Rollerid

Rolleri piiraja

rhon
17:21 16.05.2010
krt te enda piirajatega mul eelmine aasta koones roller enne talve ära nüüd nädal aega tagasi panin põksuma lihtsalt karbuss pani näkku puhastasin selle ära ja roller liigub isegi 20 km kiiremini ennem jooksis 45 nüüd 65
Kymco agility rs 50cc
16:20 10.06.2010
Kymco agility rs 50cc roller kus v6ib olla piiraja ??
skdahkf
13:12 02.08.2010
Aga kui piirajate mahavõtmine mootori hävitab, miks on siis Aprilia kodulehel üleval palju nende roller välja läheb ilma piirajateta? http://aprilia.piaggio.ee/rollerid/sr-50-r/
hlm
14:31 02.08.2010
Kes ütles, et piirajate eemaldamine mootori hävitab? Niivõinaa mootor ükskord üles ütleb, aga asi on ajas. Kui piirajad maas, siis lihtsalt mootor ütleb üles palju kiiremini, kui piirajatega. Igati loogiline.
hah
19:13 16.08.2010
päris palju kriitikat on siin :D
loller
13:17 23.08.2010
Lõikasin leegitoru täiesti maha ja kiirus ja lärm tõusid kahekordselt.
hr vanamees
18:48 05.05.2011
Mida *****t te neid piirajaid maha tahate võtta,neid ei TOHI eemaldada oinakari.Kui tahate kiiremini edasi liikuda siis oske vähe võimsam pill näiteks moni jawa,mul omal mingi roller jookseb 70 välja nagu nalja ,rohkem ple vajagi,ma sõidan alati ja ALATI 50 km/h ja kõik okidoki,mootor peab ka väga väga kaia vastu.
t.t
17:05 18.06.2011
ma vaatan et siin nii palju kes tahavad piirajaid maha võtta, te peaks kõik kokku saama ja kõikidelt rolleritelt piirajad maha kruvima ja pärnu ringrajale võidu sõitma tulema. endal huvitav ja kukkudes ka ei sõida vastu seina ega posti vaid kukud murule 100 pealt korraliku varustusega kukkuda no võib nii öelda, et pole hullu, aga kui tänaval kukud sis oi oi.
Vulcanoloog
20:24 18.06.2011
Piirajad ja piirajad... Ma vaatan,et liikluses on nii mõnigi lollpea oma mõistuse ja enese alalhoiuinstinktil kõik piirajad eemaldanud.Nägin oma ihusilmaga ära ühe neist debiilikuist,kelle pärast nüüd kogu normaalsete rollerdajate seltskond kannatama peab.Laagri Maksimarketi juurest oli sel ahvil-selle asemel,et normaalse liikleja kombel sõita tagasipöörde kohani ja sealt tagasi tulla Camexisse,kuhu tal ilmselt ka asja oli-vaja teha lollimast lollim manööver.Maksi juurde pööravatele masinatele