2 ndl(sõitnud 57 km)tagasi ostetud ATV laguneb(pisidetailidest kruvid kukuvad,õli jookseb,käima ei lähe...ja palju muud)Sõiduki hooldus teostatakse alltöövõtuna ja Trendimport ei suuda asja kontrolli all hoida,kuna ilmselt lähevad mootorrattad ja atv kaubaks hästi!On remondi järjekorrad pikad ja töökasi vähe!
Kõigepealt peate arvestama sellega,kui ostate ATV:
1.Pange kinni kohe hooldus ajad,teil läheb seda nii kui nii vaja-muidu saate sinna 2ndl ja kätte 2ndl pärast!Kui veab...
2.Varuge kannatust ja aega,sest kui te olete ära ostnud,ei taha teie probleemidest enam keegi eriti midagi kuulda, müüja saadab hooldusesse ja vastupidi!
3.Üks kõik millise pretensiooniga pöördute kuulatakse teid ära ja vastatakse :Te olete valesti arusaanud!
Täna veendusin järjekordselt selles-et enne,kui astud Trendimport uksest sisse võta kaasa tõend meedikult,kuhu on kirjutatud:Kilient saab aru jutust, mida talle räägitakse!
Ja ongi ebaselge,kas saan kätte hooldusest ATV enne lund või mitte!
See kiri on siin selle´ks, mina olen oma aega ja närve kulutanud kauba eest,mis maksis 60 tuhat ja kasutada praktiliselt seda pole saanud!Lisaks,sellele sunnitud maksma lisa arved hoolduse,remondi ja trantspordi eest!
Mõelge enne, kui te astute vastu ahavatlusele osta kaupa Trendimport poest!
Kas kellelgi on veel olnud probleeme sama asutusega,oleks teretulnud igasugune info-hetkel mõtlen, kas mitte pöörduda Tarbijakaitsesse ja loobuda ATV`st!Või isegi kohtusse( v o teeks seda ühiselt),sest olen tõsiselt väsinud sellest...probleemist!
Mul tegelt sama jama, kuid mitte atv vaid rolleriga, mille ostsin Pärnus Savitn. asuvast mingist kummifirmast.Praegult ei tule aadress meelde.
Probleem selles, et ostsin asja küll Pärnust, kuid roller sai viidud kesk- Eestisse.Sai mõned korrad helistatud ja probleeme kurdetud, kuid pole mõtet rollerit tassida sinna ja tagasi, et siis kuulata, et lagunemine ongi protsessi loomulik osa! Õnneks jagan ise ka tehnikast vähe ja nii hoian närvikulu kokku.Kuid probleem tegelikult on õhus, kuna rollerid ja atvd on kuum kaup ja müüakse ikka saasta küll.
Ei ole sul lihtsalt vedanud,ei ole küll sealt midagi ostnud,aga samatüübi Quadidega olen sõtnud u.2 aastat.Mõni polt on tõesti pehme,aga ega kui sõita tahad,siis tuleb arvestada sellega.Starteriga on ka probleeme olnud,aga muu on korras.
Kysimus, ei olnudki selles, kas kaup on halb vaid selles, et firma ei suuda pakkuda teenust-ATV komplekteeritud ilmselt kiiruga,sest miks muidu kukuvad osad kyljest!On näha, et on yle p... kokku pandud!Ise parandada ka ei saa kuna toode on nii uus ja enamus mutreid, kruvisid on värvitud pealt!Tehti selgeks, et garantii kaob!
Ka tänane päev ei andnud tulemusi ege vastust-öeldi,et otsime uut tihendit, kui leiame(ei tea kas aitaks otsida?) parandame ära ja helistame!
Mulle teeb asi juba nalja-avaks yhe ATV seikluste blogi!!!
Mis muud, kui kysida iga-päev: kas edeneb ja igaks juhuks broneerida treiler!
Edu neile, kes peale minu jaksavad seda kaasa teha, sest täna oli neid ATVsid hoolduses u 40 ringis(lisaks mõned motikad ja mopeedid) ja töökaid remondimehi,peale jaanipäeva...mõned:-D
Aga selle garantii katkemise jutu peale tehke myyjale selgeks, et toote toimetamine garantiiremonti toimub myyja kulul vastavalt võlaõigusseadusele. Ei ole vahet, kas asute Tallinnas või Valgas, transpordikulu tasub myyja. Ja kui garantiiremont kestab ebamõistlikult kaua (ses osas soovitaks konsulteerida kohaliku tarbijakaitseametiga juba varakult), võite kogu raha tagasi kysida. Ma arvan, et selle peale myyja suhtumine muutub vähe mõistlikumaks.
Võlaõigusseadusest tsitaate:
§ 220. Asja lepingutingimustele mittevastavusest teatamine
(1) Ostja peab teatama asja lepingutingimustele mittevastavusest müüjale mõistliku aja jooksul pärast seda, kui ta asja lepingutingimustele mittevastavusest teada sai või pidi teada saama. Tarbijalemüügi puhul peab tarbija teatama asja lepingutingimustele mittevastavusest müüjale kahe kuu jooksul pärast seda, kui ta sai mittevastavusest teada.
§ 222. Lepingu täitmise nõue õiguskaitsevahendina
(1) Kui asi ei vasta lepingutingimustele, võib ostja nõuda müüjalt asja parandamist või asendamist, kui see on võimalik ja sellega ei põhjustata müüjale võrreldes teiste õiguskaitsevahendite kasutamisega ebamõistlikke kulusid või põhjendamatuid ebamugavusi, arvestades muu hulgas asja väärtust, lepingutingimustele mittevastavuse olulisust ning ostja võimalust saada lepingutingimustele vastav asi oluliste ebamugavusteta mujalt. Müüja võib parandamise asemel asendada asja lepingutingimustele vastava asjaga.
(2) Muu müügilepingu kui tarbijalemüügi lepingu puhul võib ostja asja lepingutingimustele mittevastavuse puhul nõuda asja asendamist käesoleva paragrahvi lõike 1 esimeses lauses nimetatud juhul üksnes siis, kui asja lepingutingimustele mittevastavuse näol on tegemist olulise lepingurikkumisega.
<B>(4) Müüja kannab asja parandamisega või asja asendamisega seotud kulud, eelkõige veo-, posti-, töö-, reisi- ja materjalikulud. </b>
§ 223. Müüjapoolne müügilepingu oluline rikkumine
(1) Müüjat loetakse müügilepingut oluliselt rikkunuks muu hulgas ka siis, kui asja parandamine või asendamine ei ole võimalik või ebaõnnestub või kui müüja keeldub õigustamatult asja parandamast või asendamast või ei tee seda mõistliku aja jooksul pärast talle lepingutingimustele mittevastavusest teatamist.
(2) Tarbijalemüügi puhul loetakse müüja oluliseks lepingurikkumiseks ka asja parandamise või asendamisega ostjale põhjendamatute ebamugavuste tekitamist.
Endal nelja taktiline roller sealt ostetud. Siiamaani hooldustes ainult käinud ja bensiini kallanud sisse (mida võtab ka naeruväärselt vähe- 2-2,5/100kmle).
Läbisõit on juba üle 4000km ja ütleksin, et selle hinna eest on asja rohkem kui piisavalt :)
Endiselt ATV remondis,lubadusi saanud kuhjaga-lubatakse tagasi helistada,ei miskit!Poe tel pole võimalik üldse helistada,sest keegi ei vasta(äkki on neil ainult nr:-) tel pole!)
Koha peal tundub, et tegu on päris arukate inimestega...."olge rahulik,kohe teeme korda... pole probleemi..."
Täna sõidn jälle läbi ,et vaadata kaugel asjad on!
ATV ostu lepingus on klausel,et nad on kohustatud 2ndl jooksul teostama garantiremondi,jookseb 3ndl-tundub, et tuleb ikkagi tarbija õigus nõudma hakata!
mees eila sündisid vä? sa maini korraks poole sõnaga tarbijakaitset ära ülbitse käitu korralikult ja tee kõik õigesti, kasuta ohtralt mobiili kõnesalvestust ja salaja ka kaamerat, et nad tarbijakaitse saabudes su vastu mingi ila ajada ei saaks. sellisel moel jooksevad nad sul nagu sipelgad.
issand jumal mees rohkem auahnust, julgust ja pealehakkamist. a vaata et üle ei pinguta.
