb vahetada, sinna saab prox-ist tellida aga numbrit peast ei mäleta. Ühe teise tsikli omad.
Vändapõsed tuleb ka ümber teha aga selle teen ise väikese tasu eest kui huvi.
Raamlaagrid tuleb ka ära vahetada, sest originaalid takistavad normaalset keerlemist. Tegelikult tuleks ka karterid ise teha ja natuke teistmoodi aga igaüks ei viitsi ehk seda teha.
Sumbuti on üks keerulisemaid asju ja see sünnib iga silindriga kooskõlas nii et selle peate ka minult tellima.
Mis veel.. mootorikaaned võiks karboonist teha, saaks kaalu maha veel natuke ja loomulikult nagu ennist ütlesin kõik mutrid poldid titaanist.
Kui see kõik on valmis siis teil on pill, kaalub keskeltläbi 80 kg ja arendab 350cc kubatuuri juures võimsust ca 58hp väändemomendiga(!!!) 75Nm !!
Kui tahate rohkem tippvõimsust ehk lõppkiiruse pilli siis tuleks jätta mõlemad silindrid "eraldi" tööle, kuid see varaint pole mul veel päris valmis kuigi esimesed mõõtmised näitavad tippvõimsuseks ca 75Hp mis peaks lubama tippkiirust 220-240 kanti, kuid selleks tuleb muuta juba raami liiga palju ning jawa ilus välimus saaks kannatada. Seepärast ma selle projektiga ei tegele ja ostsin oma Suzuki Hayabusa mis läheb 290 ilma tuunimata.
Ja nüüd mis see asi maskma läheb.
Kui teete minu õpetuste järgi ja liigselt lollusi ei tee siis
saate ca 100 -150 tuhande krooniga ehk hakkama.
Kuid ainult sel juhul kui kõik treimis ja muud tööd ise teete
Mul on ka võrr 0-100 2,0 sek. Ilge püss on ,kuigi tegu D4 mootoriga, kolvi sisse puurisin hästi palju auke ,et raskust vähendada, silinder on valatud kuumuskindlast plastmassist.Kolvirõngaid ei ole vaja hõõruvad liiast surveaste on ka ülikõrge võtsin silindrikaanest 1 cm maha. Mis veel a jah raam on puust ja plekkide asemel kasutan paberit taga on ka puukodar ratas autokummiga ja ees titekäru oma... gaas on trossiga ja sidurit ka ei ole otseülekanne. Sisse valan lennukikütust ,aga see jääb tihtu lahjaks ,kokku läheb 2- kuni kolm miljonit krooni kui teete täpselt mu järgi...
Kas su imemasinast pilte pole. Oleks ju huvitav vaadata..... Muidugi superbike saab juba kah sama raha eest ja samaväärse varustusega ja tutika.... aga nuh.... isetehtud hästi tehtud, aga jah - pilte tahaks ikka näha!
No krt mina olen see võrrimees, see jutt samasulaselge tõsi nagu Jawa jutt. Unustasin aint lisada, et tuleb silindrikaande veel üks auk puurida ja 2 cm läbimõõduga voolik paagist otse sinna auku viia ja bensupaagi korki ei tohi peale panna sest õhk tuleb bensupaagist ja süüteküünla asemel paigaldada keevitusaparaat(samuti paberist). Ja kui need näpunäited tehtud siis 0-100 1 sek 0-200 2 sek 0-300 3 sek 0-400 4sek jne... kuni lendad kuu peale... ja raam oleks parim voltida paberist sest see kõige kergem... ei vaju ta kokku midagi kui juba 200 km/h sees, traadiga võib tugendusi teha. Kui juba niikaugule olete jõudnud võite igaksjuhuks ka ventilaatori tiiviku ja papist tiivad paigaldada ,et kui ära lendate saate edasi juhtida...