vastu sõites(ühesuunaline+valgusfoor) ja siis risti üle teise vööndi.Seal ka omakorda kiirendusrajal vastassuunavööndis.Kes sellega hakkama sai ja seda siin loeb,teadku,et minu silmis pälvis ta viimase imbetsilli staatuse.Sellist lollust poleks oodanud ka päris Downi sündroomi põdejalt.Nüüd teate,missugused meie hulgas süüdimatult askeldavad.Võite vabalt kaasa mõnitada! Ma ise muideks sõidan igasuguste sõidukitega.Tihtipeale ka oma naise rolleriga.Aga LE rikkumise eest on mind karistatud vaid 2-l korral pisirikkumiste eest.Seda ka lihtsalt väsimuse ja tähelepanematuse tõttu.Eks olin siis noorem ja hoolimatum ehk ka.Seda kõike 28 aastase juhistaazi jooksul.
niisiis.
23:42 07.07.2011
Kahju et autodele pole Eestis pandud kiiruse piirajad. Miks peaks auto saama sõita kiiremini kui on lubatud suurim kiirus Eestis?
hlm
16:09 08.07.2011
Kas veoauto pole siis auto. Neil pea kõikidel piirajad peal.
Piirajad võiks sundkorras peale panna paadunud liiklushuligaanidele sõiduautodelegi. Kui ikka ise ei oska-suuda mõistlikult gaasipedaaliga ringi käia, siis peab seda kuidagi teisiti tegema.
karphe
04:44 21.10.2011
Et siis õiget juttu siin kyll ja kyll ja iba ka muidugi. piirajte märksõnadeks oleks õhufiltri läbilaskevõime , cdi e aju , klapivahed , karpa düüs ja regull , KARPA enda sisselaske lõõri läbimõõt , samuti silkupeas asuvad sisse ja väljalaske avade läbimõõt ja pinna töötlus , varika teema...kui need nagu yhelepoole proovitud ja ok ja ikka vähe siis suuremate klappidega ja laskeavadega silkupea , kui kubatuuri ei taha tõsta .... ja kui ikka vähe siis ei tasuks ka unustada et taga reduktoris on ju tehtud ylekanne mis võibolla ei laseki kiiremini liikuda mis sest et pöörded nii et rolku ei pysi isegi hargil kohapeal listsalt ylekanne ammendab ennast.... siin päästab jällegi kiirema ylekandega
reduktori paigaldus ja asi muki. Jutt et hiinakad ei kesta kui tuunida möla puha
asi ikka rohkem sõitjas ja kasutatavates määretes ja hoolduse intervallides.
Hiinakas jooksma panna mingi 80- 100 km h ilma suuremate kulutusteta mingi probla et siis eelarve mingi 150 euri mõninga osa peale mis ta tehasest vajaka ja minek missugune. Omalkäel tehtud mitmeidn ja kõik sõidavad nag peab.

