Kas keegi oskab öelda sellist asja, et kui palju kaaluvad kymco agility variaatori rullid? Mis muutub, siis kui ma panen kergemad rullid sisse? Kas jõudu tuleb juurde? Kust neid rulle osta saab?
6,5g ja 16mmx13mm. Ei, jõudu kergemad rullid küll ei anna. Küll aga lasevad kergemad rullid mootori rohkem pöördesse enne variaatori sekkumist ja sellest tulenevalt vähe särtsakamalt kohalt stardib küll.
5g võid proovida. Saad Mulgi motoärist. Saadavad ka kauba postiga koju.
Tere rolluvennad, mul selline värk, et sai ostetud Hiina roller:D TMS Classic 50 cc.
Läheb välja mingi 60:/
Aga tahaks nagu teada, kui võiksid piirajad olla???
Plz aidake!
(a)
to sad313:sellised mehed nagu sina ajavad mind ausalt öeldes närvi.internetis (foorumites ja mujal) seletate, et rollerid ei tohi üle 45km/h sõita, aga kui mina rolleri omanik sõidan liikluses 45km/h, siis kukkutakse minu seljataga signaalitama, sõidetakse ohtlikult mööda (niiet ohustatakse mind) ja kui seisma olen kuskil parklas jäänud, siis mõni nahaalne tegelane tuleb lausa sõimame, et mida sa töllerdad liikluses ja tagistad seda (kuigi sõidan 2 realises alati ilusti paremal ja üherealises hoian ka paremal).alles hiljuti oli selline juhus, kus tahtsin vasakpööret sooritada ja loomulikult reastasin ennast vasakusseritta selle jaoks (sest ei hakka ju vasakpööret sooritama ülekaherea) ja auto juht sõitis minu kõrvale, lasi akna alla ja kukkus sõimama, et mida sa töllerdad siin ees.vot sellepärast lasen enda masinal piirajad eemaldada!
mis te jamate . panime sääreväristaja autole taha ja saime 100 sisse, tegi kõigile föönidele ära ! tegelt kah ostke auto või tsikkel kui tahate kiiremini jättsi minna ostma. vähe veel neid linnavahel ette sõitmas w ? ise liiklust ei tunne ja kimavad mingi 80 linnavahel. einoh pange tiivad kah külge.
Kui tahad oma Peogeot design 'ut kiiremaks teha,, siis otsi üles kõik piirajad mis tal on,, Annan vihjeks seda , et paljudel rolleritel ei olegi piirajaid karpussis vaid hoopis pumpas ,,seal on pisikesed sõelad mis tuleb eemaldada ,,kuid see saab olema keeruline,,,ja variaator jooksuga rolludel on kindlasti üks piiraja veel variaatoris ,,rihma rulliku vahel on üks splint ,mis kulub muidugi pika peale ära...aga kui ei kannata splindi kulumist ära siis võta ta lihtsalt sealt vahelt ära ,,,,,,kuid see pegot on itaalane temal võib olla ka mujal piirajaid aga sumpas ja variaatori rulliku vahel kindlasti.
Kas just tuunimiseks seda nimetada saab aga endal selline masin:
Atala Uno http://img.subito.it/images/65/6516432859.jpg
45 km/h liigub ja täiesti rahul sellega. Vaevab ainult see, et süsteemis on 6v aga tahaks teha 12 voldi peale(pimedas sõita ei saa..:()
Loen ja loen,et roller on 50 km/h sõitmiseks.Jura ju.Kunagi sõitsin "Tulitsa"-ga,mis oli tuunitud 150 sõitma.Tõsi küll see masin oma 200 ccm juures nõudis lube ja muid dokumente. Seega asi pole mitte rolleris-neid on igsuguse kubatuuriga, vaid seadusepiirangutes.Kui paberid taskus,anna minna palju läheb(lubatud on).See paber muideks näitab,et oled mingisugusegi koolituse saanud.Ülejäänu on juba enese IQ-s kinni.Loll sõidab ennast ka tõukerattaga kasti...
mul selline küs
vesijahutusega 50cc pill aga tahaks asjale kiirust juurde mida teha
praegult mingi 75-80 natsa vähe või kuidas ja teiseks 2 taktiline peaks suht hästi jooksma
Kurat-oleks see kirjaoskus kah samal tasemel,mis tehnikateadmised-oleksime ammu juba 5 rikkaima riigi seas.
Kiiresti sõita oskab igaüks.Meister on see,kes suvalise kaherattalisega kohapeal seista oskab.
Ma ei saa aru mida ned vingujad tahavad rolleri foorumis saavutada. Kas te ise siis liigute linnnas täpselt 50 kmh EI USU kõik panevad 60 km h ringi ja mida te rolleritest vingute on veel mootoratturid mida te sinna ei kurda ega nad paremad ei ole ja jalgratturid samamoodi. Ja ei usu et need autojuhid nooruses ei sõitnud ringi mõne rigaga või deltaga või hoopis jalgrattaga ja ei usu et rollerite avariid või nende põhjustatud avariisid on rohkem kui autoavariisid. Ja iga aprilia annab piirajatega välja 60 km h ja politsei ei konfi neid isegi minu piaggio jookseb välja stockis ühepiirajaga 55+ ei pannud gaasi põhja kuid kohta veel oli kuid uus silider peal ja tegmas sissesõitu.
Huhh! Eesmärk täidetud.Hakkab looma.Kui juba reeglid selged,polegi nii raske omi mõtteid arusaadavalt kirja panna.Meie emakeel pole milleski süüdi,et teda vägistada või lausa tappa.Olete nõus?
Muideks-norimine pole kah sugugi kerge asi. :-)
Mina sain muideks oma tõukerattal piiraja maha.Pumpasin rehvidesse korraliku ülerõhu ja hakkasin spagaati harjutama. Puuduseks asja juures on aga see,et ment tegi kiiruse eest trahvi... Aga minek on vinge.Igemed on kohu aeg paljad.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.