Olex seda enne teadnud,et....Tarbijakaitsega läheb aega kuu,pöördusin juba!...aga ikka pole veel oma atv tagasi saanud!Pole konfliktne persoon,siiani olen proovinud viisakalt asju ajada...tundub et suht mõtetu!Kokkuvõttes on asi veninud 6 ndl -2ndl järjekord ja 4 ndl remondis!Tänud siiski teile osavõtu eest ja hoiatuseks teistele....kui miskit juhtub annan teada!
eelnimetatud kaupluses müüdav kaup on aasiast pärit, millesse tuleb suhtuda mõistlikult. Kui külastate webilehte www.made-in-china.com, siis leiate sealt endale kõike mis pähe tuleb, mobiiltelfonist-maasturini. Ja kui ostate, siis oste ikka igast asjast paar eksemplari, et oles varuosad omast käest.
Parandage mind kui eksin, aga on jäänud mulje, et Aasia kaupade müüjaid on kahte sorti. Neist esimesed nö avastavaid odavaid konteineritäisi kaupasid, teevad kiiresti turuuuringu ja paiskavad siin müüki, omamata ise asjast vähimatki ülevaadet. Teised omavad aga kontakte sealsel turul, teevad lepingud tootjafirmadega ja toovad oma kauba alati samast firmast. Eristada neid pea võimatu, kuna mõlemal müüjal Euroopas võib olla müügis täpselt sama kaup, kuid alati samast kohast tellijatel on olemas ka teatav varuosaladu, tehasest saab alati varuosi juurde ning hooldus/remont on alati palju kiirem, kuna vastava firma toodanguga on tulnud kogemust juba aastaid. Neist esimesed, nn odava krääsa kokkuostjad on alati hädas garantiiga, kuna kauba tagasisaatmine on sageli võimatu ja praagi eest raha tagasimaksmine on arvestatud äri riskide (ja kauba kõrgema hinna) sisse. Neid kahte äri tüüpi on eristada päris raske, kuna mõlemad nimetavad end "maaletoojateks" (ühel juhul siis konteineritäie kauba, teisel juhul kindla firma tehnika) ja kleebivad tootele peale enda väljamõeldud nime, nii et toote tegelikku päritolu klient kusagilt välja nuhkida ei suuda.
Üks näide kah sellest, mis mind üldse siia kirjutama tõukas: mu soomlasest sõber otsustas juba palju aastaid tagasi, et hakkavad tooma Hiinast rollereid, ATV-sid, mootorsaage/niitjaid jm huvitavad kraami Soome, otse tehasest. Kõigepealt kulutasid kõvasti aega ja raha, et orienteeruda sealsel turul ning palkasid omale kohaliku ärikonsultandi. Edasi käisid nad ise seal kohapeal olukorraga tutvumas ning tegid lepingud (neile vastavate tingimustega sõlmiti lepingud lõpuks vaid mõne üksikuga). Praegu on nad juba mõnda aega toonud Soome turu odavama otsa tehnikat (rolleritest puulõhkumise ja niidumasinateni), kuid mitte kunagi kõige odavamaid. Praegu käiakse aga nende firmas (Kesk-Soomes) hooldamas oma muruniidukeid jms üle Soome, isegi Helsingist, kuna varuosi ei paku neile aparaatidele peale garantii lõppu enam keegi. Samuti kommenteerib sõber alati Eestis ringi sõitvaid rollereid, et teatud põhielemendid ostetakse ikka suuremate tootjate käest, ja siis igaüks komplekteerib asja poolfabrikaadiks nii odavalt kui saab ning pea kõik need hiina rollerid on nii Eestis kui Soomes suht sarnased. Ainult nad tulevad kõik täiesti "unknown" toodetena, erinevused on tehnikas minimaalsed ja nähtavad peamiselt välisosa "plastikuringis", sildid ja embleemid kleebib iga edasimüüja peale oma äranägemise järgi ja paneb poolfabrikaadi lõplikult kokku. Ja nendele rikkis masinatele mõnikord õnnestub leida mingeid muid asendatavaid varuosi, mõnikord tuleb aga pool masinat ümberehitada nende poolt müüdavale masinale vastavaks, mis on mõnel juhul pea sama kallis kui masin ise, teisel juhul jällegi imeodav. Aga suhteliselt võhiklik ostja näeb vaid seda, et nemad müüvad sama rollerit teise nime all 600 EUR eest, kui kõrval pood müüb 500 EUR eest. Kõik sealsed töömehed teavad aga unepealt, et sel teisel on nt mingi eriti saast süütemäng, elektroonilised spidod annavad otsad u 2a jooksul jne, mille arvelt see odavam hind saadaksegi (ok, konteinerite viisi "suvalist" kaupa ostes saab juba ka niisama teha väga hea hinna). Sõber pakkus veel välja, et ta saaks tekitada firmale käivet, tuues neid konteinerite viisi ka Eestisse, loomulikult koos hoolduse jms-ga. Tema pakkus, et hind jääb odavaimatest umbes tuhande kr jagu kallim, kuid kvaliteet on samas vastav tõsistele firmatoodetele. Ma laitsin idee maha, kuna odavaimate asjade ostjatele on vist olulisemad alati need viimased sajad kroonid kui asjade endi taust, st käivet see firma eesti klientide arvelt eriti ei saaks. Jutu point oli aga selles, et sellised teemad igal pool foorumites (ja miks mitte ka reporterites või mis need telesaated olidki) on kliendi jaoks hädavajalikud, kuna eelnevate inimeste kogemused on ainus, mis eristab odava Hiina krääsa müüjaid Hiina päritolu kvaliteetsete (koos hilisema hooldusega) asjade müüjatest.
Peaks vist alustama sellest,et kirjutasin teema alguses Atv vale hinna:-( maksis ta tervelt 12 tuh vähem!!19.05 käis Trendimporti poes minu 16 a laps,kysimas jälle,et millal siis....saab valmis? Kästi oodata poe nurgas u 20 min pärast tuli keegi naisterahavas(ei tutvustanud) ja koos myygimehega tehti talle selgeks, et ta laimab nende firmat netis(delfis)..esitades valeinfot ja leivitades laimu!Tema vaeseke, aga ei teadnud asjast midagi, kuna seda "laimu ja valeinfot"levitas tema lapsevanem!Saadeti ta sealt tulema,lubadusega kohtusse kaevata, kui ebasoovitav klient!
Yks käik veel minu poolt remonditöökotta,pärast mida selgus,et l6puks on j6udnud kätte ime-varuosa(1 tihend)on j6udnud töökotta ja reedel täpselt 21.07 saime kätte hooldusesse jäetud Atv!Mis aga käivitus kodus lykates-oh eba6nn!Asja uurides selgus,et aku täitsa kuiv-6nneks myyakse dest. vett tanklates:-)
Siin foorumis, ei tahtnud ma solvata Hiina RV ega muid usinaid inimesi...aga vahest m6tleks m6ni firma sygavalt järele,sest minu kogemus selle asutusega oli väga negatiivne ja soovitaks neil:
1. Mitte ajada klienti segadusse jutuga, et remondi töökojas on väga palju tööd!Seal on palju tööd,aga enamus Atv ja rollereid seisab sellep seal,kuna ei suudeta leide varuosasid(alltööv6tjana,peaks neile tagama selle Trendiport)
2.Kui klient on naisterahvas v laps, siis ei ole vaja eeldada, et tegemist on idiootidega!Pyytke arusaada,et klient on Teie partner!
3.Ärge kunagi lubage tagasi helistada,kui Te seda ei tee!
4.Jätke kliendile eneseväärikus alles ja ärge kulutage tema aega, m6tetute lubdustega,siis läheb Teil edukalt!