Muudetud 23.09.24 21:23

hlm
07:56 21.10.2011
karphe, kas võtate ka kogu vastutuse endale, kui alaealine teie poolt tuunitud rolleriga 100km/h enda või kaasliikleja surnuks sõidab?
kingway coliber rex 2009
01:14 30.04.2012
Kus on piiraja kingway coliber rex-sil hiinakas tahaks väga teada kus on piiraja ise ei jaga ma sellest midagi endal oleks vaja võtta piiraja maha siis jookseks natukene kiiremini jään vastust ootama JA PALUN ÄRGE HAKKAKE KOHE VINGUMA ET SÕIDAD SURNUKS PALUN!!!!!!!!! :D
qp
11:19 30.04.2012
Polegi niivõrd oluline lõppkiirus- 50 läheb iga rollu siiski. Sellest on talle küllalt. Küll aga on nii mõnigi lõputult uimane kohaltminekuga. Aja mootor 7000 pöörde peale alles siis hakkab midagi liikuma. Seni venitab nagu tatti. Käsikäikudega mopeed on selle aja peale ammu läinud ja nähagi pole. Saaks variaatori tsipa varem haakuma.
ABI2
08:39 01.05.2012
paluks abi. mul keeway rollu 2t mootoris kolin sees,mehaanik ütles,et juba mitu korda kokku jooksnud,kuna õlipumbal hammasratas oli sile, läbisõit 7500km 1,8aastat piiraja alles peal, karantiid enam ei ole.mis teha,kas selline asi ei peaks ikka karantii alla minema kuna müüa ütles,et see hammasratas tavaliselt puru ei lähe.mis teha.
...
10:55 01.05.2012
Esiteks, garantii kirjutatakse g tähega.
Teiseks ei lähe see midagi garantii alla, kui garantii läbi.
See, et tavaliselt seda ei juhtu, ei tähenda et osal garantii on, kui garantii läbi on.
tuusik2000
20:55 22.06.2012
Kus asub kingway fennari pööretepiiraja?
maha ei taha võtta aga lihtsalt oleks huvitav teada.
...........
22:29 22.06.2012
Tõesti, tahate legaalselt kiiremini liikuda, minge tehke A1 kat. ja otske pisike Tsikkel
.no
23:35 22.06.2012
legaalselt elavad ainult lohhid. tuleb elada nagu riigikogulased, ehk kõik peab olema jokk.
proobleem
17:24 27.06.2012
kuidas reguleerida rollu karburaatorit rollu mark on HUATIAN JL50QT-9
qft.
18:02 27.06.2012
Mis mõttes reguleerida? Harilikult see väljendub lihtsas operatsioonis, et keeratakse segukruvi täiesti kinni ja siis tehakse selle kruviga kaks täispööret välja. Ja seejärel reguleeritakse tühikäiku, nii et käimapanemisel tagaratas vaevu-vaevu alustaks liikumist (viimast tehakse soojal mootoril). Midagi spetsiifilisemat peaks otsima juba rollufoorumitest.
RT
19:17 27.06.2012
millised need kruvid on sorry aga pole asjatundja
hlm
20:50 27.06.2012
Kui sa midagi ei tea, siis jäta nende kruvide sättimine asjatundja hooleks.
RT
17:22 28.06.2012
millest see viga tuleb kohalt minekut pole tõmbab hingest kinni ja siis hakkab alles minema
qp
21:54 28.06.2012
Kas siis membraanil mõra sees või kütusesegu lihtsalt liiga vaene. Kus RT asub?
hlm
22:36 28.06.2012
Kui vaakummembraan mõrane, siis ei hakka ka pärast tõmbama. Kogu aeg on uimane ja minekut pole.
Vaata kütuse pealevool üle ja paha ei tee ka karburaatori puhastus.
RT
01:19 29.06.2012
pärnu ja harjumaa
qp
11:29 29.06.2012
Proovi seda kruvi väljapoole keerata poole ringi kaupa- mis õhupuhastaja poolses osas asub- kuni mootor tõmbama hakkab.
On kahetaktine või? khetaktine tahab pikemat soojendusaega ka enne järsku minekut ja üldse tahab see mootor "kõva" gaasiga sõitmist.
RT
15:34 29.06.2012
hlm
23:22 29.06.2012
