On kellegil kogemusi uuemate cpi rolleritega?Kavatsen kevadel soetada,tunduvad hea hinnaga ja ilusa väljanägemisega.Kuidas vastupidavusega lood on?Kavatsen suvel lõbusõitu teha,tuhandeid kilomeetreid kindlasti läbi ei sõida?
neid rollereid on hakatud alles hiljuti rohkem maale tooma. see väide et nad lagunevad küll nüüd paika ei tohiks pidada. keegi ei tea ju tegelikult. ootame ja näeme
Mul tuttaval aasta CPI Oliver olnud ja sellega on ta juba tee peale jäänud .
Ise ostsin see aasta omale uuema rolleri käis mõtte läbi ka et ostaks CPI , et ikkagi tuttikas selle raha eest aga peale pisikest proovi sõitu olin 100% kindel et tahan ikka Yamaha Aeroxit panin nata raha juurde ja ostsin kasutatud Aeroxi.
Ise ei ostaks CPI rollerit.. Millegipärast ei meeldi. Olen kuulnud, et neid on tihti ka varastatud, nii kahju kui see ka ei ole :( . Ise piilun Yamaha Aeroxi, Aprilia SR50 ja Peugeot Speedfight 2 poole. CPI on juba uuest peast ~ 23000, erinevalt mudelist. Hea tahtmise juures saad nt Aeroxi 15000 kätte. Saksast tuues umbes 20000. Ülejäänu raha eest saad tuunida, osta igasugu lisasi ning muuta väljanägemist meelepärasemaks. Vaata seda foorumit www.biker.ee ning uuri, mis teised arvavad CPIdest ja teistest masinatest.
Head ostu :P
Just nimelt "suht" heas korras. Isiklikult kaldun ikka uue garantiiga CPI poole.Kasutatud asja ostes ei tea kunagi mille otsa satud.Lisaks muud ei räägita kui aerox ja aerox,ära on tüüdand juba.Ta on kahtlemata üks parimaid rollereid kuid uue hind on ikka laes küll võrreldes CPI-ga.Kel raha ostku uus aerox,mina 40 kilo rolleri alla küll ei pane.Ja kasutatud ei ole ikka uus.
motoline garantii tähendab seda, et kumb ennam täis saab lõpeb garantii. seega kas soidad 6000km täis enne aastat - garantii läbi. või saab aasta täis - ja garantii läbi olenemata kui suur läbisõit on
cpi-dest ainult hussar või oliver sport on midagi teised on täielikud jamad ise omasin ka sellist ja seee oli kohutav
2 aastaga oli mootor juba katki ja vajas kap remonti.
sõber soetas endale oliver sporti ja hussari ja need tundusid suht normid!!! egastahes ei ooovita
ostan endale oliver sport rolleri se uus mis nüüd tuli,aga mind huvitab kuidas ta edasi käib ja kui piiraja maha võta palju välja läheb
mitu kilti tuleb sisse võita
Tahaks osta kasutatud rollerit nii umbes 10000 krooni ringis.
Hiinakatest ma midagi suurt ei arva aga mida oskate öelda et mida tasub ültse sellise raha eest vaadata?
CPI rollerid on suht head.See on loll lutt et need laugunevad.Aka ei soovita osta inimestel kes sõidab rohkem kruusa teedel sest karbuss läheb umbe ja filter ****seks.
ma ei tea, su tuttaval oli siis väga sitt roller või kui ta esinduses piirajat maha ei võtnud, võttis ise või lasi kuskil töökojas.. siis on normaalne et see võtab ainult 50 välja..
mul oli oliver city cpi ja see võttis ilusasti 80km/h
mul endal popcorn, läbisõit yle 5000km liigub ikka hästi(kuskil65km/h).
ostsin muidu kasutatult, siis oli kuskil 3000km ls. Ja ei lagune. yhe korra on õli ära vahetatud ja filter puhastatud.
*** ostke jh neid cpi`sid, sõbral on olnud 1 a. ja tal see enam ei liigu, mootor lihtsalt lakkas töötamast, minekut ****l ka pole, lõppkiirusest ei hakka ültse rääkimagi (50-55)
endal on aprilia rally ostsin 1.5 aastat tagasi kasutatuna ja olen sõitnud 5000km ja kõik on jumala timmis.
niiet ma soovitaks apriliat või yamahat
Peab ikka lammas olema, et ISE enese kasutajanimeks "tark" kirjutada...
Ei usalda tüüpe, kes iseenestele diagnoose panevad,ega ka nende juttu...
Aga näiteid tehnika lagunemisest võib tuua iga firma kohta - ka Aprilia või Yamaha kohta. Kahtlemata on nad kindlam ost kui CPI, kuid ka maksavad rohkem. Nii, et pole siin kobiseda midagi. Samapalju saab tuua näiteid, kus CPI või mõni teine odavfirma on sõitnud meie teedel mitu aastat ja palju tuhandeid kilomeetreid ja ometigi näeb senini välja ja liigub nagu uus.
