Kas keegi oskab öelda kuidas Peogeot design kiiremini liikuma panna
praegu läheb 50 välja aga,et läheks max 90 välja oleks tore küll.
Karpussi olen lahti kiskund kuid mingit piirajat seal küll vist polnud..
Nii suurt kiiruselisa on päris raske saavutada. Sellisel juhul peaks turbo päris kõva rõhku andma ja ma ei usu et rolleri mootor palju üle 3-4psi kannatab.Kui sedagi. Katsu otsida internetist tuuning-komplekte, ratastele neid tehakse, ma usun et osadele rolleritele ka.
Kui kettülekandega, siis väga lihtne: tagumist hammakat väiksemaks (kui võimalik siis eesimest võib ka samas suuremaks teha). Kiirus tõuseb selle varal tublisti, küll aga väheneb kiirendus ja jõud.
see peaks vist variaatoriga roller olema või mis? ...esiteks saab variaatori kuulid kergemad osta...siis jookseb rohkem pöördesse ja kohalt minek on ka parem... teiseks osta sportsumps, siis sportkarbuss annab ka päris palju juurde...või lihtsalt suurema düüsiga....silinder üle puurida( kuid seda ainult juhul kui kolb kulunud on,muidu pole mõtet) ..aga alati ei peaegi olema karbussil ees piirajat....rolleritel on elektrooniline süüde..ja sellel süüte plokil võib ka ees olla piiraja ...kui nii siiis aitab see ka kui see ära vahetada... või lasta kuskil ümber kirjutada
Ära arva,et see pegoo on mingi riga võrr sul,et võid 4500 pealt 9000 tõsta pöörded.Tuttaval oli honda manki,tegi ka midagi,paar nädalat sõitis siis küpses ära.Katseta, muidu sa teada ei saa.
naljavennnad.....
mul endal mingi KYMCO roller....50-nene...ja 70-80 pole mingi probleem....ja mul pole ta kõige uuem 95.a lõppu toode...kurta külll ei saa...kohalt minnes tahab nati isegi tagaratta peale kiskuda....
to:mopedist.... kui tal mingi tehase kolb oli ja sellega juba mingi 10 tuhat maha sõidetud ja siis mees hakkas seda tuunima...no mõtle...muidugi ei pea see ju siis vastu....ja see et roller 4500 pöördesse jookseb.....ise ka usud seda v?? ....
Monkist veel.Sõitnud oli see mobo tal vist 2000 ja nats peale.Sportkolvi ostis ja sumpsi mida kõike veel...filtri ka.Üldiselt ma eriti ei viitsinud süveneda tema tegemistesse,siis kui see tal jälle käima läks siis tuli ja näitas.Vähemalt ei jõlkunud niisama küla vahel.Aga see kõik ei ole oluline.Oluline on,et kui mootor on tehtud ntx käima 4-5000 rpm,siis tõenäoliselt kui tead mida teha,saab panna selle käima ka 9000 rpm peal.Varu on suurem.Kui palju need uued mobod pöördesse lähevad-ei tea,need lihtsalt ei eruta mind.Arvan,et kui nad ka 8-10 teevad siis erilist lisa sa pöörete arvuga enam juurde ei saa.Ehk teistpidi,viili ntx mootorsaele(13500rpm)pöördeid juurde.(...)See honda,susuki või mis nimega teda müüakse,on väga lahe pill ja sellega tehakse imeasju.Tehases on aga tal maks pöörded 4500 (4t).
lihtsamast lihtne-osta poest suuremad tüüsid,võta summ lahti ning kõigi eelduste kohaselt on seal kusagil selline pisike puksike mis piirab väljalaset ja peakski juba tiba parem olema.
Esitex pole yhelgi rolleril kettylekannet, suur irw selle yle kes ytles et on. kõige lihtsam vii kuhugi poodi.seal teevad kõik vajaliku ära. mina viisin just enda rolleri tuuningusse,panevad kõik sport asjad peale.
ise oman rollerit Yamaha Aerox ja tehase poolt võib 8'500 pööret vabalt välja lasta, ja tippkiirusex on 110km/h, ja kõige rohkem annaxid juurde sport-variaator, -summuti, -aju, aga need ei ole just eriti odav lõbu, nii et jõudu tööle
Kui normaalne sae mootor piiratakse ära nii 11000-12000 pöörde peale, siis järelikult peaks ka teised 2T mootorid sinna küündima. Pane rollile 67 kuubine Partneri mootor peale. Ja olen näinud üht uuemat vene mopeedi, mil sae karbuss peal ja aknad ringi teht. Voshodile alla ei jäänud
rolleril kõigepealt tuleks ära vahetada väljalaske osa, seejärel minna karburaatori juurde, mis peaks olema keskmiselt 17.5 suur (sest suurem teeb paagi jube kähku tyhjaks), saab ka pyti vahetada 70ccm-i vastu (soovitatavalt miski polini evo seeria pytid), siis tuleks asuda klappide kallale ning variaatori osa juurde, kus tuleks panna õige raskusega rullid! Tavalise siduri asemel tuleks ka panna reguleeritav sidur... lõpuks võib ka ülekande ära vahetada ning siis enamvähem mootori osas kõik!
Kellel on soovi saada odavaid kvaliteetseid osi (Polini, Malossi, LeoVinci, Hebo, Topparts) koos paigaldusega võtku ühendust!
meil siin tööjuures oli mingi Itaalia roller,marki nüüd küll meelde ei tule aga see läks ilusasti 80 välja.....üks mees väitis et sai 85 ka sealt kätte,ei tea kas see tõsi oli aga ise sõitsin ja sain 80 kätte...
Irw ,küll ikka leidub debiilikuid ,tuunivad rollereid:-D et saaks ikka 100 ja rohkem sisse ,irw @ igast sport jupid rolleri küljes ,mis asja mõte on?Ennast rolleriga võimalikult sodiks sõita vä?
testil läks husquvarna saag 14500 pööret välja. ja karbuss oli veel rikka segu peal sest oli maru kuum suvepäev ja et rohkem pena ja paremini jahutaks.
rolleri karbussis polegi piirajat sellel peax olema elektrooniline plokk ,kus üx juhe vaja läbi lõigata ja kere külge kinnitada nii saad üxinda umbes 85km/h tunnis kätte küll ,juhe peax musta värvi olema
Vene aegsed "sääreväristajad" hakkasid tuntavalt jõulisemalt sõitma, kui summutist orginaal "sõelad" välja võtta. Samuti hakkas tundtavalt kõvemini plärisema.
mina rääkisin ühe spetsialistiga kes parandab mootor saage, trimmereid ja vahest igavuse peletamiseks rollereid ja tema ütles et enamasti polegi karbussis mingeid piirajaid vaid hoopis on need liiga nõrgalt ehitatud ja seega ei anna rohkem kütust kätte. muidugi summuti ära vahetamine annab kah palju jõudu juhul kui sa paned korraliku resonants toru mille võiks näiteks mõni tuttav tuumafüüsik välja arvutada or someting that
a ja see asi kah et keegi mainis et vene võrridel kui sumps maha vaõtta et tuleb jõudu juurde... see täiesti õige aga sellepärast et venelased vaevalt seal midagi arvutada oskasid ja sellest järeldades ka see et see summuti lihtsalt takistas gaaside liikumist välja ja sellisel väikesel mootoril teeb resonants päris kõvat tööd tegelikult aga venelased seda vaevalt tundsid ja muuseas see spetsialist kellest ma eelpool rääkisin soovitas zidi karbussi
Need piirajad ongi peal seepärast et mootor kestaks. Kui ära võtate jääb hõredaks ja jookseb kokku.
oh teid lapsi küll. vahepeal saan isegi vihaseks kui vaatan teid kihutamas. Eriti seltskonnaga ja pimedates kurvides. Arvate nagu tee oleks teie oma. kaasliiklejad käigu ükskõik kuhu. Ärge lõigake pimedates kurvides ja ristmike peal, sest seal on ka teisi liiklejaid(autodega). Seltskonnaga lähete eriti hoogu. Endal juba paar "napikat" teie pärast olnud.
jätke piirajad peale ja las mootor kestab, muidu peab issi jälle uue ostma.
mu sõbral on yamaha neos...jookseb 85km/h välja....ennem jooksis kuskil 65-70....me võtsime õhufiltri maha ja pesime puhtaks feeriga....minek oli tunduvalt parem....nig üx asi oli veel et kui gaasi annad siis jääb kinni...me arvasime et asi on karpas...võtsime karpa ka maha ning puhastasime nõela ära....peale seda tegi roller tõmmet ja mitte vähe...ja veel jookseb 85km/h välja.....ja kui sport sumpsi paned siis läheb umbes 90-95km/h...aga üx asi on sitt et mix peavad karpad nii kallid olema??
Kuna Soomes on rollerid saanud suureks politsei nuhtluseks ja politsei neid koinib korralikult, siis varsti on sama teema ka siin. Polku lükkab saua (loe ketta) ette , võtab su rajalt maha, paneb su "49,8cm3"-se rollu rullidele ja käima. Kui su suksu jookseb üle 45km/h välja võid lugeda väärteo protokolli kus öekldakse, et a) sõitis ilma juhtimisõigusetta b) ilma registreerimatta, c) ilma liikluskindlustuseta .
Ja mis sa arvad mis numbri nad riigituludesse küsivad!
ma ostsin kah enda rollerile uue sumpa.
seal oli kah mingi peenike tilluke toru sees e. piiraja.
sellega ei tahtnud roller üldse edasi minna.
võtsin selle siis sealt välja ja proovisin, et mis roller nüüd teeb ja siis tahtis kohe tagurattale tõusta:D
pane raskemad rullid see annab lõpp kiirust aga kiirendus muutub aeglasemaks.ja kaalu enne rullid ära kui uusi panema hakkad. kui liiga rasked paned pead jalaga hoogu juurde lükkama.soovitatakse max 5g raskemad rullid panna
a mis te rollerimehed nüüd ''talvel'' ka teete. külm ära ei võta? jää külge ette ei aja? turbo kinni ei kiilu? kas naelkummid teevad ka kõva häält? undamine ''salongi'' kuulda?
heheee ai ma panin nüüd rsk. kohe hea hakkas. äoeechh
Tere ma ostsin endale rolleri ja nimelt Pgo Pmx sporti ja paregu läheb välja ilma tuunimatta mingi 85 võ 90 aga mida saaks teha et ma mingi kiiruseks saavutaks 100....Kindlasti oleks sport sumpsi vaja aga ma ei tia kas seda sellisesel mudelile on ja kui midagy teha annab siis anna teada.
Mul on YAMAHA NEOS. Välja jookseb 50km/h, aga tuttavad räägivad, et jookseb 100km/h. Kus viga võib-olla? Kui piirajates siis, kus need asuvad?? Ette tänades Yamaha omanik
kolvirõngaid ära juurde pane, see tekitab suuremat hõõrdumist ja tulevad vb jahutuseprobleemid, moto kulub kiiremini ja ei arenda enam niigipalju pöördeid.
krt kui lolli juttu saab ajada a'la pane endale sae mootor peale..
mida kurat?
võtta piirajad maha, on olemas 4 sorti piirajaid
1. Karburaatoris
2. variaatoris
3. leegitorus
4. ajus ehk siis elektrooniline
viimast sul vaevalt on aga kuidas neid eemaldada mine loe biker.ee-st
kolvirõngaid juurde nii väikesele mootorile panna ei ole mõtet. surveastme tõstmine eeldab ka kõrgema oktaanarvuga kütust.
siin räägiti ka sea mootorist ja öeldud oli, et pea kõik kahetaktilised peaksid sellise pööretearvu saavutama, nii see kahjuks ei ole, kuna sae mootoril on väga lühike kolvi käik. pika kolvi käigu puhul ei ole võimalik kõrged pöörded.
poisid mis te ikka jamate, ega sellest rollerist ju head nahka niimoodi ei saa.
Kõike paremat teile.
see keeway spido näitab sulle 80. reaalselt saad sa taga maximum 65 sisse.
täistuuninguga aerox läheb ka gpsi järgi veidike üle saja ja siis sinu riisirakeet läheb 110. no mida veel???
tahad tuunida osta liccalt kiirem veosüsteem aga samas selline mis kohalt minekut ära ei kaota ning sport sumps ja liigub ****x hästi mul endal 99 aasta peldik aga 90 pole mingi probleem peale saada!!!
ahjaa et mõni maakas kadedusest tähti närima ei hakka siis ütlen veel seda et piiraja on muidugi maha võetud, kuigi see peaks olema iseenesest mõistetav.
tulemus on selline mida sa kindlasti ei soovi ( jutt on ju mootori võimsuse tõstmisest kui õigesti aru olen saanud). nimelt on rolleri mootor väike see tähendab et kolb on ka väike ning kui sinna panna rõngaid juurde siis hõõrdumine suureneb ja mootor kuumeneb kiiremini. kokkuvõtteks sis nii et sa pigem kaotad võimsust kui võidad.
Endal siis Oliver ECO Sport
ja niipalju kui internetist lugenud siis üks piirajatest variaatoris.
Ehk keegi viitsiks kirjutada Niitäpselt kui vähegi võimalik/suudab , kirjeldada kuidas tööd teha
ja täpselt mida sealt eemaldama peab !?
kuskohas asub!?
(ilmselt suurem polt !? )
Võta variaatori kate maha, siis seal tavaliselt rihm, võib ka kett olla, ja rihma ees on suur hammakas ja hammaka taga väike puksike, selle võtad ära ja ongi kombes.
kindlasti on veel seal igasuguseid krivisid ja mutreid millede eemaldamisel tuleb kiiruse lisa, seda ka füüsiliste arvutuste põhjal ning ülivähe, kuna rolli hakkab mängima rolleri kaalu vähendamine.
need igasugused seibid (keegi rääkis te kuskil on) ja kardaanid visake peast, asi ikka nii ka ei käi. teadma peab ikka päris täpselt mida sealt eemaldad või muudad.
Tere mul on mingi sitt võrr mis jooxeb max. 35 km/h
kuidas saaxin teda kiiremax teha nii ei ole võimalik sõita, et mõni kihutab rattagagi mööda...???
PLZ aidake?