Ilusat suve k6igile ja järgmise korrani:-)
Üsna huvitav jutt, kuna esimeses postituses olid ise äraootaval seisukohal, kas pöörduda tarbijakaitsesse või kohtusse (päris hästi ja kõigile arusaadavalt põhjendatud ju), nüüd aga ähvardavad seda juba nemad ise! Igal juhul klientidega suhtlemisel tunduvad seal tõsised probleemid olema, kui klient ei saa isegi infot garantiis ootava asja kohta (varuosade pikk ooteaeg on teinekord paratamatus, selles nagu raske kedagi süüdistada).Tõesti oleks huvitav kuulda teiste inimeste kogemusi.
PS: mu eelmise postituse jutt ei käinud mitte Trendimpordi kohta, vaid üldiselt üsna levima hakanud Hiina tehnika müügi kohta (pole aimugi mida Trendimport müüb)
See naisterahvas on seal juhataja. Ja IMHO kui minnakse last kohtuga ähvardama enda tegematajätmise kajastamise pärast , siis mida nad üldse poe avasid? Kui kriitikat ei kannata siis tegelegu millegi muuga. Aga paraku kord juba on nii, et süüdlane hakkab omakorda süüdistajat veel kõvema häälega süüdistama.
Kui nad ennem müüsid Lifani tooteid millel oli ka mingisugune tugi olemas, siis ilmselt ei tasunud see ära. Nüüd on vaja odava **** peal kähku käivet kasvatada.
Siit moraal kallid ostjad. Olete te nii rikkad, et odavat asja osta? Paraku on eestis hea sellist saasta müüa. Kuna eestlane ostab seda saasta vähemalt 3 korda, jagamata välja, et ostaks üks kord ja korraliku.
hetkel olen sõetanud mitu kuud tagasi pojale 50CC ATV täna tõin endale 150-se eks näis kuidas selle vastupidavusega on.
Poja ATV-ga sõitsin ise alguses üsna ohtralt ja siis mõne aja pärast esiratta laager läbi oligi aga selle süü ilmselt ka see, et lubatud max kaal on 40 kg aga mina 72kg! Ostsin mõõdu järgi uued paremad laagrid ka teiselepoole ja 10 min olid mõlemad pooled ka vahetatud. Muud jama siiani pole väikesega olnud aga samas enam-vähem 10 h sellega sõidetud on ka seega esimene nn hooldus ees õlivahetuse näol...eks annan siia ka teada kuidas läks kuna ise õli vahetada ei tohi , sest garantii pidavat katkema:
Samas kui lapsele ATV-d ostsin siis lugedes lepingutingimusi võib öelda, et mingit erilist garantiid asjadel üldse polegi...enamjaolt kui midagi juhtub saab selle ikka panna kliendi süüks aga kuna asi odav oli ja ise ka just nisanäpp tehnika alal pool siis sai ka ära ostetud!
Samas soovitaks nendele kes ei ole teenindusega rahul, et ostke ikka firma toode ca 5x kallimalt ja teenindus missugune;)(mis ei tähenda, et ka odaval asjal ei peaks teenindus ja garantii tagamine tagatud olema)
vahepeal olen siis oma 150-se Quad-ga igasugu trikke saanud läbi elada seoses garantiiremondiga:D
jalaraudade all on sellel ATV-l mingid kaitserauad mis kumbi 4 poldiga kinni.
need kõigepealt kadusid ära esimeste tundide jooskul. Ok asendasin need ise uued kuna ei viitsinud hakata väikese asja pärast halama. Kuigi said tugevamad poldid murdusid need ära(arvan, et raam annab niipalju mängima) Asendasin uutega sama jama!!!!
Kuna mingi hetk kadus laadimine ära seda siis enne 10h e esimest hooldust ja tõmbas aku tühjaks millele enam voolu sisse ei saanudki! Sai siis seni sõidetud väikese 50cc ATV akuga kuni 10h hooldus käes! Viisin siis sinna ja rääkisin asjad ära mis vaja teha jne, et aku ka tühi!
sain ATV kätte hooldusest...arve õlivahetuse ja klappide regulli ning veermiku kontrolli eest 510 eek! Tirisin ATV kasti ja proovisin igaks juhuks käima...ei midagi! Uurides, et kas siis akut ei laetud või ei kontrollitud kas on pees....vastus oli, et päev aega laadisid ja täis ei saanud! No selge ! Mõtlesin, et kodus laen ise ära, et äkki ikka pole laadimise viga jne!
Saingi kodus akule voolu sisse mis küll paari päevaga uuesti tühjaks läks. Sellega seoses sai uuesti viidud asi garantiiremonti Motorem Gruppi. Kõigepealt ootasin nädala, et masin sinna viia, sest järjekord! Viisin sinna helistasin nädala pärast, et millal saan järgi tulla...vastati, et hakatakse vaatama mis viga...??!! Küsisin, et wtf ma enne järjekorda ootasin nädal aega, et seda sinna viia!!?? vastuseks, et elektrik neil iga päev ei käi jne! Ok ootasin siis veel nädala ja sai helistatud kogu aeg kuniks siis lõpuks öeldi, et valmis. Sama garantii remondikäigus palusin ka asendada jalaraudade kaitsete poldid uued ja tugevamad, et ma ei jõua neid vahetada enam. Läksin järgi masinale ja lükkasin ATV kasti ja hakkasin ära minema....mingi tegelena siis, et kle arve kaa 540 eek????? Ma siis, et wtf garantii alla pidi kõik minema!!! vastati,et ei ainult elektrijama läheb aga jalaraudade kaitsete peal olevat ma ise hüpanud ja seepärast murdusitki ära!!!
Hüppasin siis ATV selga ja näitasin, et mis krdi moodi on võimalik seal peal turnida ja seista sõiduajal....järgnes vaikus... ja vastati, et ei tea nende spetsialist nii ütles!!! Tegin siis kiire kõne poodi juhatajale, et mis värk on, et mina ei maksa sentigi selle eest ja minupärast see sara jäägugi sinna. Juhataja ütles, et ajab ise nendega asjad korda ja vaatab mis probleem on, et mingu ma ära sealt! Kuna juhataja päris aru ei saanud mis poltide vahetusest jutt käib siis läksin näitasin atv-d talle kuna pidin nagunii sinna uue aku järele minema! Juhataja koos ühe müüjaga tuli ka välja ja vaatasid, et jahh imelik, et ei saa nagu ise turnida seal peal seda enam, et ühestki kohast polnud mingit kriimugi peal värvil.Kasvõi liiva kriimud oleks jalanõude pealt peale jäänud! Pluss juhataja imestas, et kuidas 4 poldi vahetus 500 eek maksab. väideti Motorem Grupis, et keevitati ja mõllati, et poldi otsi kätte saada samas jääks lähedal olevale värvile raudselt kuumuse jäljed mida aga polnud!
Ühesõnaga asi hetkel lahenes nii, et mina maksin vaid hoolduses käimisega seekord 40 eek tagatule pirni eest!
hetkel antud ATV on sõitnud natuke alla 50h ja ca 40 h peal läks tagaamort...ühesõnaga ei tööta enam ja jääb põhja kinni! See lubati asendada garantiikorras. hetkel ootangi rootsist uut kuna vahepeal tuli aga esimene amort!
Lisaks ei lae jälle akut selle peaks ka korda saama varsti. ilmselt ühe junni viga mis asub istme all!Lubati uus anda!
Ja eile läksid siis hammasratta nuudid mille kaudu vedu võlli kaudu ratastele antakse! Seda ilsmelt garantii alla panna ei õnnestuks kuna raudselt öeldakse, et oleks pidanud mutrite kinniolekut jälgima millega kogu tagasild koos on, et edasi-tagasi ei käi. Kuigi mutrid olid kinni!!!
Aga lasen hammasratta kinnitusjupi tagavõllile seekord kinni keevitada!
Vot sellised lood Falcon Kazumaga minul!
Öelda tahaks vaid seda, et minul siiani Trendimport-i teeninduse suhtes väga hea mulje...kui vaid nende garantiitööde teostaja ka sama kaugele jõuaks oma teenindusega!
Kõik ei taha elada selleks et liisnguid maksta. Ja tavalisele inimesele on sellest 150ccm asjast rohkem fanni kui su 120k sulle kunagi saab olema.