Pilte minu poolt ei saa ,sest minu oma lendaski kuu peale... uiii kui kahju, nii et oleksin pidanud Armstrongi asemel kuupeale lendama ja omavõrri ära tooma... nii et ÄRGE UNUSTAGE LANGEVARJU!!!
teate mis...... deltale võiks kap.remondi teha
esiteks vahetaks raami ära asemele soovitaks kawasaki kx 250 - 03 aasta...ja seejärel ka mootori ja oi pläät kus siis saate pilli ma võin pilte ka näidata
kuid see text ei olnud imejawa solvamiseks vaid ikka päriselt tegemiseks
te võite ykskõik mis pilli nii ära tuunida
tsehhiraud ära solvu kuid ma tõesti lähen parem motopoodi ja veeren sealt välja uue bike-ga...
to tsehhiraud: pilti tahaks küll näha jah... mulle piirdub asi pildiga, kuna pole hetkel kusagilt seda 100-150k võtta... aga eks see kõik fanaatiku värk ole.. aga jah... kui sul juba selline jawa on.. ja Hayabusa ka.. siis peaks sul ka raha olema, et digifotokas osta või kuidas... pilte tahaks küll näha..
Sina Nurr oled kah ikka paras ohmoon, et sellist rauakooli mehe iba usud. Õiged jahvimehed ei tuuni midagi ja põletavad täiega. Mul vene ajast kast juppidega nurgas nii et hea on väänata ja vaadata kuidas kumm põleb. No mida sa enam tuunid, kui niigi tilk püksis kogu aeg.
Minu arust võiks selle teema siin lukku üldsegi panna - nii krdi lolli juttu pole varem kuulnud: "....kuid selleks tuleb muuta juba raami liiga palju ning jawa ilus välimus saaks kannatada. Seepärast ma selle projektiga ei tegele ja ostsin oma Suzuki Hayabusa mis läheb 290 ilma tuunimata." Nu on haige jutt tegelt ju :P Et saada 3,5 sek. 100 sisse tuunib oma jawat ja välimuse pärast ostab hayabusa.... ootame veel kui uus projekt reaktiivlennukist tuleb, mis ntx peale mõnda miljardit EEK'i ja hunniku töötunde garaazis 1500 km asemel 150 000 3,5 sek-iga välja võtab....... Või mõni F1 projekt, mis Scummi lõpuks troonilt tõrjub..... Haige värk! Ja pilti ka pole..... :D:D:D:D
Vabandust kuid olin arvutist eemal, kevadtööd vaja lõpetada on ju suvi juba käes. Panen pildid varsti üles, oleks kahju kõike enda teada jätta.
Siis postitan ka siia selle netiaadressi.
Teen lehekülge natuke põhjalikumalt, siis on huvitavam ja teadmisterikkam see, ei ole lihtsalt pilt.
Mulle endale meeldib ka mis siia kirjutan PS. Ma ei saagi oma võrrist pilte ,panna kuigi arvasin ,et võta ühe ülivõimsa periskoobi ja teen läbi selle pilti ,a viga selles et kui mu võrr kuupääle lendas oli poolkuu ja ta langes pimedal küljel... samas mu sõber võtab vist kah samasuguse võrriprojekti käsile ja kui tal ka kuupeale lendab ostame koos venelastelt Sojuzzi ja toome võrrid ära... senikaua kannataust:D
Tere!Mina siis see Veel hullema tuunija sõber,kellel ka võrriprojekt käsil..tegelikult on mul juba algmaterjal olemas,tegu on spetsiaalse superkrossi modifikatsiooniga mootorist d-4 mis on pandud moskvitsi antennist ehitatud raamile.minu saladus peitub selles,et kasutan bensiini asemel dünamiiti.teadupoolest toimuvad ju silindris plahvatused,kuid TNT annab ikka palju kõvema paugu,kui bensiin.Asi näeb välja niimoodi,et spetsiaalselt selleks otstarbeks moditud paaki pannakse 42 väiket dünamiidipulka mis mööda toru silindrisse kukuvad ja seal süttivad.Et pauk silindrit lõhki ei lööks,tuleb seda tugevdada installeerides silindri ümber toruklambreid ja kollase-rohelise triiibulist isoleerpaela.Summuti on soovitav väänata ettepoole kõveraks ja ots tuua välja kohast,kus originaali asub esituli,nii saab väljuvaid tuleleeke kasutada ka tee valgustuseks.Kummid täidan heeliumiga,see tõstab võrri õhku ja võimaldab ka õhus sõitmist.Kummi purunemise korral võib selle heeliumi puudumisel lihtsalt täis peeretada.