Vahetada korraliku rolleri vastu kuid kasutatud.
Arvuti ise on 17 Tollinne monitor Yüsmart firma 40GB kõvaketast mälu 512
Videokaart Goforge 4 1794MHZ Win Xp pro peal juba Logitehc kõlarid ka kaasa 5.1 süsteem.. uus hiir klaveatuur jne..
Asub Tallinnas: tel :nr 56506667
Ka minu esimene roller oli CPI Oliver City, see on küll täiest haige jutt et temaga teele jääb, kui sissesõit teha korralikult ja piirajad esinduses maha võtta läks minu CPI välja üksinda sõites ja sirge peal 80. CPI nõrgad kohad on tema plastikud, mis lagunevad, aga esimeseks rolleriks sobib CPI väga hästi.
vennal on rollu CPi hussar millel on l2bisõit 9000 ja ylegi igatahes ise olen sõitnud 3000 kindlasti ja mitte kordagi pole teeäärde j22nud..
kui aus olla siis olen ma selle masina nendel kilomeetritel ikka p2ris proovile pannud...kõige nõrgem koht on jah need kuradima plastikud osad...
aa ja masina tip kiirus on 65km h
aga natuke aega tagasi l2ks t2is tuli aga se on ju loomulik et asjad ei ole ju igavesed ja ei pea just kõigeparemini...
no igatahes kavatsen endale ka osta CPi hussari mis on v2he kasutatud ja vaatan mis ta tegema hakkab...
kas need jutud peavad vett et masina mootor, raam ja muu ei pea vasta või on se lihtlast maitse ja rikkuse asi :D
igatahes jõudu kõigile kes ostavad kalli hinna eest omale rollu..
pea asi et ise rahul oled :D
Mul on kaks CPI-d olnud - kõik kulub, ka inimene, kui ta liigutab. CPI-d oma hinnaskaalas täitsa head - võrreldes mingite Qinid ja Soudega.
Mul viimasel ikka hea tõmme ka - näpitud ei ole.
CPI on muidu üsna hea roller kui sõita ei oska siis hakkab jah lagunema:D
ja tuunida annab ka mul läx 85km/h välja!!
Kuid kahjuks varastati see ära:(
muidu on cpi-l 2 piirajat sumpas (põleb ise ära) ja küljekarbis (väike seib)
cepperitest ainam välja kukkunud partii on HUSSAR üle jäänus ei sünni kuhugi
garantii on 2000 kilmeetrit.umbes 2500 kilomeetri pealt hakkab mootor ****ima enam üle 30km/h ei lähe ja starterist ei käivitu.
(on olnud mitmel sõbral selline ****)
Sellest mölast saab ainult niipalju aru, et keegi, kes väidab ennast hiiumaalt olevat, on üks mõtetult ropu suuga poisikene. Täismees ei kuluta kirjutades kunagi aega roppuste kirjutamise peale - elus on tähtsamatki teha.
Nolkide möla, muud ei midagi! Arusaadav, et sellistel tattidel ei kesta ka tehnika, sest kogu aur läheb välise efektitsemise peale - paarutatakse nii kuis jaksab ja kätt hoolduseks külge ei panda.
mina 2he suvega 15000 ja pole veel muresid olnud tean aga et trendimpordist ostetud quinqui rolludel ei saa sa töenäoliselt 5000ki täis enne läheb kolb katki
1000 km sissesõit siis võid võtta piiraja maha se on seal kyljekaaneall selline kaval rõngas ja kui siis jääb vähex mine automaalilma telli omale suurem tüüs lyhike sirge sumpsi toru ja kergemad rullikud se peaks tegelt kompl olema peale seda 80 km/h no problem
tere, plaanin endale rollerit osta, aga ei tea millist, sest suvel maal. äkki keegi oskab aidata, millist rollerit osta? olen varem vaid paar korda rolleriga sõitnud! et nagu suht algaja.. kas trendimpordist TMS Z2 sobiks maal käiguks ja maantee jaoks?
Otsi midagi suuremate ratastega. Või vaata muid mopeediklassi sõidukeid. Igast endurosid ja bikesid on erinevatelt firmadelt. Või mad-*** või Wallaroo või zid või midagi muud asjalikku. Tõsi! - bike kontseptsiooniga võrr oma juhitavuse tõttu muidugi hästi maateedele ei sobi. Aaga on muid märksa maastikusõbralikkemaid asju kah.
Mul cpi popcorn ja peab väga hästi vastu. Juba kolmandat aastat. Tuleb korralikult õlivahetust teha ja käia hoolduses iga kevad. Kui asjast hoolida siis peab vastu ka. Muuseas - minu roller sõidab kolmandat aastat, iga päev ,mööda kruusa...
kas Tartust on muidu võimalik kusagil CPI rollereid osta? tuttavad kiidavad just CPI Oliver SPorti ja Peugot Speedfigherit. Kas on Tartus selliseid esindusi?
Mu sõber müüb ühte geeli rollerot 1000krooniga aga praegu ei sõida. Osad uued jupid osta siis peaks sõitma küll. Ennem jooksis üle 70km välja ja oli minu Cpi poppcornit parem kiirendus. Aga võid ju ise uue mootori peale osta.
CPI on m6tetu roller ,kui vaadata juba hinda siis suur hind sellise mõtetu rolleri eest,sellise hinna eest saab korraliku rolleri leedust!!!!näiteks yamaha aerox,aprilia sr,gilera jne.
endal on CPI GTR ja olen sellega rahul, 17.5 poole karpa peale, rullikud, sidurivedrud ära vahetada siis ei ole enam prbleemi. enamustel on siin on emme issi ostetud rollrid või siis on ise pool rahast pandud aga kui kogu oma raha paned sinna alla siis hoiad ka paremini
Eks ta üks paras saan on.. Selle raha eest , nagu varemadki kommenteerijad soovitasid, osta kasutatud Aprilia või Yamaha aerox. Laguneb kiiresti. Ei soovitaks.
Kuule Jaan sa eespool kirjutasid et sinu roller lippas 85km/h ja ńagu ma aru sain siis sa ka tuunisid oma masint. Ma sooviksin teada mida sa oma masina juures tuunisid?
Kuulge nolgid, kui kasvõi ÜKS teist juhtub VEEL KUNAGI oma rolleriga vasakpööret tegema sedasi et ENNE PEEGLISSE EI VAATA ega VEENDU manöövri sooritamise OHUTUSES, siis ma annan oma AUSÕNA et saate minult mehise keretäie - juhul kui mul taganttulijana õnnestub teile OTSASÕITU vältida.
mul ntx oliver cpi sport
hea masin ,iga masin on hea (kui oskad hoolitseda)
ntx sai julmalt s6ita eemine suvi ,
t2ielik stock ,l22b 70km/h
sellest mul allgus piisab ,
a mis aasta jooxul p**e l2heb on kindlasti
sumpa,rehvid,pidurid muud polegi :D
vahetage CPI-l rullikad,sport -sumpa,taga-sild
ja lippab naq 50nene aprilia
allgajatele t22ielikult piisab
MUl on cpi aragon gp, piirajad peal ja 70 jookseb välja nii et ludiseb 7500 pöördel, praegu teen sissesõitu, hiljem piirajad maha ja eks näis mis sest välja kukub.
kui väga aus olla on ta sr50 võrdne ja see vend kes üles et piiraj maas lääb 50 on vale jutt mul on piirajad peal ja lääb üle 90km/H aj apole veel 4000 kilomeetri juues laguneneud
Minu arust Yamaha Aeroc on nii väike roller kui 180cm pikk inimene istub peale siis ega taga enam ruumi ple kah
ise v6taks ka tutika cpi enne kui mingi kasutatud
Endale on Cpi-dest silma hakkanud
Cpi Aragon kuiju on päris ilus sisemus ka vist(räägitakse nii vähemalt)
Tegelikult see jutt,et CPI ei liigu on vale.Mina Näiteks oman Cpi Oliver city-t ja 80 pole mingi probleem.Aga Üks asi on õige et sumbuti läheb tõesti kiiresti läbi.mul ka 5-6 tuttaval sama lugu cpi-dega.
Tee peale pole see mind kunagi jätnud.tegelikult soovitan ikkagi midagi muud.selle cpi raha eest leiab ka midagi paremat;D
mina soovitaks küll cpi-d sest see on oma raha eest hea roller ja see külje karp millest kguaeg räägitakse on variaator seal on kahe taldriku vahel seib ja võitke see maha:D
rolleritel piirajad asuvad tavaliselt variaatoris,summutis,karburaatoris,cdi-s või ajus (kui rolleril on).cpi-del pole aju, kasutavad cdi-d aga cpi-de cdi-d ei piira midagi ehk sul võivad olla piirajad veel summutis ja karburaatoris.
kle ära osta seda sa saad ****x kõvema asja kasutatud vms...otsi sr50 või speedfighti need mulle meeldivad :P ja ära kunagi osta 4 taktilist kui need ei meeldi
Ostke parem uus CPI kui mingi kasutatud risu... K6ik r22givad et parem kasutatud yamaha aga ei ole nii! Kui CPI ostad on sul garantii ja sellega pole yhtegi Km s6idetud ega pole kulunud. Ostad omale mingi kasutatud yamaha ja s6idad nati aega on kolvi r6ngad l2bi ja k6ik see sitt ex ole...Oskad h2sti hoolitseda oma rolleri eest ei ole ta midagi sitt! K6ik kulub! Kui ei hoolitse l2heb muidugi ******!! Aga noh ex rahakott otsustab teil...
ei ole cpi midagi viga ise ostsin ka cpi tutikana algul läks 45 välja nüüd kui variaatorist seibi ****** saatsin ja suurema tüüse panin lippab sirgel pea 70 välja