Neljataktilisel on segukruvi sisselaske kollektori pool. Ei aita selle sugukruvi kruvimine midagi, sest keegi pole ju neid sul keeramas käinud. Enne-varem ju töötas ilusti või mis? Niisama lampi ei lähe segukruvi paigast ju ära. Viga on mujal.
RT
10:41 30.06.2012
jah kui teaks kus
RT
23:30 06.07.2012
kui kaua peab uus varjo rihm vastu no nii kilomeetreid
hlm
11:24 07.07.2012
Kasutusjuhendis ol ilusti kirjas rihma kohta. 8000km pealt inspekteerid ja vajadusel vahetad. Ise lasin ühe rihmaga üle 12000km ja siis vahetasin uue vastu, kuna pragusid olid üpris palju sisse tulnud. Jutt neljataktilise rolleri kohta.
RT
19:55 07.07.2012
hlm
17:51 08.07.2012
Kiiremini sõitmiseks on teised sõidukid.
LollKuiLauaJalg
20:24 08.07.2012
Oman mopeedautot Aixam, oleks tore vabalt ringi põrutada ilma kiiruse piirajata (45 km/h[SIC]) ja seega küsin, kus see asuda võiks?
T. MT
05:43 14.07.2012
Ei soovita mopeedauto mootorit tuuritada, kuna mootori osad on kallid. Paari kw-ne diisel mootor, ei usu et see pöördeid talub. Vaata, kuhu gaasi tross välja jookseb, seal võib olla mõni mehaaniline stopper.
RT
02:22 17.07.2012
tekkis üks väga jama viga cikist läheb käima aga starterist ei essugi millest see tuleneb
RT
02:28 17.07.2012
ühesõnaga et kui anda starterit pole sädet aga cikki on,ja seda veel et asi pole lülitites
Vulcanoloog
10:57 17.07.2012
Loen ja loen... aju juba kärssab. Mis kuradi asi see cikk on?
RT
13:30 17.07.2012
no vändast läheb aga starterist ei lähe
Vulcanoloog
15:11 17.07.2012
Siis räägigi eesti keeles, saad ise ka aru! Nimi on asjal kickstarter ehk siis maakeeli jalgstarter - vänt. Mõõda ära kompressioon. Jalaga lajatades võib olla asilihtsalt selles,et mootor saab üles kiiremad pöörded, seega kõrgema käivitussurve ja läheb kohe.Elaktristarter on reeglina aeglasem. Võid vaadata üle ka sädeme olemasolu starderdades. Kaugjuhtimise teel on raske diagnoosi panna. Mul näieks Vulcan teeb sellist lollust,et tühjapoolse akuga veab küll mootorit ringi(üsna kenasti kusjuures), sädet aga ei anna. Lased akul aga laadija otsas natuke maiustada, ja kohe on paugupill. Põhjus on lihtne.Starter oma suure voolutarbega ahnitseb tühja aku puhul kogu eine teiste tarvitite eest ära. Naise roller teeb peale pikka seismist sama tempu.
Rollumees123
19:04 17.07.2012
Ma kah lugesin ja aru ma ei saa , kes ütles ,et karburaatoriga mudelil aju pole ja ainult sissepritsel on.Igal rolleril on aju ehk cdi.
RT
22:14 17.07.2012
aga on akut ka laetud ei mõju midagi vändast läheb aga starterist ei midagi lihtsalt sädet pole ja kõik
qp
10:58 18.07.2012
Kas süüde sees suunatuled vilguvad? Rolludel ei kesta eriti need akud, sest laadimine on nii nagu on, sõitmine tuledega- võib alalaadida. Kuid sõidad ilma tuledeta, võib üle laadida(mõõdetud üle 16 voldi).
Kõige enam kaks aastat ja kutu.
RT
13:53 18.07.2012
ok ma kontrollin aku ja asjad üle ja kui ei mõju siis on ikka ime pill
RT
22:16 02.08.2012
kui kiiresti ja kaua peab uut silindri komplekti sisse sõitma
proobleem
15:21 27.08.2012
oskab keegi öelda mis õli käib esi amortidesse sest seal on vedru ja õli
Tubby
19:33 17.09.2012
Mul rolleril siia maani mingi piiraja peal ja pole asju ka juurde ostnud ega 2ra v6tnud l2heb v2lja ilusti 70
kopplihy
22:53 24.09.2012
mul läks piirajaga mingi 55-60 km/h
Tundsin,et läheb veelgi,aga mulle piisas!