Ma arvan,et see aparaat on Kuule sõitmiseks võimeline küll...
ma arvan, et dynamiidiga plahvatused ei toimi, nii saab kyll tugeva väändemomendi kuid plahvatuste kiirused ja kütuse(pakikeste) liikumine on liiga aeglane, et tagada normaalne käimine.
Dynamiidi puhul ma soovitaks kolbmootorist loobuda ja tekitada selle asemel üks kambrike kuhu koguda plahvatuse energia. Selle saab hästi teha vanast Kosmose marmelaadi tuubist niimoodi et see auk kus muidu moos välja tuli jääks tahapoole ja sellest moodustuks dyys kust energa välja lendaks. Tuup tuleks tugevdada hubbabubba nätsuga sest see venib ja pole rabe.
siis tuleks sinna tuupi lõhata neli annust dynamiiti, sellest peaks jätkuma küll, et Kuu peale saada.
Kui tuubi ette plastmaskork jäetud siis see ise lendab sealt eest minema, hoia aint kinni ja lenda !
ootan su jawast pilte kuna see jutt mis sa rääkisid tundub usutav, aga kas sina sellega hakkama said ei usu ma eriti. kui on v6imalik saada mulle kasv6i 1 pilt oma jawast [email protected]
ise oma 638-at
ikka ja jälle loen seda..... krdi vinge jutt ikka.... ja mingi nitrous on nüüd järgmine samalaadne ****, kes vist tõsimeeli usub seda kõike... Nu igaljuhul edu teile kahe peale :DD Ja pilte ootavad kõik ülejäänud ikka veel pikkisilmi...... PS! Kaastunne minupoolne, et su venemaa lennukitehases olnud tuttav ära suri... rsk kui HAIGE aga siiski naljakas......
krt õppige ennem mootori tööpõhimõte selgeks!!!
mootoris EI KÄI PLAHVATUSED sel juhul on tegemist detonatsiooniga, mis on mootorile kahjulik...
küttesegu PÕLEB JA PAISUB väga kiiresti aga mitte ei plahvata
Vaatan ka, et enamus neist ilkujatest pole ISE mitte ühtegi tehniliselt arukat rida siin foorumis postitanud. Mõnelgi mehel kuluks kohe tublisti haridust omandada, et taibata elementaarset mootori töötamise põhimõtet. Enamikul mögisejatest puudub enesel niipalju tehnilist mõistust, et ise analoogilise sõnastusega "artikkel" valmis saada..
Jõudu ilkumiseks!.. töllikari!
paluti pilte .. neid pole seega pole asja olemas ja btw sellise raha eest on suht idiootsus teha mingit jawat ... parem osta siis juba korralik normaalne asi mitte mingi kiviaegne jawa ja toda putitada
Jah... aga mõelge ise selline tehniliselt suht-usutav jura valmis ja pange kirja. Jättame asja finantsilisest poolest ja töömahust tuleneva mõttekuse üldse tahaplaanile - see polegi hetkel üldse oluline.