Igal ühel omad piirid. Jama on küll kui see nii ruttu ära laguneb.
Paraku kukel õigus. See ~150 kuupi ei jaksa eriti vedadagi - olen kogenud vahet nende ning "päris ATV-de" vahel. Suvel põllu peal kannatab samas sõita küll. Ent selle 150 kuubise raha eest soovitan parem kasutatud enduro ratast, kui soovi põristada - saad ka tee peal vahelduseks sõita, mida sa selle riistaga teha ei tohi.
Ot autoload on? Täitsa tõsiselt - fanni saab terveks suveks 5000.- eest ka, kui ülevaatusega sappari lõhkumiseks ostad. Sügisel viskad minema - muretu elu.
No aga kui inimene vägisi tahab hiinakat, siis võid kasutatut vaadata... Pole garantiid ega kedagi - anna aga keevitust ning vaheta polte - juhtmeid nii, nagu viitsimist on.
hehh. odav ta sellepärast ongi et ta **** on. odavat ja head asja on poest võimatu osta. kallist ja ****a asja aga küll. sa peaks hoopis õnnelik olema, et tolle **** soodsalt said. küllalt ka selliseid lolle nähtud, kes **** eest mega papi välja käivad.
ja üldse ei saa ma aru mis mõnel mehel kupli vahel on. kui ATV mark ikka mingi Eeldoraado, Bolaaris, Hig Tek vms on siis selge too et sealt head nahka ei tule.
nekil ja nikel teete küll vahet miks siis ATV-dega teistmoodi olema peaks???
Ärge olge rumalad,tahate tegeleda ostke endale head riistad,kui soovite remonti õppida ostke hiina junnid.Pole olemas varjanti,et ostan odavalt ja soidan.Uhesonaga ahjukaup!
kas neil tutikatel põhja korera junnidel garantii kah on? kui on siis see tasakaalustab natukene. umbes nagu ostaks uue pesoo. et kohe alguses ei pea ise remondi maksma ja kui garantii lõppeb müüd maha.
kui te neid odavaid hiina junne kasutaksite sihipäraselt (soo, kuni meetrised veetakistused, teel risti olevad palgid, tõsised tõusud jne.) nii nagu "päris" atv-id, siis nad ei kestaks üle poole tunni. garaniiremont ka ei aitaks, sest neid võtaks vastu vaid vanarauakokkuost. kui korralikku asja osta ei jõua siias pole mõtet hiinlasi ja edasimüüjaid toita. see on ainult aja ja närvikulu aga sõidumõnu ja adrenaliini sealt ei saa.
Kas te aru ei saa et see ongi mu rahva bisnes. Lollidele madalama klassi (palk kuni 2500 euri/kuus) valgetele toota edevaid ülikiirelt lagunevaid vidinaid. Ned lollid toidavad mu üha suureneva rahva ära ostes üha rohkem üha kiiremini lagunevaid asju ja nende veel kiiremini lagunevaid varuosi. Varsti ostate ka iga saja 100.-ri järel remonti vajavaid autosi arvates et need on odavad, kuid nende ülalpidamine käheb kallimaks kui näiteks Ferraril. Nii te too annate oma raha Hiina RV.-le ja meist saab teie rahaga suurim võim maailmas.
kahel naabermaja töökaaslasel honda 650 cm atv-d yhel veel vints ees ja käivad kuradima hästi. sõber võttis 25 tuh eest mingi tsungamungade 150 cm-se ja see kestis kolm kuud kuni käigu kast laiali läks. nyyd seisab garaazis moe pärast ja sõita ei saagi.
sa vist oled vales foorumis Roheline. Loodust hoia mujal ja varem olex pidanud sellel mõtlema...80 ndatel. Praegune ATV lõhub 0,001% metsatraktoriga võrreldes. Siin on ainult kadeduse noote tunda!!
tõesti on õigus teema algatajal , trendimport on üle mõstuse ,
paar päeva tagsi läks atv´l tagasilla võll katki olen kurtnud murest jane jane , muide garantii kestab veel tükkaega.
soovitan soojalt, ärge sealt uksest sisse astuge!
ma olen neid HIINAIMESID kokku pannud umbes 1,5 aastat neid ei ei olegi võimalik kestma panna .Se metall millest nad neid kokku keevitavad on nagu paber ,mutritest poltidest rääkimata.Mootori elu iga lõpeb umbes 1000 kildiga ,kuna müüakse hiina õliga.siduritest ja muudest pudinatest rääkimata.Ise tegin seda tööd soomes ,seal anti inimesele uus aparaat ja laod on romusid täis.Jõudu kõigile.... soomes müüb neid www.myllymaki.fi
See on küll üsna loll jutt. Ise olen neiid nn hiinaimesid kokku pannud ca 5-6 kuud, ning ütleks, et kui masin tagasi tuleb siis on pigem omanikupoolne veaga (kõige tüüpilisem on see, et ei vahetata õlisid, lastakse akud läbi (seismisega) ja lõhutakse tuled ära (sõltub juba mudelist), aga see ei lähe enam garantii alla! Muidugi on olnud ka tehase poolseid vigu, kuid neid on minimaalselt - kui ongi, paneme asemele uue jupi ja sõit jätkub. Mootoriga siiamaani ei ole olnud ühelgi masinal probleeme! Raisad kestavad hästi! Poltidega nõustun - soovitav on määret alla panna, 2-3x kasutad ja keere maas. Lenksupoldid ja mutrid (juhtraua vms) oleme vahetanud kohalike, korralike vastu, mis tõesti kestavad.
BTW, kui Sa panidki väidetavalt masinaid kokku, ega sa siis ju kontroll-ringi ei teinud? St., poltide/mutrite kontrollimine, esisilla määrimine, õli kontroll (vajadusel lisamine!) jne?
Kui tõesti neid tegemisi ei teinud, siis on täiesti arusaadav, et masin ei pea. "Laod romusid täis" suhtumisega nüüd küll vaevalt mingit ärilist edu saavutab (1,5 aastat aega mõtleda!). Kas tõesti ei saanud siis maaletoojad aru, et uus sulle, vana mulle strateegija ei tooda kasumit või pilukad olid ise lollid ja ostsid oma "rämpsu" tagasi?
Trendimporti koha olen kuulnud üsnagi vastakaid arvamusi. Tuttav ostis sealt 9900.- järelmaksuga rolleri. Kettülekanne, trummelpidurid - olgem ausad, ****. Masin on sama väike kui Freedo 2, tõesti mahub sinna peale ainult üks pilusilmne kili. Garantii pidavat neil olema jama, esindus ainult Tallinnas ja juppide vahetusega ei taha tegeleda - maksa ja ka siis vaadatakse viltu, et tahab nüüd uut juppi.
Ahjaa! Tuttava "võrril" on ära lagunenud siiamaani kütuseandur (jäi miskis asendis kinni), pasun ei tööta ja pidurid krigisevad. Rohkem ei midagi. Kaks esimest probleemi kvalifitseeruvad pigem garantii alla) Ja kuhu jäävad need katastroofilised mootori kokkujooksmised, raami pooleksmurdumised jne. Muidugi ma ei välista seda, aga pilukad ainult ****a ka tee...
Lõpetuseks.
Minnes ATV-d ostma ükskõik kuhu, siis kindlasti vaadata masin üle ja pärida garantii kohta. Nurgatagusesse kohta pole mõtet minna - maaletoojad saavad konteineri maksumuse pealt mingi % varuosi, mis on neil kohapeal olemas. Nendel, kes Soomest toovad on varuosa saabumise aeg pikem. Suvehooaeg on niigi lühike, kas tõesti on vaja oodata veel, et kuna saab sõitma..? Kontrollige masin üle ja kui meeldib, ostke ära. 150cc masinal on jõudu küllalt lumes ja liivas sõita. Selle pärast pole mõtet põdeda.