Kiirendus on tähtsam
Vulcanoloog
15:35 22.02.2013
Igatahes on lahe lugeda 2 -3 vaenuliku leeri kismat. Terve meie liikus ju ongi selline. Niipea kui keegi endale mootori perse vahele, ette või alla saab, on koheselt maailma naba ja ainult temal on õigus ning õigused. Teised võivad maamunalt kaduda. Ja hoidku veel selle eest kui teisel on teist marki, teist liiki, teist värvi, võimsam või lahjem sõiduk. Kohe sellised vaenlased, et mõõgad risti ning veri välja. Kusjuures, mis kõige häbiväärsem - seda ollakse ka omavahel. Autojuhid autojuhtidega, motikamehed omavahel ja ka rollerirahval pole see "õnnistus" mööda läinud. See on aga märk sellest, et rahval on ajud haiged. Ei tea, mis või miks aga liikluses käib selline ajamine, nagu kuskil ootaks ees ruuduline lipp. Inimestel nagu polekski eesmärki jõuda punktist A punkti B vaid aetakse võidu millegi abstraktse nimel. Auhindu ju debiilitsemise eest ei jagata.
Nüüd ka teemast. Tõesti on jumalast savi, kas piirajad on peal või mitte(välja arvatud siis kui pukis istub täielik imbetsill,kes isegi ei suvatse või ei suuda kaasasündinud defekti tõttu huvi tunda, mis asi üldse on liikluseeskiri ja tuiskab ringi pea laiali otsas justkui oleks maailma nagu Palle täiesti üksi jäänud. Ise alustasin ka oma nüüdseks 28 aasta kestnud juhistaazi(koos järgnevatega on seda isegi üle 30 aasta) võrride ja mopeedidega. Küll ehitasin ise, küll kogusin raha ja ostsin poest tutika. Igatahes tol ajal piirajaid ei tuntud. Ainus piiraja oli tehaseseade ja kõrvade vahel. Õhesõnaga, kuidas oskasid asja enda jaoks liikuma panna. Esimene "säärekas", mille koos naabrpoisiga tegime školniku raami peale, oli päris püss asi. Hoolimata väikestest ratastest läks kindlaslt üle 60 välja. Selle masina kohta supersaavutus. Mootor ise oli paras vene ime(D6). Pidur oli midagi tõukeratastel kasutatava sarnast. :-D Lenksu küljes olid ainult 2 linki. Vasakul sidur, paremal...gaas. Gaasirulle polnud lihtsalt saada. Hea aparaastus oli. Nii hea, et sattus vargaroaks. Järgmine oli Riga 22. Ka sellel sai kohe, peale sissesõitu, "piirajad" eemaldatud. Algul reguleerimisega, pärast ka karu kõhtu sukeldudes. See oli juba 2 käiguga masin ja suutis parimail päevil kulgeda 80-90 Km tunnis. Selle nahka läks aga nii sidur, käigukast kui ka mootor ise. Nüüd vanurina olen ikka mõelnud, millised surmariistad need olid poisikese jaoks. Ma tegin küll ära eksamid ja sain tollal nõutud jalgratta load. Aga see liikumiskiirus vs.tehnika, mis polnud kaugeltki selleks loodud... Ju mul siis oli kaiitsingel, kes jõudis minuga sama kiiresti lennata. Igaühe oma nii võimekas pole. Mis on pika jutu mõte? Mõte selles, et las poisid ja kui huvi-siis miks mitte ka tüdrukud, nokitsevad ja katsetavad. See on kestnud põlvest põlve ja ei kao kuskile. Tänu sellele on teil aga ehk kuskil remonditöökojas hiljem võtta tegelane, kes silmad kinni teie nässus auto, tsikli või mis iganes sõiduki mootori jälle nurruma paneb. Ise pole seda teenust elus kordagi kasutanud. Ja kõik see tehnika, mis peres on, sõidab kenasti. Ja nii mõnigi neist on töölauale mu ette oma sisemuse avanud. Kõike - absoluutselt kõike tuleb aga KAINE MÕISTUSEGA võtta. Ka liiklust ning üksteisega arvestamist.
Päikest!

