mul sealt krosa 200 ne ostetud.kõik mis katki on ,on mu enda kukutud.mootor käib nagu kellavärk kuigi 4 kuud olen seda lõhkunud mis kole.kätte saades vahetasin nädala jooksul kõik võimalikud mutrid poldid ära,ning õlitasin kõik trossid ja vidinad mis vaja yle.aparaadi raam on kyll puhas saast ja väsib kergemategi hypetega kohe ära,samas kui keevitus käpas siis saab sellestki hädast yle.kokkuvõttes julgen väita,et praeguses konditsioonis on see tsikkel poole parem kui ostes.ausalt kui endal vähegi nuppu on siis saab sealt ostetud kraamist kerge sättimise tulemusena täitsa sõidetava ajaviitmisvahendi.
pole küll trendimpordist ostedud atv vaid falmek oüst ja ei kurdaks väga käigu kast küll läks ja siduri tross ja osad puksid on läbi aga mootor töötab nagu kella värk jõudu ka on
For your brief introduction,Our linhai Group is leadimg manufacturer in China,mainly producting the series of ATVs,CUVs,scooter,having a joint venture with Japanese YAMAHA company.Our products are mainly exporting to European market with EEC homologation and American market with large quantity.Now our series of ATVs include from 50cc to 520cc,2WD and 4WD with shaft,CVT transmission,all models have got the EEC homologation.So now we also want to cooperate with you for our Linhai serise of ATVs and CUVs sale in your local market.If you are interesting in it,pls feel free to contact with me by e-mail:[email protected] or by telephone no.0086-523-86224114.Then we will send you some pictures for your reference.
Otsisin kohta kuhu ratas remonti viia. Sattusin siia lehele ja otsa OÜ Motoremi jutule tööde üleandmise kohta. Väites, et kui töö vastu võtad pead veenduma, et kõik on korras. Kui oma tsikkel sinna töökotta viia ja nad vahetavad õli ning küünla võttes selleks lahti kondlid siis minu kohustuseks on kondlid uuesti lahti võtta ja veenduda, kas kõik on korras ega ole lõhutud kinnitusklambreid või muud. Ajuvaba - pärast nad viga ei tunnista - sinna ei tõsta ise jalga ega soovita kellelgi tõsta.
Tere
et mul siin 110cc hiin atv millele sai lollipeaga lastud otse stepslist 220 V atv mootorisse ja peale seda kadus atv kyynlal s2de 2ra aga vool on olemas kuna k2ik tuled p2levad ilusti aga s2det pole aga CDI box on t22korras
2kki keegi oskab 2elda mis l2bi v2is minna ?
Asjaga kiire
igasugused vastused on teretulnud ja t2nan ette 2ra kah neid kes ajavad m2istliku jutt sellest valdkonnast