Ahh ma ei viitsi rohkem kirjutada. Hääd kirumist. :)
Mõtlesin ka et ostan trendimpordist...No igal asjal omad vead.Kõik algab metallist- võimalik on teha igasugu sulameid ja kasutada teatud asja tegemiseks teatud hulka materjali.Mõne riistapuu raami võid sa kokku keevitada imeõhukese seinaga torudest ja materjalile minev raha on väiksem ja toote lõpphind ka,aga samas on väike ka näiteks selle riistapuu kandevõime ja raam vetrub. Sama mootoritega-kolbide-väntade valmistamiseks võid kasutada erinevaid sulameid-ühed odavamad ja pehmemad,seega vähekestvamad, teised kallid ja pikaealised.Automootori taset ATV nagunii kunagi ei ületa ,kuid ATV-l ja atv-l on vahe.Samas ei eelda ma, et 120K maksvad isendid kvaliteetsest materjalist kokku on laotud-tegijaid on igasuguseid-ühelt liinilt asjadele pannakse vaid erinevad kleepekad ja tavaliselt on tehasehind võrreldes lõppmüüjaga mitmekordselt odavam-kui turg talub,siis müüja keevitab ikka tõsised prossad hinnale otsa.Kas arvate,et automüüjad võtavad mingi punnitamisega 50-60K hinnast alla? Ohei-neil jääb katet veel piisavalt et kõik rahul oleks.Võrrelge ise natuke-mõni jalgratas maksab 80K ja ATV 120K ja uus auto 99,9K.Kas keegi ütleb et Dacia Logan on mõttetu **** ja et selle raha eest saab super atv? Kus on hinnaloogika???????
Teema algatajana ,teatan "kurbusega", et loobun oma atv,kuna järjrkordselt on atv remondis olnud pea 2 kuud ja ei miskit!Lootusetu...Kaotan kyll rahas,aga on v6imalus garantii alusel kaup tagastada!Vähemalt yritan selle läbiviia:)
Varuosasid nendele atv pole ja täiesti lootusetuna tundub hetkel olukord!Kuskilt poolt ei liigu mitte midagi!Remondi töökoda laiutab käsi ja ytleb, et ei ole varuosi.....
Edu Trendimpordile ja loodetavasti nad suudavad oma "trendi"muuta järgmisel hooajal!
Pidage vastu...atv ja muude mootors6idukite omanikud ...k6ik kes te ootate seal garantiiremondi järjekorras, tähetornis v6i kus iganes...
Tuklemas siis palju igasugu ATV`sid muidugi hiinast. Kuid siinse teema vastu oleks pakkuda kõike muud. teeme enne müüki ikka väga suure ja korraliku tehnilise kontrolli nii mootorratastele kui ATV`dele. Siiamaani nagu muid probleeme pole olnud kui et plastikuid- kliendid puruks sõitnud.
Ostsin suvel kawasaki 750. 145 maksin. Sõpradel on suzu ja honda tippmudelid. Julgen väita et kawa on eelmainitud pillidest üle. Oleme sõitnud mööda soid, metsi, kärjäärisi, kivihunnikuid. Oleme oma atv-d korralikult ära uputanud ja neid siis jälle välja vintsinud. 2000 kilomeetriga pole mul peale katkise kummi (oma süü) midagi juhtunud. Sõbrad tuttavad on pidanud omi sõiduriistad ikka mõned korrad nööri taga koju toonud. Läbi jõe sõites polnud kawal häda midagi (õhupuhasti on kõrgel), taga sõitnud honda 680 vajas mootori kap. remonti (vesi jooksis õhupuhastist kolvi peale). Kawa ainuke viga oli originaalkummid (madal ja hõre muster). Septembris ostsin uued kummid ja peale seda kawale võrdset pole. Kui tahad atv-d soovitan soojalt kawa 750. Kui uue raha pole osta kasutatud aga mitte mingil juhul hiinakas
tere! ostsin samast kohast veits odavama atv igaks juhuks kuna firma ju eimidagi utlev. sain peaagu samapalju soita ja ei ole voimalik masin lihtsal ei toimi!!!! nii et te pole ainuke.
jah atv on ****d.tahtsin sealt ka midagi osta aga siis see mingi müügimees veiko:no andke andeks ei tea neist asjadest *****gi !
mina igatahes sinna poodi oma nina ei topi ja ei soovita ka teistele!!!!
Kusjuures vahetult enne jõule ostsin jõuluhinnaga rolleri ja siis see Veiko just aitas mind hädast välja kui ei osanud valida erinevate rollerite vahel. Ise olla ta proovinud neid kõiki ja rääkis erinevustest. Jõulurolleril on kõige rohkem varuosasid neil ka olemas nii, et valisin selle kasuks just varuosade pärast(krt teab, kes/mis võib ette sattuda teele). ATV'd ei kannata seal küll kriitikat kuid rollerit võib sellise raha eest osta küll!
Varuosade müüja võtab hinnad ntx laest nagu olen tähele pannud kui pitbikele varuosasid olen käinud ostmast ja käib pidev keerutamine. Samas varuosasid vähemalt on neil.
kawamees:
Kawasaki 750 on väga loom ATV :-) On olnud juhust sõita selle ja veel mõne teise sama firma mudeliga. Õhuvõtte otsad on neil jah praktiliselt nii kõrgel kui võimalik, veel natuke ja tuleks lenksu juurde välja.
Kui oleks piisavalt pappi välja käia ja omale osta - võtaks parema meelega siiski 650-se. Selle raamil on jalatoed asisemad (rohkem metalli seal), käitumine on veidi vähem äkiline ja kuidagi mugavam on minu kere jaoks.
Teisalt, 750-se vedrustus on nagu asisem (keerulisem ka muidugi) niiet mine võta kinni kumb tegelikult parem on.
Sõita kannatab pisematega ka sest ega 300 ja 360ccm isendid kah jõuetust väga välja ei näidanud (midagi ekstreemset ei proonud nendega, tõenäoliselt seal oleks võimsusevahe ilusti välja tulnud).
Teema algatajana...olen pöördunud ka Tarbijakaitsesse vastus oli suht yhene,teha pole midagi...kui soovite v6ite tellida ekspertiisi,mille peaks kinni maksma oma taskust!Juhul kui veab ....ei pea...!Yhes6naga ATV on remondis endiselt juba 3 kuu läheb ei miskit!Kui proovida tarbijakaitse kodukal sisse lyya Tredimport otsingusse,tuleb väga huvitav soovitus!Kurb!M6tlesin et kui keegi tahab veel oma raha tagasi...v o suudaks yhiselt vastu astuda!
Sina sm "atv" nõuad natuke liiga palju oma hiina atv-lt.nüüd saad tunda sellist ütlust:pole nii rikas et osta odavat.ja remondi kohta võid ka valida,trend importi toodangut võid ükskõik kus remontida kui saad neilt vastava kooskõlastuse.
MITTE ÜKSKI müüja ega "maaletooja" EI TOHI õigustada oma ignorantsust ja ürgajast pärit klienditeenindust laadis: "ostsid ju odava asja - mis sa veel tahad?" Kui firma on võtnud oma kanda vastutuse mingi kauba (ka temale enesele juba ette teada olevalt "saasta"!) maaletoomise ja müügi osas, siis on see "firma" KOHUSTATUD tagama kliendile vähemalt korraliku teeninduse ja pretensioonide lahendamise. Igal juhul on KURITEGELIK tagant järgi osatada, et see kaup ei peagi üldse kasutada kõlbama, sest maksab ju niiii-vähe. Sellise "hoiatuse" peab oma kaubale ikka eelnevalt lisama, et sorri - meilt saate 20 tonni eest osta ATV-kujulise dekoratiivelemendi oma aia kaunistamiseks, "päris" ATV maksab vähemalt kaks-kolm korda rohkem.
Soetasin endale kevadel hiinaka - Loncini (mida ka trendimport pakub) hinnaga 45K (seda mitte küll trendimpordist, neil oli 15K kallim sama mudel)
Tänaseni küll ostu kahetseda pole tulnud. Pisivigureid (lahtitulnud pistikud, mittekäivitumised jne) on ikka ette tulnud, aga neist saab suht lihtsalt üle - seis sama nagu veneaegsete autodega st. enne "ekspluatatsiooni võtmist" tuleb kruvikaga/teibiga kõik kahtlased osad üle käia.
Aga masinale mul küll mingeid etteheiteid pole - oma töö teeb ta ausal - olen vedanud käru, metsast puid välja, niisama lusti sõitnud ja mägesid/kraave võtnud...
Nii et pole need hiinakad nii nigelad midagi, muidugi koostekvaliteet jääb "brändidele" alla, aga kui ise päris siidinäpp ja masinapurustaja pole, siis saad oma toimetamised toimetatud.
Teada tuntud variant jah, et ise korralikult kõik mutrid-poldid üle käia ja nõrgemad või vastutusrikkamal kohal olevad välja vahetada, kuid! - siin kusagil kirjutati vist, et "firma" on garantii kehtivuse kontrolliall hoidmiseks olulised poldid või mutrid üle värvinud, et neid isehakanud meistrimehed omatahtsi kruvida ei saaks. Krt hinge teeb täis küll, kui jalaraud hakkab ära kukkuma, kuid ise seda kinnitada ka ei saa, sest garantii saab sellega ju rikutud. Samas on debiilne ka tõesti igasugu pisiprobleemide tõttu neid volitatud "esindusi" tülitada, seda enam, kui aparaat on neist mitmekümne kilomeetri kaugusel kusagil maakolkas. Normaalne oleks tõesti, et ka garantiiajal saaks lahtipõruva plekitüki või detaili ikka ise tagasi kruvida.
oot oot, olen kunagi tegelenud hiinakatega ja probleemiks pole see, et poldid-kruvid-mutrid lahti oleks, vaid nad põruvad lahti. Kui on lahti põrunud, siis nagunii on ju värvipind mutril-kruvil kahjustatud ja enam vahet pole palju kruvid.
Juttu oli ka sellest, et poldid-mutrid-kinnitused rebenevad/venivad (mitte ainult ei põru)laiali... asi poleks hull ja on täiesti ise korrastatav/ennetatav, kui asendada hiinamaised saiatagnast tehtud poldid-kruvid-mutrid kvaliteetmaterjalist analoogidega (seda ikka ennetavalt!). Nii väldiks seadme asjatu lagunemise. See pole aga ennetavalt võimalik, sest originaali "rikkudes" kaob ju garantii...
......Sai ostetud manuaalse kastiga ATV stenolinkist ja alla nädala sõitnud ning käigukast juba lendas. Oleks pidanud selle variaatorsüsteemiga võtma...pidavat murevaba olema suht (aga no targad oleme ikka tagant järele).
MOTOREM- i töö kvaliteet jätab soovida, samuti vassitakse tundidega. 5 cm pikkuse keevitus õmbluse jaoks kulus neil pool tundi (seda küll paberil) ja oleks siis ilus olnud see õmblus. Kella poole neljast õhtul kella kuueni oli neil siis kolm pool tundi tööd kirjas??? Küsimuse peale , et miks tund rohkem pandud, vastati , et tehti MITME MEHEGA tööd. Sidur ei tule ikkagi tagasi ilma lisa vedru abita, seda olevat reguleeritud ja remonti sai toodud käigukasti pärast ja et asi ikkagi garantii korras teha. Jutt käib kolm kuud vanast DIRTE BIKEST (millest on ta sõitnud napi kuu), mille teostatud tööd ei läinud garantii alla, kuna ei olnud nende juures hoolduses käinud (300 km edasi - tagasi). Remodis oli ära lõhutud gaasi poolse käepideme kumm ja üks mootori kinnitus polt oli lühem mille otsa mutter ei ulatu. (need asjad avastasin kodus , kui hakkasin ketti pingutama).
Hinnaks kujunes 1140- EEKu.
Ega ma halagi, kui hakkate siin parastama - see rohkem TEILE hoiatuseks ja omale õpetuseks kui hakkate MOTOREM GRUPP o/ü - sse garantiisse midagi viima. Parem otsi kohalik vend või tee ise. Saad odavamalt kordades ja väiksema närvikuluga. Ei soovitaks kellelegi kui siis ainult vaenlasele.
Jõudu siis motorem grupp-i nobedate näpude ringile. (Ikkagi kahe poole tunniga kolm pool tundi kirja, mis siis veel pikema remondi puhul võib toimuda???)
Soovitan tutvuda Trendimport OÜ garantiitingimustega, garantii korra ning tingimused kehtestab müüja ja kui olete toote ostnud siis olete nõustunud neid täitma. Garantii kehtimiseks tuleb käia Trendimport OÜ poolt aktsepteeritud töökojas hoolduses ja remondis, vastasel juhul garantii kaotab kehtivuse ja pole Motorem Grupp OÜ viga et te ise eksisite selle korra vastu. Kliendile vastu tulles on Trendimport OÜ nõustunud garantiihooldusega teises linnas asuva remonditöökojaga, juhul kui on eelnevalt kokku lepitud Trendimport OÜga ning säilitatakse lisaks hooldusraamatule ka tehtud tööde kohta esitatud arve. Juhul kui te oleksite tutvunud garantii tingimustega, siis te ei väldiks praegu seda fakti. Tuletan veelkord meelde, et remondi teostaja ei määra seda korda vaid müüja. Seega süüdistused ja emotsioonidele põhinev arutelu, kus te ajate segi faktid ja oma isikliku arvamuse on äärmiselt ebapädev.
Sellised üleskutsed nagu siin tsiteeritud "otsi kohalik vend või tee ise" on just see mis tähendab toote garantii lõppemist ning vaielda võite siinkohal tarbijakaitseametiga just nagu te lubasite. Need väited et Motorem Grupp OÜ on teie Dirtbike´ lõhkunud on naeruväärsed, ometi te vaatasite toote üle ja võtsite vastu. Või olid need õhust võetud süüdistused just see "****" mida te lubasite internetis meie kohta kirjutada?! Ärge muretsege, me ei tunnegi teist puudust kui te edaspidi meile ei tule.
sellise odava saasta puhul on se ikkagi ostja viga -kuna on teadlik madalast kvaliteedist ja sellest tulenevast odavast hinnast -eks loomulikult on siiin mingid kriteeriumid kui kaua peaks vastupidama vähemalt mootor ylejäänu on pigem lenksu ja seda hoidva isenendi kysimus
sellises poes käiakse teadmise ja riskiga mitte kauakestva toote otimise eesmärgika
Süüdistused põhinevad faktidel: gaasi kummist käepide OLI remondi käigus viga saanud (tükk otsa pealt väljas ja seda märkas poiss)
kas "remondipoisid" siis lühikest mootori kinnitus polti ei märganud, kuhu mutter otsa ei ulatu, kui mina ei näinud lõhutud käepidet. (kõikke ei pane lihtsalt kohe tähele)
reguleeritud sidur ei tule algasendisse ilma lisa vedruta tagasi (tehtud töö, mis ei toimi)
Ajaliselt poole tunnine keevisõmblus (tervelt 5 cm pikk) on veel terve (vägagi kunstipärane, loodan et ka tugev) ning samuti töötab ka käigukast (2. päev). Käigukasti või siduri poolel oli mingi tift lahti läinud (mingil juhul ei saanud see hooldamise või mitte hooldamise viga olla)
Näpuga rida ajades olin jah eksinud garantii tingimuste vastu: ei olnud vastavas töökojas õli vahetanud, olin ise filtrit puhastanud, ketti pingutanud ja määrinud, summuti püti toru otsa uuesti keevitanud, gaasitrossi otsa uuesti külge tinutanud. Ma olin ostes arvestanud aasiast pärineva toote madalat kvaliteeti, ei ole ta ju mingi raketi teadus, lihtne võrr, mida suudan remontida ka ise.
Kui näpuga veel rida ajada siis on ka selline lause: Valest kasutamisest tingitud vigade parandamiseks esitatakse kliendile hinnapakkumine remondiks vajalikele töödele. (ehk siis kui garantii ajal garantii enam ei kehti)
Seda aga ei tehtud. Sellisel juhul oleks ma krossika peale tõstnud ja minema läinud.
Hommikul kell kümme olin ma ukse taga (telefonis lubati kohe remonti võtta) ja pool tundi hiljem olid kõik paberid tööde vastuvõtja käes. Ei sõnagi garantii mitte kehtivuse kohta. Õhtul pool neli käisin uuesti läbi remondist, krossikas seisis samal kohal õues ja samuti ei mainitud garantii mitte kehtivust. Läksin minema ja 10 minutit enne kuut õhtul helistati, et korras, võib järgi tulla. Aga väike jama asjaga, nimelt garantii alla tehtud tööd ei lähe.
Öeldi siis, et 3 pool tundi tööd ja summa selline (1140- eeki). Kiire arvestus: tund rohkem kirjas kui aega kulunud, aga mis välja tuli, nemad mitme mehega olevat võrri kallal olnud (TUBLID!!!). Kõik on selged faktid, kuigi ka emotsioonid olid tõesti seal "sepikoja" hoovil. Kellel siis ei oleks-närvideta või?
Ja et te minust puudust ei tunne, on tore kuulda. Ega ma kaks korda sama reha otsa astugi.
Käituti targalt ja osavalt - ametlik skeem kliendi petmiseks.
Ma ei saa ju kuskil tõestada, et nad hinnapakkumist ei teinud.
"****a" pole siin sõnagi, lihtsalt MOTOREM GRUPP töö on pealiskaudne kui mitte öelda, et ebakvaliteetne (asi rohkem suhtumises ega ma arvagi, et mehed oma tööd ei tunne) ja lugege ka eelmisi postitusi. Kiidusõnu nagu ei leidnudki.
Minu jaoks on siin teema ammendatud, eks ma loen veel, aga postitada enam siia ei viitsi. On targematki teha.
Kaalun ka oma seiklustest lehte artiklit kirjutada - hoiatuseks ja õpetuseks MOTOREM GRUPP teenuse praegustele ja tulevastele klientidele ning mitte ainult. Sellest lihtsalt isiklik kogemus. Pühapäeval mõtlen , varem pole aega.
Enda maine päästmiseks muidugi võite ju siin vastata, et kõik on jama, **** ja väljamõeldis ... FAKT jääb FAKTIKS. Minu silmis tegite igatahes te ennast täis nii kliendile vajaliku info varjamises (garantii mitte kehtimine) kui ka töö madalas kvaliteedis ning pealiskaudsuses. Tänud, et ketti ei pingutanud, MOTOREM GRUPP teab, palju see oleks aega ja mehi nõudnud ning rahasummat kliendi jaoks kasvatanud.
LÕPETATUD!
Töö tegemisel järgitakse müüja poolt kehtestatud garantii korda ning töö tegemisel tunde juurde ei lisata, teie "kiire arvestuse järgi tund aega lisatud" on teie isiklik arvamus ega põhine ekspertiisil. Seega on tegu isikliku arvamusega, isiklikku arvamust võite avaldada nii palju kui on soovi. Küll aga kui siin kõlab varjatud ähvardusega meie kohta laimu avaldada pressis, siis soovitan järgi mõelda. Mitmeti tõlgendatavate ja oma isiklikku arvamust faktide pähe esitades te õiglust ei saavuta, väiklane kättemaks meie firmat ei sulge ning teie elu paremaks ei tee.
Ebatäpsusi ning varem kokku lepimata jäänud tööde kohta väita et see on meie süü on kummaline, seda enam et käepidemest või siduriheebli defektist rääkida hiljem tähendab seda et on teie sõna meie sõna vastu ning kuskil fikseeritud seda pole, meil pole ka võimalust kontrollida kas mitte pole konkreetne dirtbike käinud kummuli ja seeläbi kumm katki läinud.
Tööde üleandmisel tuleb arvestada toote kontrollimisega, nii sarnaselt kui klient võtab toidupoes vastu vahetusraha nii võtab vastu ka toote, siis põhjendatult võetakse vastu ainult kohapeal ja samal ajahetkel esitatud pretensioone, sest hilisemal vea tuvastamisel ei ole põhjendatud alust väitmaks et tegu on just teenindusettevõtte tekitatud veaga mitte transpordi ajal või hilisema ekspluatatsiooni jooksul tekkinud veaga. Garantii tingimustest ei ole meie kohustatud teid teavitama, sest meie ei kehtesta garantiid vaid järgime selle tingimusi. Tingimusi millega nõustusite teie, kui ostsite toote ning seega kohustusite täitma müügilepingus väljatoodud tingimusi nii toote garantii kui kasutustingimuste kohta. Meie neid tingimusi välja ei mõtle, ning eeldame et klient on oma kohustustega tutvunud ning teab mis tingimused ja õigused talle laienevad.
Olukorras kus ühel poolel keevad emotsioonid üle, on lihtne ja justkui normaalne süüdistada ning laimata ettevõtet, keda eelpool toodud kommentaaris diskrediteerida üritatakse.
Igal tööl on ette nähtud aeg, mis selleks kulub. Kui töömees suudab ette nähtud ajast kiiremini töö ära teha, läheb kirja ikkagi ette nähtud kulunud aeg. Kui töömehel läheb rohkem aega, kui on ette nähtud selleks tööks, siis töömees teeb tööd tasuta.
Auto esindustes on samamoodi.
Kui hammasrihma vahetuseks on ette nähtud 3h ja töömees teeb selle ära 2h'ga, siis võetakse ju sinult ikka 3h raha. Aga kui läheb rohkem aega, siis ta ju ei võta lisaraha sellepärast.
Töötan ise autoesinduses ja ütleksin, et olete ülekohtused hiina toodete vastu. "You get what you pay" ...on tuttav ütlus?
Ja teine asi. Osta kasvõi kallis Aprilia või Yamaha aga probleeme esineb ka nendega (täitsa uskumatu onju).
Ja dirtbike'i mehele, kes eelnevates postitustes sõna võttis.
Ma olen 85kg ja mul on TÄPSELT SEE SAMA mudaratas nagu sul...aga mis vahe on?...mul ei lagune, sest ma tean, et see pole võistluskrossikas. Käime ise niisama sõpradega (täiskasvanud mehed) nendega metsas ja krossiradadel sõitmas. Ainuke asi, mida mina olen investeerinud sinna, on summuti kinnitus, mis lihtsalt minu raskuse all murdus ära ja kukkumise tagajärjel olen paar heeblit vahetanud. Millegi pärast pole mul tehnilisi muresid üldse olnud.
Nõustun ka motoremiga, et kasutamisest tulenevad vead pole praak ja ei kuulu garantii alla.
Ja kui sa nüüd mõtled, et olen nendega kuidagi seotud, siis arvad valesti. Lihtsalt pidin midagi mainima siia, sest sinusugused dirtbike'i vennad on lihtsalt haledad.
Edu motoremile ja trendimportile ning tellige heebleid juurde, sest need suudan ma koguaeg katki kukkuda.
Lugesin seda teksti ja 2 korda lugesin ning palusin seda ka oma sõpradel lugeda - no nii kõva kõhutäit ei ole ma ammu naerda saanud :D:D:D!
Kirjutasite, et kui töö tegemiseks on ette nähtud 2 tundi, siis võetakse 2 tunni raha, hoolimata sellest, kas on tehtud vähem või rohkem ajaliselt tööd. Kas tõesti? Ise ka usute, mida te kirjutate? Olen tihedalt remonditöökodadega seotud ja kui läheb ajaliselt rohkem aega, siis võetakse ka rohkem raha, sest ju oli rattal mingi muu põhjus, miks antud tegevuseks kauem aega läks. Ma ei tea, kellele te sellist lollust üritate selgeks teha.
Te nõustusite motoremiga, et kasutamisest tulenevad vead ei ole praak ega kuulu garantii alla. Olen nõus - kuid huvitav on see, et enamus vead tulenevad kasutamisest? Iga asutus või ettevõte, kes soovib hoida klienti peab kliendile leidma tema probleemide lahendamiseks parima mooduse - st leidma kuldse kesktee, mis on nii kliendile kui ka ettevõttele sobiv. Arvan, et see teema püstitamine siia oli õige ja nii palju, kui olen mina kuulnud, siis ei viiks samuti oma uut ratast motoremi ja pealegi maitse üle ei vaielda.
Nt kui ma ei teaks ratastest midagi, siis kliendina ma Trendimporti ega Motoremi valida ei julgeks. Kuna esimne müüb ebakvaliteetset toodangut, teine aga ütleb, et kõik vead on kasutamisest tingitud, mis tähendab, et reaalset garantiid ei ole ja õli oskab ju igaüks vahetada. Nii loen välja teie ja motoremi kommentaaridest kokku.
Kirjutasite, et ei ole Trendimpordi ega Motoremiga seotud - julgen selles sügavalt kahelda, sest miks muidu võtate siin kommenteeritut niiviisi hinge ja solvate siin teist kommenteerijat, kes samuti oma ausa arvamuse ütles nagu teiegi ise veel kirjutades, et te pole nendega kuidagi seotud ja kui keegi nii arvab, siis arvab valesti :D. Kirjutasite, et antud kommenteerija sugused dirtbike'i vennad on lihtsalt haledad - siit aga tekkis meil küsimus, et kes olete siis teie :D? Minu poolt ka edu motoremile ja trendimpordile, soovitan neile lihtsalt rohkem kliendisõbralikkust.
Uurisin Trendimpordist, kas on võimalik nende poolt pakutud garantiid kuskil mujal paranduses teostada. Vastus oli jaatav, aga peab olema äriregistris toimiv remonditöökoda.
Praegu on rataste parandusi vähe, kuid mida aeg edasi seda rohkm neid juurde tuleb, sest töö maht on igal pool liiga suur. Olen kuulnud, et need, kes soovivad teha järgmisel suvel remonditöökoda soovivad samuti firmadele garantiiremonti pakkuda, sest sellega on võimalik aastaringselt hästi ära elada. Ja kui konkurents on suurem, siis on inimestel ka valikuvõimalus suurem, kuhu oma ratast prandusse viia. Seniks aga kannatust ja mõnusaid suviseid sõiduelamusi!
Mul vend ostis kah selle atv sealt trendimpordist alguses oli änksa küll taga kihutada ja krossi sõita kuid siis hakkas kett ****ima ja lendas tagant nimodi ära et lõi magneeto karbi puruks ja magneeto rikkus kah ära ....siis viisime sinna parandusse üteldi et teevad kohe ära et homme tulge järgi aga polnud aega läksime nädala pärast alles tagasi ja se mehaanik ütles et oota kohe teeme ära ...täielikud tahmad ju......praeguseks on juba juhtmed ära põlenud jne.
Ütleme nii, et kui ostate rolleri või atv, siis mõelge enne ka mis otstarbeks ja kellele. Rollud/atv-d ei ole mõeldud kõik ikka 100km/h kihutama ning ka ei sobi see 100kg-tele isikutele. Lugege ikka ka kasutusjuhendidt ning garantiitingimusi!!!! Asja tuleb õigesti hoida ja hooldada, siis kestab ka kauem!
Ja see et asjad venivad, ei ole tihtilugu nende süü, vaid tolli jne taga seisab. Olgem ikka mõistvad.
tollis ei seisa ükski asi mitu nädalat. omal kogemused olemas. kui läheb nn punasesse koridori on max 4-5 päeva. miks teilt ei saa vastuseid. tundub olema selline ärimudel,et hämame, müüme lubades lühikesi tarneaegu jne võimalikult palju ette, võtame ka raha ette ja alles siis tellime. riskivaba business või mis. kas ka varuosadega on nii või?
ja klient ainult ootab ja ootab. kas on tollitaga asjad kui osa kliente on tellinud 2 kuud tagasi ja ootavad siiani. pole talv. on suvi ju. ja ostetakse suveks neid. mitte sügiseks või talveks.
Loen siin ja imestan, et miks pole ühegi teise müüja kohta niipalju negatiivsest vastukaja. Uhke pood ja kallimad hinnad. Eeldaks ka korraliku ja korrektset teenindust siis.
Seega tundub, et ilusa fassaadi ja kalliste hindade taga ................):
Ma pigem arvan, et nad müüvad ka kõige rohkem neid hiinakaid aasta jooksul. Reklaami on küll neil kõik kohad täis. Järelikult peavad päris palju müüma, et jõuaksid sellist reklaamieelarvet lubada.
Ja nende toodete kohta...pigem on vastupidamine kinni ikka kasutajas. Ise oman küll kalli firma tooteid nagu Kawasaki ja Honda (krossikas ja atv) aga ei ütleks, et pole nendega probleeme. Aga ega ei sõida ka rahulikult. Kõik kahjuks ei jõua osta kalleid asju. Seega tuleb osta odavama otsa asju, mis paratamatult pole nii vastupidavad.
Kõik jutt on õige, aga tõesti viimasl ajal tekitab kahtlusi see, et kas garantiiremondi tegijal või poel peab midagi viga olema, et pidevalt mingit jama tuleb ... . Olen negatiivset mõlema kohta kuulnud. Ma ei tea küll motoremi kohta omadest kogemustest rääkida, aga uute ratastega sinna keegi siiani ei ole julgenud soovitada minna. Õnneks on tsiklikte turg suureks läinud ja loodetavasti ka remonditöökohti juurde tulemas nagu eespool kirjutatakse, nii et ootame huviga. Praegu on igal pool töökodades nii pikad järjekorrad, et anna minna. Motorem vist tegelebki rollerite parandusega rohkem ja seetõttu need tsikli asjad on seal nagu on ................................................... ?
ja sovitan kõigil nende reklaamist mitte välja teha. et ei oleks järjekordset lolli reklaami ohvrit. käib nii poe kui ka selle kamba kohta kes seal garaazi urkas nn garantiiremonti teevad.
Raudselt oled mingi trendimpordi vennike, palud seda teemat siin sulgeda.
ADMIN-id kustutage siit teemast lihtsalt möla ja roppused ära, asjalik jutt jätke ikka alles.
Kustutasin Reix95 jutu ära. Ja teistele teadmiseks, ühes teises siin foorumis olevas teemas väidab ta, et on 11 aastane ;)
Seega on siin ikka lapsed "tarka" juttu ajamas...
ja nii ongi. ka minul on suured probleemid olnud. mis nimelt ei viitsi jahuda kuna siin kõik kirjas. ainult ühte tean. neid ei soovita mitte kunagi mitte kellegile ja ise kõnnin ka suure kaarega mööda.
huvitav kas need vennikesed peavad plaani ratsa rikkaks saada või?
teate ostke põltsamaalt atv loncin mull mitu tuhat läbi sõitnud ja pole kunagi isegi välja surnud maksis ainult 48 tuhat kui tahate 400 kuppilist siis maksab 68 tonni ja on tõesti hea kaup
*Peab ikka mõistust olema, et trendiimpordist endale osta osta kuskilt veldist või sellistest kindlatest kohtades kust igasugu ****e ei müüda. ma soovitan küll velti soojalt endalegi sealt atv ostetud töötab jumala korralikult ja klenditeenindus on ka seal supper
Ostetud sai TMS Dirtbike 110 mis algusest peale surnud, 2 tundi mööda külavaheteed sõitmist - sidur libiseb, käima korralikult ei lähe ja tagatipuks visaks keti maha nii et lõhkus sädemelugeja ära ning kett puruks kah veel. 6990kr eest ainult häda kaelas. Trendimporti see muidugi ei huvita, nemad ajavad ainult kasumit taga, normaalne firma tagaks et remondikohad on olemas ka väljaspool Tallinnat ning ei peaks kahte nädalat ootama. Hiina toodang on hullem kui vene värk, vähemalt oli vene ajal asjadele varuosad olemas ning ei jäänud selle taha toppama. Trendimport minuga suhelda ei taha, Tallinnast on Ida Virumaalt kehv variant tulla seda enam et remondist tagasi saaksin õnnetusehunniku alles 3-4 nädala pärast...
mul sama probleem,olein nädala sõitnud loncini 300 ostsin ja kett on tulnud maha kaks korda.neli sarniiri eest täitsa läbi,taga ratta rumm loksub jne.ma ei ole nõus enam maksma selle eest.kas seda kuidagi tagasi ei osteta.olin ikka loll,et sellise jama ots sattusin.