Muudetud 22.02.13 16:54

hlm
16:25 22.02.2013
Oled sa liikluses omavahel kaklevaid motikamehi näinud? Või üskteisele keskmisi sõrmi vibutamas? Autojuhtide puhul viimane ju lausa kohustuslikuks viipeks saanud, aga motika või mopeedijuhtide juures pole nagu trehvanud. Eks ma roheline ka veel, lubadestaazhi ju kõigest 19 aastat:)
Võin sulle öelda, et motomehed ei ole üldsegi nii kurjad ega ei söö hommikueineks väikesi lapsi. Sõidan ka ise motikaga ja sõbralikult viibatakse kätt igale vastusõitjale.
Vulcanoloog
17:16 22.02.2013
Muidu ei kirjutaks. Need on jah kuidagi tolerantsem seltskond. Muideks - Vulcanoloog - tuletis Kawasaki Wulcanist. Suviti olen ise samamoodi tsikli ja ka jalgratta ratsanik. Aga kui silmad avad näed ka Sina selgelt seda, millest ma kirjutasin. Kõik see on olemas aga avaldub tagasihoidlikumas vormis. Üleolek eksisteerib endiselt. Ei jäta iial 1600 mootoriga masina omanik 750 sest masinast mööda sõitmata(kusjuures olen näinud ka keskmist sõrme). Isegi kei viimane neist ise juba kiirust ületab. Harrikamees ei jäta iial demonstreerimast oma üleolekut itaallase või jappanlase omaniku suhtes. Seesama müstiline ruuduline lipp kuskil ees... Sama ka rolleristide hulgas. Need kahjuks isegi ei viipa üksteisele. Ära arva, et see kõik mulle tegelikult väga korda läheks - liikluses ma pole ilmselt eestlane aga lihtsalt psühholoogilisest aspektist on seda koomikat lahe jälgida kuidas masin inimest muudab. Need võimsuse ja margi tähised sulaks nagu hinge...
Vulcanoloog
17:29 22.02.2013
Kindlasti on igaüks pannud tähele sellist huvitavat asja... Peeglist on näha vaid pisike valgustäpp. Kuskil hästi kaugel on teine sõiduk. Ise kulgete lubatud kiirusega või siis(hehe kindlasti see lubatud % peale) järsku märkate, et see täpp on kasvanud. Teie liikumiskiirus pole aga sugugi langenud. Ja ta muudkui kasvab ja kasvab. Oletatavalt on tagatulija kiirus teie omast vähemal 20-30 Km/h kiirem. Ühel hetkel on taganttulija teil sabas. Ja siis nagu nõiaväel saab äkki kogu kiire otsa. Terve tee, olgu see siis kasvõi 200 kilomeetrit, istutakse järjekindlalt sabas. Mõni isegi vaevalt 2m kaugusel. Motikaga on hea. Kerge gaasirulli pööre ja pikivahe on taas normaalne. Iga autoga seda ei tee. Lõpuks kogu närvisöömise I-le pukt on see, et Lähima suure asula sildi all tehakse möödasõit. Isegi kui seal seda liikluskorraldusvahendid keelavad. Finish. Võidumees. Karikas. Šampus...
Naljakas on ka see, et ravi puudub. Olen katsetanud tee ääres peatumist. Iegi söömas käinud. Ja kui teekonda jätkata, siis endine kiusupunn on kas teinud peatuse või siis kulgenud nii aeglaselt, et jõuate talle lihtsalt järele. Liikumiskiirusega provotseeritakse teid möödasõidule ja siis läheb endine terror jälle lahti. Nagu koer koera perses nuuskimas. Seletage see hälve lahti! Kogenud olen seda kümneid kordi.
muhv,30
12:17 23.02.2013
Ei ole kordagi tähele pannud, ei ole kordagi väiksema ccm' iga masinast mööda sõitnud lihtsalt üleoleku näitamiseks jne