Mis ma teha saan ,et Kõige hullem tuunija sõnaga eksis, isegi mina tean ,et normaalsel segupõlemiskiirusel toimuvad normaalsed gaasidepaisumised mis on igati normaalsed. Aga kui segu põleb liiga kiiresti, tekitab see ka normaalselt rohke jõudu ja toimub detonatsioon ning see on juba ebanormaalne, mis teha ebanormaalse lollikarjaga kes ühe inimesega ühe sõnavea pärast niimoosi nääklema kipuvad krt ise nad ei jaga tuhkagi või ei avalda tesitele infot oma vaimusünnitustest ja superteadmistest.
Muideks kui me Kõige hullema tuuijaga superkrossi D4 peale aretasime märkasime ,et sel mootoril on nii ropult jõudu ,et rebib titaan kardaanile vindid sisse kuni see murdub ja leidsime uue võimaluse... me panime otse väntvõlli otsa traktori ratta, mida enne muidugi tuunisime, kõigepealt voltisime ülikergest supernikkernukker paberist velje, mida tugendasime Poljozh superülikerge traadiga, rehvi valmistasime asmuti ise ,alguses tahtsime kasutada heeliumi või peeru õhupalle kuid need jäid liiga massiivseks ja vajutasid ratta läbi betoonpõranda ja siis otsustasime ,et kasutame rehvina venemaa Joljumustranskis toodetavaid ülisalajaseid KGB kosmunautide kondoome ,mis saime salakaubana Mastrjubaevi käest (Praegu veel elus!!!). Seda muidugi enne lihvisime kergemaks ja lõikasime sealt välja hästipalju ringikujulisi lapikesi millega vähendasime kaalu veelgi ja lisasime ka rehvirõhu hoidmiseks toru kust tuleb uraanplutooniumi sisse puhuda ,pump oleks olnud liiga raske, see liidab hinnale veel aint 20-30 milj. eeku ,kuid elame üle ,kahjuks ei ole raha fotoaparaati osta ja ei saa pilte teha.
No tegelikult pole ado süüdi,ta siin ütles õieti paisumise ja põlemise kohta aga mu oma viga et väljendusin ebaselgelt,minu jutt käis siis ikkagi superkrossi d4 kohta,mis töötab sulaselgel plahvatuste põhimõttel...
Tsehhiraud tead sul on veel mõnigi asi tegemata jäänd.
Mina soovitaksin sul selle jawa juures saavutada 1hj/1kg nii et 85kg siis 85 hj. Kas suudad!!.
Tipp kiirus võib ulatuda selle juures kuskil 300 kandis.
Sa võiks puurida jawa silindreid ja panna vohsod 3m kolvid.Surve astmeks 15.Pöördeid 12000-16000 p/min.Ja tee silindri aknaid ka ikka suuremaks.
Mis asja sa siin ajad! Mis sa ise oled siis sellise nökatsi valmis ehitanud ????
Kui, siis oleksid sa sellega üsna kuulus, sind tuntaks ning sinu imemasinat samuti!
Ehhee,,,,narma ajab! 150000 või veel odavamaltki saad endale uhiuue yamaha R1 - see nagu 1000.ne ja väga kiirendusrikas pill! ***, mingi jawa alla ka 50 000 oleks üsna mõttetu panna, kui just ei restaureeri mingit üli vanat jawat!
P.s Poel jawa vastu midagi aga selline (omasarust asjalik) jutt ajab siin vist enamus inimesi naerma!
krt, äkki teeksid üldse nii, et ei panegi sadulat, istud oma alumiiniumist raamipeal paljalt (siis ju kergem) ning bensupaagi teed ka kilekotist! siis ju 1.5 sek. mis arvad :))!
OK, mis ma siin ikka norin!
Kahju, et sellistes foorumites, kus ehk mõnimees saab abi oma tsikli ehitamisel, räägitakse sellist haiget juttu!
Ei usu, et 85hp tsikkel üle 300 läheks. 85kg on küll kerge, aga sellistel kiirustel pole kaal enam eriti oluline. Palju olulisem on voolujoonelisus ja tuuletakistuse ületamiseks on vaja jõhkrat jõudu.
Tsehhiraud saavutas oma eesmärgi - sai igasugu andekad ja vähemandekad ****kakud panna oma kirjeldamatult suurt tarkust näitama... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
MEGAIRW!!!!
Supperheaprovokatsioon.... :p
....Nii head *****täit naeru ja pisaraid pole veel tulnud....teen ettepaneku-Võrrituunijad-oma versioonid laske tõlkida mitmesse keelde ja ongi bestselleri tuuning olemas
kilekott paagi asemele..irw,1,5 sek.100----Teate,mul laudas suppersiga remontis urali külgkorviga motika ära 0-100km/h1 sek.ja ise laulis portugali keeles kaerajaani
No mõned tatikad ei saa kohe mitte pidama... >:(
Moded võiks selle teema lukku panna või ära koristada. Asi on tegelt ennast lõplikult ammendanud ja kõik edaspidine on mõttetu hälvikute tatipritsimine ja miskit vaimukat siit enam küll ei imbu...
Või on see foorum nii mannetu, et läbuga ei võitle siin keegi?...
mul on kodus kass. ma tuunisin tal soolikad 2 meetrit pikemaks, siis söötsin talle 2 kg lõvipasteeti ja kui siis raibe peeretam aakka sis ... oiplää kus tuli alles kiirendus maa pealt kuu peale 2.00 sek-i pilte võikis ka näidata aga tuleleek mis tal peest tuli varjutas mu kassi
Juba ammu pole vaimukas. Üldse pole vaimukas! Pegerull ja Co EI PEA enam punnitama. Hale enese vaimuvaesuse näitamine ja tatipritsimine on ainult. Minge, tatikad, ituge delfis või rates edasi ja ärge mulisege siin.
>:-/
Vene ajal olid lennuvälja tehnikud, leitnant ja lipnik, jooma peal kihla vedanud, palju lipniku korviga Izh Jupiter arendada võiks. Sidusid MiGi stardikiirendi (raketi) tsikli ja korvi vahele, lükkasid stardirajale ja andsid akust sädet. Polgu insener oli verejälgede järgi välja arvestanud, et kolme sekundi ja umbes 200 meetri järel olnud kadunukestel umbes 280 sees.
Siis tuleb sellele kadunud lipnikule küll au anda, et vähemalt needki kakssada meetrit ja kolm sekundit suutis tsikli küljes püsida...
Enamus siinkommijatest oleks juba esimesel sekundil seda stardikiirendi tulelonti tagantpoolt "imetlenud"...
tsehhiraua elukogenud jutule tuleks lisada,et testile peab eelnema ca 2-3 nädalane paastuperiood,et kiirendatavat massi veelgi vähendada ja juuste ja küünte äralõikamine
kas kellelgi olex ära anda sportvedruvasika paremalt kolmandadt karva ja selle otsas rippuvat sport varjandi tarakani pärakat et sellest teha jawale kergem paisupaak(vesijahutusega loomulikult)see teeb ca 15 kilo kergemax, Jawa muidugi.
eriti j6hker filosoof siia lahti lastud....
lihtsam oleks siis juba ereliukale japi mootor peale panna ja s22stad yle 100 kilo ******....
tegelt skolniku raam on kergem ju..
aga jahh siis peaks sama v2lja tulema ja mees v6tad ehk ise kaalust alla siis ei pea oma japi 6hust ja armastusest tuunima...
mis pilte sa veel soovid? saad sa aru, sellist asja pole olemas, krt küll... ja ****tatikas hiilgas ka just oma eriti "vaimuka" postituseda, loodan, et pritsisid peale postitamist end täis.
millest siin enamus inimesi aru ei saaa???ma sain vasotiga 160 km/h sisse 5 sekiga........tagaratas õhus....siksiga sain 160 8 sekiga....jää peal....jalaga tagumikku võib saada vähem kui 5 sekiga....
selle õpetuse järgi ei jää vist ühtegi jawa juppi alles....sama hea kui ereljukal kõik originaal osad gt oma vastu vahetada et parem minek ja stiilsem...parem juba poest uus osta vääääi mis??
tsehhiraud sa oled ikka hea rõngu küll, kes sul hakkab jaffi tuunima sellise hinnaga, sa võid p**se minna oma jaffiga. Tahax väga teada kaua ehitasid seda reaktiivi.
ootan suurima rõõmuga neid pilte. Oli ka eespool lubatud pilte panna aga ei tulnud ´midagi. Ex pane oma püssi pildid sis üles tahax näha kas tasub sellist s***a kokku keeta....
Krdi Veel hullem tuunija! Sinu pärast on mu trussikud nüüd sulaselget kakki täis. Ma ei ole jupp aega nii palju naerda saanud.Tõeliselt lahe jutt selle jaavatuunimise peale:"Puurisin kolvi sisse hästi palju auke..." Oi ma ei või lihtsalt, ha-ha-haaa!!
Pange edasi mehed,hullult lahe on lugeda!
aga selline võrr mis dünamiidiga töötab ei saa ju sõita.
mul minil on tehtud ka väiksed muudatused peale on pandud reaktiivlennuki mootor ja kere ja liigub päris hästi
kus need pildid on siis rsk. Tahax näha neid pilte juba. Kaua võib venitada nende piltidega. Ega kui mina pole pilti näinud ei usu ka et tal see on olemas. Mul on garaažis minsk reaktiiv lennuki mootoriga.
mis see ongi siis se 3 sekundi ratas??
nujah kui nii siis nii...isegi gondleid sellel pole.tuuletakistus on päris suur...või tahtsid jälle kaalu madalal hoida? :) naljamehed oma ime jawadega :)
ei taha veel hästi uskuda.
õpetuse järgi pidid olema ees kaks 360mm ketast ja taga üks 220mm ketas.
peale selle kaalu kergendamiseks võib ju joodikurauad ära korjata ja esigondli klaasi ülemine osa maha lõigata.
porikad on tegelt üldse mõttetud asjad ju. ega sellega ainult kuskil lennuväljal saab ju kiirendada?
samuti on seal 2 hoiujalga- ühe oleks võind ära korjata.
kuna originaalist ei ole seal palju järgijäänd siis võib veel spidomeetri kah metsa visata. jalgrattaspido kaalub 10neid kordi vähem.
muidu kui sina selle oled teinud(milles ma ikka veel kahtlen) siis on see kõva töö.
ole hea viska siia siis ka pilt kus oled peal sina sinu imejaava ja hayabusa.
P.S. see pilt on tehtud kuskil suvel-miks sul nii kaua läks 2 pildi üles laadimiseks??
olin ka kunagi jawamees(638 91a). pikka maad ei kannatand sõita, sest üks silinder hakkas pooma, ei tea kas oli mingi teise remondi kolb või mis asi, nii et iga 30 km tagant pidin jahutama muidu kadus jõud ära ja hea, et päris välja ei surnud. 150km/h läks ikka välja, isegi nokka tõmbas aga sõita tagarattal kuigi palju ei õnnestund, sest jõudu ikka nii vähe.
lahe aeg oli see jawamehe aeg.
teab keegi kust saaks soodsalt cz 250. ?
kahjuks on seal jawa mootori asemel rotax, mida ka pandi osadele 638-tele, kuid mitte 634-dele. Üldse on selle ratta puhul liiga palju vasturääkivust. Ühesõnaga tühikargaja oled(aga kui see ongi sinu poolt päriselt tehtud, siis au sulle).
uskumatu, muidu ma selline korralik inime, sõidan korraliku riistaga, nüüd istun kontoris ja irvitan kõikide kolleegide imestuseks niimoodi et silmad tõsiselt pisaras...
hea et meil koomikuid on