Kus Sa küll elad ja sõidad?
Jobemeeterr
13:19 23.02.2013
Sul tuleb eemaldada karbussist tüüs ja terve sumps ,siis peaks okkis olema.
Vulcanoloog
01:10 24.02.2013
Tubli miisu oled siis. Ehk sobome meie ka kooskolonni sõitma. Rariteedid nagu me oleme. Viska aga oma silmaklapikesed ka nurka ja vaata mis Su Ümber toimub. Mina millegipärast seda märkan... Ja sõidan kohas eesti vabariik. Põhikulgemne põhja pool.
Jalgrattaga sõitmisest ma ei hakka rääkimagi.. Sellele riistapuule panen varsti laterna kõrgusele helkuriga tinakuuli, ,mis jääb ratta gabariidist 30 cm väljapoole. Ehk koolitab see autojuhid möödasõidul ka külgvahet hoidma. Motikamehed samuti. Sest liiklueeskirja nõue, ohutus kauguses mööduda ei loe. Kui kuradi palju olen äärepealt ennast kraavist leidnud. Ehk loeb siis katkine latern. Ma tahan lihtsalt probleemideta sõita - ükskõik millega. Miks ma pean liikluses maid jagama idiootidega. Normaalsete ja teisi liiklejaid austavate ja nendega arvestavate liiklejate ees teen sügava sümboolse kummarduse. Kõik. Minu poolt asi lukus. Edasi vaielge omavahel!
hlm
12:09 24.02.2013
Mis teeb sind teistest vähem idioodiks, kui idiootsusele ise samaga vastad?
Pole ise kordagi(loe mitte ühte kordagi) sattunud olukorda, millesse sina aga pidevalt satud. Ju siis minu õnn. Ju siis seal põhjas liiklus sootuks teistsugune:)
Vulcanoloog
12:55 25.02.2013
Sõidetakse ikka silmad lahti. siis näeb ka...
hlm
13:44 25.02.2013
Järelikult on võimalik ka 94-st aastast tänaseni kinnisilmi sõita:) Äkki teed proovi?
Vulcanoloog
14:05 26.02.2013
Mõni pele nokkimise muud ei suudagi. Kahju kui inimese mõistus isegi sümboolseid tähendusi ei jaga. Mina panen sellised anomaaliaid tähele, jirjutasin neist ja sellega lõpp. Sõitnud olen aga üsna mitmes riigis. Eelkirjeldatut olen aga täheldanud just meil.
Kui keegi vastu vaielda viitsib, on tore. Äkki siis muutub ka käitumine. Hetkel on aga liikluskultuur nagu ta on.
Ma võiksi kirjutada ka pika loo sellest kuida üks mersuomanik tsiklimehele "koha kätte näitas" peaaegu omaenda masinat puruks sõites. Aga ei viitsi. Kindlasti saaks see tegelane siin õigustuse osaliseks ja mina tegin kõi valesti.
piiraja
23:47 02.03.2013
igal rolleril on aju ehk CDI
hlm
04:19 03.03.2013
CDI ei ole aju. CDI on eesti keeles kommutaator või süütemoodul.
Ajuks Nimetatakse ECU-t ja viimane on vähestel rolleritel. Nimelt sissepritsega varustatud rolleritel.
keeway flash
07:01 10.08.2013
tervist, keegi teab kus on keeway flash 50 piirajad?
tt
17:14 11.08.2013
Mark: Zipp Superray ZIPP CY50T-22
Variaator:Stock
Rullid: 5.5g naraku rullid
Silinder: Stock hetkel homsest 72ccm3
Sidur: Stock
Vedrud: sinised
Survekas:lillat värvi
Düüs: Stock
Karburaator: Stock
Piirajad:stock
tippkiirus hetkel 45-55km/h
Äkki keegi oskab aidata kus sellisel rolleril võivad need piirajad asuda?
nüüdseks 72ccm3 silindrikomplekt peal aga tunne selline et kuskil ikka mingi piiraja peal kuna korralikku minekut ei ole
hlm
05:24 12.08.2013
Naljamees, loomulikult on piiraja peal, kui maks 55km/h kätte saad. Või on piiraja eemaldatud, aga lihtsalt mootor valesti häälestatud või omadega kutu. Ega siis suurema silindri paigaldamine ja variaatoris kõikvõimalikes värvides detailide kasutamine piirajaid eemalda. Variaatoris vedrujullade asendamine on täielik mõttetus hiina neljataktilise puhul. Kui, siis ainult originaal 6,5g rullid veidi kergemate vastu ja seda oled ka teinud. See roller peaks pelgalt piiraja eemaldamisega veidi üle 70km/h saavutama. Suurema silindrikitiga tippkiirust juurde ei tule. Kui, siis+ paar km/h kui sedagi. Hiinlased kasutavad erinevaid piiramislahendusi ja kus see sinu taburetil on ei tea. Enamlevinud on karbussis segusiibri liikumist takistav julla ja CDI piiraja, mille kergemast varaiandist piisab õige juhtme lahtiühendamine või sitemal juhul uue piiranguta CDI ostmine. Ja hiina taburettide piirajatest on internetis oi kui laialt räägitud.
Karl toomas
13:00 21.06.2015
CDI juurest võtta roosa juhe lahti ja olemas
volli95
02:45 02.07.2015

Ja vaheta tagumise ülekanne hammasrattad,neid on iga ,,lendava taburetile:
netist saada. Annab umbes 7-8kmh juurde isegi piirajatega.
kupu_3
09:13 02.07.2015
Ma puurisin 2-takt Benellil sumpa vabaks ja lihvisin variaatori puxi 2 mm peale. Summutaja andis kohe tulemuse- tuli jõud, kiirendus ja pöördeid tuli 1000 Rpm juurde. Segu võib ka veidi rikkamaks keerata. Variaator aga andis vaid lõppkiirust ja seda ainult väga soodsate tuultega. Põhimõtteliselt saab nüüd tasaste pööretega ja ökonoomsemalt linnas 50-ga lsta.
volli95
22:40 02.07.2015
see ku...i taburet hakkab kövasti plärisema sell juhul ja politsei kohe tunneb huvi, miks? Vaja keevitada ühe toru juppi silindri ja sumpsi vahele väljalaske torule,siis ta vötab plära kövasti maha ja ei möju gaasi väljalaske kiirusele silindrist,mönedel on see tükk isegi tehase poolt kohe küljes.

Muudetud 03.07.15 02:17

hlm
23:40 02.07.2015
Volli, igasugune lisatorude keevitamine kahetaktilise väljalaskele ei ole soovitav. Need pigem piiravad gaaside normaalset voolu. Üldjuhul ongi need tehasepoolsed lisatorud mõeldud piirava elemendina või on EGR süsteemi osana. Nende eemaldamisega saab mootori korralikult juba tööle või siis paigaldatakse üldse aftermarket summutisüsteem, kus igasugu EGR ja kõikvõimalikud lisatorud mõistagi puuduvad.
"Loud pipes saves lives" on ütlus.
volli95
02:11 03.07.2015
tänu selle toru jupile suureneb väljalase toru maht mis aeglustab aga ei takista gaasi kiirust ,,resonans toru,, vöi summuti sisse, millega on seotut see asi et siis sel juhul saab hulga vaiksema hääle suuremaks puuritud aukudega.Tegemist on tänavasöidutaburetiga.Minu Benellil oli or. leo sumps peal aga läks 92kmh vabalt ,vaikne ja puurimata.Nende puurimistega Austrias vöi Saksamaal vöib saada trahvi kuini 600.-EUR.korra olen maksnud ise ka.

Muudetud 03.07.15 02:35

hlm
08:11 03.07.2015
Kui aeglustab, siis ongi ju piirava elemendiga tegu.
Sa pead ikka silmas sellist lisatoru? http://www.adrenalin-pedstop.co.uk/Tutorials/Tutorial5.aspx Kui, siis tegemist justnimelt ainult piirajana mõeldud elemendiga.
kupu_3
14:30 03.07.2015
See nn. puurimine ei tee taburetti häälekamaks. Lihtsalt heitgaasid saavad nüüd kiiremini ja vabalt väljuda. Sumpa jääb originaaliks. Leegitorusse on üks seib ava kitsenduseks keevitatud, selle peaks eemaldama. Muud ei midagi.
volli95
05:28 05.07.2015
Sellel sumpsil ei ole löpu topsi, arvake miks?Ja ,,loomulikult" on see tehtud selleks et taburet ei läheks edasi?Ja kui keegi teab seda et gaasi kiirus langeb kui toru läbimööt vöi maht suureneb,aga ei takista teda ,oleks väga tore.
P.S.jah,see on samma toru jupp millest mina kirjutasin.
Rauno olen
22:17 21.02.2016
Mul ka freedo 4. Võtsin elektrilise piiraja maha, yks juhe oli paremal pool, benapaagi kõrval, välja tõmmata, yks sumpas ja karpas.

Muudetud 22.02.16 09:43

Vulcanoloog
16:41 22.02.2016
Tundub, et nii mõnigi asi on võrdeline. Kirjaoskus ja tehnilised teadmised( füüsikast ma ei räägigi) On võrdelised koos surmaihalusega - kiire on kasti. Peale seda, on aega lõpmatuseni. Kuidagi raske on sellest aru saada, et rolleri konstruktsioon, ei ole arvestatud, teatud kiirustest ülespoole. Ja kui midagi järele annab, on kuradima valus(kui enam on).

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte